- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi 90LaTahzen90
-
Esime ailesi icin cok uzun zaman katlandim desem ? Ailesi her zaman yanimizda gibi durdu ama en ufacik puruzde e hep beraber karar verelim diyor esim 33 yasnda kos kocaman adam ben 27 yasindayim sacmaliga bakar misiniz ?değmez evet
ben de aynı durumdayım
baştan cok sevdim kv demi,
ama sonradan oğluna benım hakkımda soyledıklerını duyunca şok oldum ve kendımı geri çektim
çunku yuzume gulup arkamdan konusuyormus
eşime " sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenmem artık dedi düşünsene
Ama benımkı de eşime ben dream ı cok sevıyorum dıyor.
ancak sizin eşinizde de hatalar var
kayinvalidem aslinda beni samimi ve salak buldugundan acikca soylerdi her seyi . Diger gelinine gik diyemezdi :) Fazla iyi niyet sahibine zarar olarak donuyorKizim insallah sorun sendedir diye bir de yuzune soyluyor pes! Sanki sorun kocanda olsa tedavi yontemi mi yok? Ama bunu bildigi halde tedavilerin ise yaramadigi noktada senden bosanir diye dusunmustur bence, tuhaf olan yuzune de acikca soylemesi
ailesine bağımlı bir eşin varEsime ailesi icin cok uzun zaman katlandim desem ? Ailesi her zaman yanimizda gibi durdu ama en ufacik puruzde e hep beraber karar verelim diyor esim 33 yasnda kos kocaman adam ben 27 yasindayim sacmaliga bakar misiniz ?
insani yikanda zaten bu oluyor degil mi ? yuzunuze senin yanindayim deyip , sonrasinda hic bir sey yapmamasi. Ustelik benim ne kadar duygusal oldugumu biliyor. Bir kere olsun insan aramaz mi ? Kizim uzulme her kosulda biz seninleyiz diye... Anneden baska anne olmuyormus bunu ogrendimaramasını bekleme
ben 3 bucuk senelık evlıyım
3 bucuk senedır hıc korunmadık ve cocugumuz olmadı
kvalıdem konusunu hıc acmadı.
cunku sevgşli kızından dunya kadar sevdiği iki torunu var
ve eşime de sürekli evlendın dıye bu cocukları unutmak yok derler ( yegenlerını)
gecen yıl kv deme bizim bebegımız olmuyor demek zorunda kaldım
oğlundan dolayı dedim normal yoldan olmuyor tüp bebek olması gerekıyormus dedm , o da az bır ıhtımal
orda eşim de vardı , kv dedi ki;
siz tüp bebek için hastane arastırın
ne tutarsa ben vereceğim parasını dedi ( ondan para istemedık ve almam da)
bana anne biz burda yaptırıcaz deyın yeter dedi.
bu konusmanın üzerinden tam 15 ay geçti ve kv bir kere arayıp da o konuyu ne yaptınız demedi.
ben üzerine klomen tedavısı gordum, bu ay bir kere asılamam yapıldı negatif cıktı
insan düşmanı olsa arar.kv delerden nefret ediyorum
geldigim gunun ertesi gunu sadece mesajlastik ve mesajda bana yazmis ki iste ben bir daha adla evlenmeyecegim , ben sknti cekmek icin evlenmedim... insan durup dusunuyor 1 senedir tum tedavileri gore hormon ilaclari kullanip 8 kg alan benim , geceleri sislikten uyuyamadigim cok oldu.. bir kere ben bunu sana soyledim mi ? :)Konunu okuyunca içimden direk
"Allah seni korumuş da sıkıntı eşinden çıkmış"dedim.
Sorun kendindeyse dertlenirsin, üzülürsün tmm da karını postalayıp ailenle karar almak nedir??
Ne yapacak senden boşanıp?
Bekar mı yaşayacak ömür boyu?
Eşine tez zamanda akıl fikir diliyorum.
İnş hatasının farkına varır.
