Çıkmazlar

siyahvemavi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
510
222
303
Merhaba hanımlar.

Hoşlandığım bir erkek var. Kendisi tam bir başak erkeği. Ben 24 yaşındayım o 22 yaşında. Ben üniversiteyi bitirdim o ise 3. sınıf öğrencisi. Kendisiyle 1 aya yakındır görüşüyoruz fazlasıyla hoşlanıyorum. Oda beğendiğini dile getiriyor ancak boşluklar var.
Bazen ben yazmadan yazmaz. Gezmeyi çok sever. Her fırsatta şehir şehir gezer. Bu yüzden daima arkadaşlarıyla oluyor. Ancak sarhoşken de yazar. Mesela ses kaydı atmış dün gece. XX tatlım benim sen benim tatlımsın. Seni çok seviyorum diye. Ama adam bildiğiniz kör kütük sarhoş. Sesinden anlaşılıyor. Arkadaşı arkadan birşeyler söylemeye çalışıyor. Bu da onu susturup xx o benim tatlım diyor arkadaşına. Normal zamanlarda instagramdan vs de takip eder beni. Story kısmından paylaştıklarıma bakar. Mesajlaşıyorsak o an resim ister benden. Ancak adı konulmamış birşey var ortada ve benim kafam fazlasıyla karışık.
ilk tanıştığımız zaman ona kendisini mantığımın almadığını şu zamana kadar hayatımda benden küçük birinin olmadığını söylemiştim. kendisi de gören de aramızda 20 yaş var sanır dedi. Dediğim gibi adı konulmuş birşey yok aramızda ancak hitapları genelde tatlım, yavrum, meleğim şeklinde. Dışarıdan bakan biri sevgili olduğumuzu düşünür ama değil.
Ne yapsam bilmiyorum kızlar. Mesajlaşma konusunda da bazen ben yazarım o zaman cevap verir. Bazen müsait olmaz görmez. Bazen hiç ummadığım anda kendisi yazar. Bayağı ikilemde kaldığım biri. Ne yapsam ben bu adamla. Deneyimli olanlarınız bana bir yol gösterin.

Küçük yaşı.22 yaş erkek 24 yaş kadın için 20 yaşlık fark kadardır .
Olgunlaşma süreçleri göz önüne alındığında.
Onun dışında garip bir durum yok,sevgili değilseniz siz koyun adını ,arkadaşız deyin ve her içtiğinde sizi aramasın.
Ondan beklemeyin her hareketi.

Yanında olmaktan keyif aldığınız, size kendinizi iyi hissettiren biriyse, flörtleşin yani ne diyebiliriz?
Hitap konusunda izlersiniz, herkese karşı mı öyle konuşuyor, yoksa salt size karşı mı öyle kelimeler kullanıyor falan filan.
Bakarsınız, hangi davranışları sizin için artıdır, hangileri eksidir.
Hayattan ne istiyor, size ne derece uyumludur, nasıl biridir anlamaya çalışırsınız.
Elektrik işi bunlar, siz de 24 yaşındasınız, çok gençsiniz, takılın, tanıyın.
Bir yerden sonra belli bir uyum ve ciddiyet yakalarsanız adı koyulur zaten.
Olmazsa da olmaz.

Anlattıklarınıza göre her şey çok yeni.
Akışına bırakın.

Arkadaşız evet ama daha fazlasını bekliyor insan işte. İçtiğinde aramadı sadece ses kaydı atmış

Onunla keyif alıyorum. Kendimi kasmaya gerek duymadan sanki uzun zamandır tanıdığım biri gibi hissediyorum. Mutluyum açıkçası. Bazen bakıyorum çok uyumluyuz bazen bakıyorum uçurum kadar fark var aramızda.

tatlım şimdi biz neyiz diye sor ona

Çok klasik bir soru

sarhoşken kendin bilmeden degil ama fazla gevşemişken mesaj cekmesi hoş degil.
ben böyle tipleri hiç sevmem.
arkdaş olarak kal bakalım kokusu cıkar. ki klasik iki güzel söze tav olmuşsun... cok üzgünüm... lütfen topla kendini.
cunku gevşek bir haldeyken ark. arasında -sizi konuşup aşka gelen birisi aslında cok sacma bir karakerdedir.
benim yakınımda böyle bir kadın var. boşanmış. içer gevşer sonra sevidigi nsanları arayıp seni seviyorum der. ertesi gunde utanır. hayatında da eski eşi filan bakıldıgında dogru adım atamamış. bir tek dürüst calışır disiplinlidir.
ama kim yanına gitse derdini anlatsa sen haklısın der. derdin karşı tarafıda ona gitse ona haklısın der. ben bu kadını pek sevmem.. fikirsiz ve ikiyüzlü gelir bana...

normalde yaptığı birşey değil aslında. bu kadar içtiğini ilk kez gördüm. zamana bırakacağım zaten biraz önce içimden geçen dua Rabbim hayırlısıysa nasip et hayırsızsa al biran önce idi. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hakkımda

Benim hosuma gitmedi tavirlari zaten yasi da kucuk.Ben adi konmadan ,sevgili olunmadan boyle canimli cicimli muhabbet edenlere bi irite oluyorum.

benden küçük evet benim de kafamı bu kurcalıyor aslında.

Iyyy genç erkek en sevmediğim

İnsanları tanımadan yargılamak yanlış ama 22 yaşındaki bir erkek benim gözümde ergendir. Ergen gibi de davranıyormuş nitekim. Zaten ben genç sevmem, kart horoz fetişi var bende

normalde şu ana kadar hayatıma giren erkeklerin en genci 30 idi. bende olgun erkek severim ama biri beddua mı etti naptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…