cıkmazlardayım.yardım lütfen

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum :(((

merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum :KK43:((

Siz ne yaptınız ya aşk bu kadar mı gözünüzü kör etti?
Üstelik başınızdan 1 evlilik geçmiş daha tecrubeli dikkatli olmanız gerekmezmiydi.
Aşk uğruna herşeyini feda edenler okusun da ders alsın bu konudan.

merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum :KK43:((

0 adamı tekrar görme ihtimaliniz varsa dönmeyin tabi ki ya daha yanlış şeyler yaparsanız.

Sizin adınaıza inanılmaz üzüldüm. ama pes etmek için çok erken değil mi??
sizin hayata sıkı sıkıya bağlanmanız için çok büyük bir etken var. EVLADINIZ.
Onun için herşeyi yapabilirsiniz öyle değil mi?? tecrübelisiniz ve iş bulabilirsiniz anladığım kararıyla. yeni başlangıçlar yapın. başka bir yerde iş bulun. kendinizi toparlayın. elbeteki sevmek sevilmek sizinde hakkınız. hayatınıza yeni birileri girer tekrar seversiniz. ama çnce şu hastalıklı ilişkiden tamamen kurtulun. ondan size hayır yok. acı ama gerçek olan sizle gönül eğlendiriyor. sizin temiz duygularınızı kullanıyor. evlenince bile yanaşır size..

herşeyden önce ufak bir çocuğunuz var ve onu düşünmek zorundasınız
ona bakabilmek için çalışmak zorundasınız
bi erkek için insan işinden çıkmamalı
ben kocama güvenip de işten çıkamazken siz bi ayrılıp bi barıştığınız bi sevgiliye nasıl güvenip de işten ayrılırsınız
duygusal düşünmeyi bırakıp kızınız için işe dönmelisiniz
ilişkinizi şu duymuş bu duymuş ne farkeder?önemli olan eve ekmek götürmeniz
ben olsam dönerdim işime
o kişiyi de silip atmanız şart
evlenecekmiş adam.görseniz ne olacak ki?ayrıca cıngar çıkarma hakkınızda yok.ilişkiyi yaşamışsınız ve bitmiş.
herşeyi arkanızda bırakıp hayata beyaz bir sayfa açmalısınız.
dünyadaki tek erkek o değil,son erkek de o değil.karşınıza kimbilir kimler çıkacak
işinize geri dönün ve ayaklarınız üzerinde durun.bunu kızınıza borçlusunuz

Her aşkın bitebileceğini eşinizden ayrılırken düşünmedinizmi. . Ne diye sizi terk eden insan yüzünden işinizi bırakırsınızki. . hemde çocuğunuz varmış. . .Ama artık olan oldu diyerek kendinzi toparlama vakti. .
Siz bir annesiniz kendinizi salmayın yeni bir iş arayışına girin ve kendinize güvenin . . sizi istemeyeni düşünerek başınızı ağrıtmayın. .

daha çok yeni olduğu için üzülmen yada unutamaman normal ama bu iş olmaz canım ..senden zaten 5 yaş küçük ve senin bir kızın var bunlar çok büyük sorumluluklar ..şimdi olsa yarın öbür gün sorunlarınız başlayacak .anladığım kadarıyla onun başından evlilikte geçmemiş .çok zor bu durum herkes yapamaz bu sorumluluğu alamaz.o istese bile sen isteme artık onu vazgeç .bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı baştan çocuğunu falan kabullendi ama şimdi kendi çocuğu olunca işler değişti ilk evliliğinden olan baştan istediği çocuğu şimdi istemiyor maalesef.

Eski işinize aynı şartlarla mı döneceksiniz ? Müdürlüğe yükselmiştim demişsiniz. Şayet eski pozisyonunuzda ve yeterli bir maaşla geri çağırıyorlarsa hiç düşünmeyin bile , hemen dönün.

Aynı firma , başka mağazalar diyorsunuz zaten. Her gün görecek olsanız dahi dönmek avantajlı. Farklı bir işe girerseniz eski konumunuzda ve gelir düzeyinde çalışıp çalışamayacağınız belirsiz.

Görürseniz medeni ve profesyonel bir çalışan olarak iş gereği konuşur , onun dışında mesafeli durursunuz.

