Çıkmazdayımmmm.......:(((((((((

daha 23 yaşındasın nasıl bu kadar eminsin daha iyisini bulamayacağına.. hiç düşündün mü ya evlendikten sonra hayallerindeki insan karşına çıkarsa? o zaman ne olacak? hiç bişi yapamayacaksın ve belki de bu yüzden bütün hayatın pişmanlık içinde geçecek..
evliliği aşık olmadığın biriyle nasıl yürüteceksin??

canım benim bunların hepsini düşünüyorum.ve daha iyisini bulamayacağımı düşünme sebebeim ise şu ana kadar hoşlandığım insanların hiçbirinden ailemin hoşlanmamsı.ya yaşı büyük oldu,ya boyu kısaydı,ya mezhep farkı vardı vs vs.. bu güne kadar ki adayların hepsinde istenmeyen bir yön muhakkak vardı.bunları gördükten ve zorluklarını yaşadıkatan sonra her ne kadar da yaşım 23 olsada artık inan bana o kadar zor geliyor ki bişeyler ve insan ümidini keisyor.işin kötü tarafı herşey kötü gidiyor bu aralar yani iş hayatım da aynı.eskiden çok gözü karaydım ama şimdi öyle diilim kaybetme korkusu sardı heryanımı...

erkeklerin o kadar iyi olduğuna inanma...
her evlenmek isteyen de iyi değildir..
canım sen hislerinle hareket et

öyle yapıyorum zaten canım.inanmazdım hiç zaten erkeklere.ama bu defa bu kadar aile içinden biri olması durumu değiştiriyor güven veriyor bana inan canım.herşeyine tüm hayatına şahit oluyorum ister istemez ve herşeyden vazgeçmeye o kadar da hazır ki... ama olmayınca olmuyor...

madem istemiyosn daha fazla uzatma bence
insan sevmediği biriyle nasıl evlenebilir ki?
diğer tarafada ümit verme
ayrılık kararını ve teklifine cevabını ver

23 yaşına kadar aşık olamadıysan şekerim bundan sonra olacagın aşk da

senin istediğin gibi olur mu oları muallakta

Burada sevemezsin falan diyen insanları çoğu taparak evlenmemiştir bence

Ya da çok severek evlenen kadınların sonunu da bu sitede bol bol okuyoruz.

Bence evlilik 18 yaşındaki heyecandan çok farklı bir şey

Karakterli bir eş seni kendine zaten aşık eder.Merak etme

Bence 2 ay geçirdiğin insana şans tanımaya devam et.

tatlim okdr insan var mantik evliligi yapipta mutlu olan, neden sende sevemeyesinki senin bir dedigini iki etmiosa ? Herkes cok cok asik olupta evlenmioki..

haklısınız hepiniz ama şu anki bunalımdan beni kurtaracak iyi kötü bir karara ihtiyacım vardı.en kötü karar bile kararsızlıktan iyi diil miydi zaten...
artık durum isteme olayına dönünce biz sustuk annelerimiz telefonda konuştu.gelmek için aradılar bizde düşündük ve hazır olmadığımızı ilettik.böylece birnevi ayrılık kararı alınmış oldu.ve o da aramadı hiç.içim yanmıyor diil ama en azından şu anda böyle olması gerekiyordu.

23 yaşına kadar aşık olamadıysan şekerim bundan sonra olacagın aşk da

senin istediğin gibi olur mu oları muallakta

Burada sevemezsin falan diyen insanları çoğu taparak evlenmemiştir bence

Ya da çok severek evlenen kadınların sonunu da bu sitede bol bol okuyoruz.

Bence evlilik 18 yaşındaki heyecandan çok farklı bir şey

Karakterli bir eş seni kendine zaten aşık eder.Merak etme

Bence 2 ay geçirdiğin insana şans tanımaya devam et.

Daha önce aşkı tattığım için zaten şu anda böyleyim.mantık ilişkisine yaklaşamıyorum tatlım.

Aşk diye birşey varsa ve elimizdeyse bu seçim sonuna kadar yaşamak gerektiğine inanıyorum.Bu nedenle ayrılık kararı aldım ve ayrıldım.Alışmıştım ve özlüyorum onu daha iyi huylu bir insanla tanışacağıma inanmıyorum ama aşk yoksa eğer hiçbirşey önemli olmuyor.ıyi olmak bile çok yetersiz oluyor ne yazık ki.Allah herşeyi bir uyum içinde yaratmış.Yani bir insana katlanabilmenin farklı bir ismi belkide aşk.Onu sizin gözünüzde tanımlayan sıfat belkide...Olmazsa olmazı bir ilişkinin bunu çok iyi biliyordum ama birkez daha anladım.

cnm senin deyiminle bu kadar iyi ve sana aşık olan birini sevemeyişinin sebebi hala unutamadığın biride olabilir eğer böyle biri varsa bencede herşeyi zamana bırakmalısın

zaman istersin..ilgisiyle seni kendine ısındıracağını düşünüyorum ama evlilik için aceleye gerek yok. ben hep sevdiklerimden kazık yedim..

Back
X