merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum
((