Amin canim , senindeailesine bağımlı bir eşin var
allah yardımcın olsun canım
insani yikanda zaten bu oluyor degil mi ? yuzunuze senin yanindayim deyip , sonrasinda hic bir sey yapmamasi. Ustelik benim ne kadar duygusal oldugumu biliyor. Bir kere olsun insan aramaz mi ? Kizim uzulme her kosulda biz seninleyiz diye... Anneden baska anne olmuyormus bunu ogrendim
Allahima cok sukur babam okul bitmeden evlendirmem dedi. Okulumun bitimine 1 ay kala evlenmistim hatta zar zor ikna edip. Evet ben ona haddinden fazla asik oldum . Hep pollyanayi oynadim , sanirim gec alinmis bir karar..Sakın çocuk yapmayı aklından geçirme.
Böyle mantıklı davranıp kendine dürüst davranman çok hoşuma gitti.
Ama bunu şöyle anla.
Bir İnsan karşısına ne kadar kendini adarsa o kadar kendi sonunu hazırlıyor.
Bu hayatta lütfen ama lütfen kendinden başka kimseyi sevme ve düşünme bu kadar.
Umarım üniversite okumuşsundur çok erken evlenmişsin.
Okumamışsan da bu sana fırsat.
Kusura bakma ama eşin ve ailesi zır cahilin de cahili insanlar.
Çok çok çok gençsin. Kimseye muhtaç değilsin ve hayatının baharındasın.
Aşkın ne kadar ucuz olduğunu ve suistimale ne kadar açık olduğunu anlamış oldun.
Oku geliştir kendini, güçlü bir kadın nasıl olur, nasıl donanımlı insan olunur öğren. Başın hep dik olsun.
Daha fazla bir beklentiye girmeden çek ipini.
insan 2. evliliginde daha fazla akillaniyor galiba sizde de durum boyle mi ?olmaz tabiki çok zor yani.
ne kadar iyi ınsan olursan ol anneden baska anne olmaz.
üzülüp de dert etme kendıne
bak benım ıkıncı evlılıgım
ilk evlılıgım 4 sene surdu
cocuk hıc dusunmedım ondan guven vermıyordu bana
sımdı dıyorum ıyıkı de olmamıs yoksa eskı esımle bagım hıc kopmayacaktı
Aslinda ailemden son dercee beklentisi olan bir insandi. Misal olarak ya herkesin babasi kizina araba aliyor seninki neden almiyor ?"Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip" bu cümle beni bitirdi.
Süreç zor değil. Çocukta yokmuş ki çok daha kolay.
geldigim gunun ertesi gunu sadece mesajlastik ve mesajda bana yazmis ki iste ben bir daha adla evlenmeyecegim , ben sknti cekmek icin evlenmedim... insan durup dusunuyor 1 senedir tum tedavileri gore hormon ilaclari kullanip 8 kg alan benim , geceleri sislikten uyuyamadigim cok oldu.. bir kere ben bunu sana soyledim mi ? :)
Oncelikle herkese Merhaba . Büyük bir çikmazin içerisindeyim... Daha doğrusu bir şeyleri yapmak ve karar vermek için sanırım cesarete ihtiyacım var...
Ben 27 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ne kadar kavga etsekte evlenince duzelir dedik , ama düzelmiyormuş...
Eşim iyi bir işi olan , aileme hic bir saygisizligi olmana birisi.Hatta dışarıdan bakılınca inanilmaz duzgun. Ama bir laf varya hani ga gorundugun gibi ol , ya oldugun gibi gorun diye. 4.5 senedir hayatimi ona adadim desem abartmam. Ben cok sosyal bir insandim , bitirdi. Oraya gitme , bunla gorusme onu bosver vs vs. yeri geldi ailemle bile gorusmemem icin elinden geleni yapti. Kendi anne /babasina inanilmaz duskun bir adam. Tabiki insan ailesini sever ama bizim cift olarak haftasonu bir aktivitemiz hic bir zaman olmadi. Hadi anneme gidelim , hadi Annemin yazliginda (yazlik dedigim 1+1 ev) kalalim ki evde yatacak ozel bir oda dahi yok ve abileride geliyor. Ben hep onu kirmamak icin dayandim sabir ettim ama o istedikce fazlasini istedi. Cok huzursuz son derce memnuniyetsiz bir insan. Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip.Ben ise en ufak seyden mutlu olan bir tipim..