El alem ne der diye düşünüyorsanız : evinizin, çocuğunuzun ve sizin geçiminizi el alem temin etmiyor ; 1-2 gün aralarında fısıldaşır sonra susarlar.

evet gercekten herkese ibret olsun arkadasın dediği gibi.bütün sucçluda benm kabul ediyorum ve daha cok acı cekiyorum yaptıklarımı hatırladıkca daha anlatsam roman olur :(( cevaplarınız için sağolunn

eski işimde aynı pozisyonda başlamıcam ama bir kaç ayda o pozisyona yaklaşa bilirim ama tabi bölge müdürüzma duymuş oda karşı böyle şeylere alırsa beni tabii :((

eski işimde aynı pozisyonda başlamıcam ama bir kaç ayda o pozisyona yaklaşa bilirim ama tabi bölge müdürüzma duymuş oda karşı böyle şeylere alırsa beni tabii :KK43:(

Peki eski iş yeriniz tam olarak hangi pozisyon için çağırıyor sizi ? Yeniden görüşme imkanı sunulursa size , durumu profesyonelce anlatın. Özel hayatımla iş hayatımı dengeleyemediğim bir dönemden geçiyordum , bir süre iş hayatından uzak kalarak kızıma yoğunlaşmak istemiştim deyin.

Bu süreçte özel hayatımı yeniden düzenledim ve işimden eskisinden de verimli olacağıma inanıyorum deyin.

Şayet geri dönüş teklifi işverenden geldi ise ; sadece eski pozisyona iade için geri dönüş yapabileceğinizi net bir şekilde belirtin.

ağaca dayanma çürür,
insana güvenme şrfsiz çıkar...
yenilen kazıklar bunu öğretiyo insana..

Size her defasında yarı yolda bırakacağının sinyallerini veren ve bırakan birine çok kaptırmışsınız kendinizi.
O işede dönmemelisiniz bence.

Dönün işinize. Çünkü aşk acınızdan, millet ne derden önce düşünmeniz gereken bir evladınız var sizin. Çalıştığınız süre içinde başka işler için de başvuru yaparsınız, bir fırsat bulduğunuz anda iş değiştirirsiniz. Ama şimdi işarama lüksünüz var mı bilmiyorum.

istifa ettiğiniz dönem farklı bir iş bulmuş muydunuz ki?
nasıl geçinecektiniz? çok hızlı bir karar olmuş sanki..
şimdi işsizim diyorsunuz bence farklı iş arayın yeniden başlayın..
güçlü durun.. yaşandı bitti ve iyiyim demelisiniz..
kızınız var onunla toparlanacaksınız..
evlenecekmiş diyorsunuz ama görsem mutlu olurum da diyorsunuz bunu yapmayın kendinize..
takılıp kalacaksınız daha fazla.. daha fazla hayatınızı zedelemesine izin mi vereceksiniz?

Siz isinizi neden biraktiniz, bu hkayede bir tek bunu anlayamadim ben.

Mutlaka bir is bulun, bu isyeriniz olmasa bile.

işimi bırakma sebebim izinsiz ve çok saat calışıyordum ama işimi seviyordum buda beni gaza verdi diyim bıraktım sen yanmdasın ya ne fark eder dedim baska iştede olurum ama adamın asıl hedefi beni ortadan kaldırmakmış

Peki eski iş yeriniz tam olarak hangi pozisyon için çağırıyor sizi ? Yeniden görüşme imkanı sunulursa size , durumu profesyonelce anlatın. Özel hayatımla iş hayatımı dengeleyemediğim bir dönemden geçiyordum , bir süre iş hayatından uzak kalarak kızıma yoğunlaşmak istemiştim deyin.

Bu süreçte özel hayatımı yeniden düzenledim ve işimden eskisinden de verimli olacağıma inanıyorum deyin.

Şayet geri dönüş teklifi işverenden geldi ise ; sadece eski pozisyona iade için geri dönüş yapabileceğinizi net bir şekilde belirtin.
o şekilde dicem cnm zaten 3 ay olcak..bu arada benm calısmama sebebim babam çok ağır amiliyat geciirdi kızıma annem bakıyor ondan calısamasım biryere girdim cıktım bu 3 ay içersnde

Back
X