Gel gelelim konumuza 2 sefer dusuk yaptim. Bir turlu cocugumuz olmadi , en son yaklasik 1 ay once test yaptirdi esim ve canli sperm hic cikmadi . Doktor donemselde olabilir , yada hep boyleydi ama bir sans eseri hamile kalmista olabilirsin dedi. Ve bize tedavi olma ihtimalimiz oldugunu (aşilama) bu sekilde hamile kalabilecegimi soyledi. Esim bunu duyar duymaz annemle beni tatile yolladi 13 gun beni hic aramadi sormadi , ben 13 gun her gunu aglayarak gecirdim. Allah razi olsun biricik annemden , beni hep o teselli etti. Kizim olur duzelir vs diyerek . Ama onlarda isler oyle olmamis basta beni cok sevdigini , kizim olsa bu kadar olur diyen kayinvalidem e cocuk cok istiyor olmuyorsa da sen tedavi olacak degilsin ya bosver diyormus.. benim derdim cocuk hic bir zaman olmadi , ama hadi oyle olsun diyelim Bu kotu bir sey mi ? ustelik daha once gebelik gecirmisim. istanbul a dondugum gun ailenle kal sen haftasonu dedi gelmedi. Pazar gunu aksam 10 da geldi kapidan bir selam verdi beni aldi. Ve o zamandir tek kelime konusmadik. Bakiyorum suan ona ama ona bakarken icimde sevgiye dair hic bir sey kalmadi. Sanirim kafamda tamamen bitirdim. Ama bundan sonraki surec beni cok korkutuyor. Ailem arkamda destekcim bu arada ne olursa olsun yavrumuzsun diyorlar. Bir gun bu satirlari gozyaslari icinde yazacagim aklimin ucuna gelmezdi...
Lutfen deneyimlemis olan arkadaslarimiz yazabilir mi ? Simdiden okuyup yorumladiginiz icin tesekkur ederim , Allah razı olsun.
Ben sadece kotu bir sekilde bitmesini istemedigim icin alttan aldim. Ama tabi o gun tum mesajlasmalarimizda bende dile getirdim. Oda bana teselli verdigini sanarak Gencecik kadinsin sana da yazik diyor.. O zaten karari verdi ama uygulayacak cesareti yokDurup düşünme artık sen de..
Söyle bunları.
Gerçekten saf olduğunu düşünüyorlar bence.
Bu kadar rahat konuşabildiklerine göre..
Evet haklisiniz ailemin yuzune asla bir sey demezdi ama arkalarindan her daim konusurdu. Kendi ailesi icin tek kotu kelime etmezdi. Ben nisanliyken neden bana bu kadar gecimsiz oldugunu gostermedin dedigimde seni kaybederdim dedi. Buradan hesap edinaileme hiç saygısızlığı yok diyorsun da, en büyük saygısızlığı onları kızından ayırarak yapmaya çalışıyor zaten
bebek meselesinide boşver 13 gün karısını aramayan adamdan hayır mı gelir
bence gözyaşlarına değecek biri değil
evet bazen dışardan çok düzgün görünen iki yüzlü insanlar insanın hayatına giriyor malesef, onları da tez zamanda hayatından çıkarman gerekiyor
bilmiyorum böyle biriyle ömür geçmez, çünkü içinde ezik biri bence, insanların bu tip karakter problemleri kesinlikle düzelmiyor, devam etmen vakit kaybı bence
Ben sadece kotu bir sekilde bitmesini istemedigim icin alttan aldim. Ama tabi o gun tum mesajlasmalarimizda bende dile getirdim. Oda bana teselli verdigini sanarak Gencecik kadinsin sana da yazik diyor.. O zaten karari verdi ama uygulayacak cesareti yok
evet böyleinsan 2. evliliginde daha fazla akillaniyor galiba sizde de durum boyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?