Çıkmazlardayım..

Çocuk sizden olmasaydı kimbilir neler yaparlardı.Eşiniz bir hayat arkadaşı değil maalesef.Kendini düşünen bencil biri.Belkide çocuk olmamasında da bir hayır vardır.Ailesi ise hiçte düşündüğünüz gibi insanlar değiller.

Kizim insallah sorun sendedir diye bir de yuzune soyluyor pes! Sanki sorun kocanda olsa tedavi yontemi mi yok? Ama bunu bildigi halde tedavilerin ise yaramadigi noktada senden bosanir diye dusunmustur bence, tuhaf olan yuzune de acikca soylemesi

Esime ailesi icin cok uzun zaman katlandim desem ? Ailesi her zaman yanimizda gibi durdu ama en ufacik puruzde e hep beraber karar verelim diyor esim 33 yasnda kos kocaman adam ben 27 yasindayim sacmaliga bakar misiniz ?

Kizim insallah sorun sendedir diye bir de yuzune soyluyor pes! Sanki sorun kocanda olsa tedavi yontemi mi yok? Ama bunu bildigi halde tedavilerin ise yaramadigi noktada senden bosanir diye dusunmustur bence, tuhaf olan yuzune de acikca soylemesi
kayinvalidem aslinda beni samimi ve salak buldugundan acikca soylerdi her seyi . Diger gelinine gik diyemezdi :) Fazla iyi niyet sahibine zarar olarak donuyor

Esime ailesi icin cok uzun zaman katlandim desem ? Ailesi her zaman yanimizda gibi durdu ama en ufacik puruzde e hep beraber karar verelim diyor esim 33 yasnda kos kocaman adam ben 27 yasindayim sacmaliga bakar misiniz ?
ailesine bağımlı bir eşin var
allah yardımcın olsun canım

Konunu okuyunca içimden direk
"Allah seni korumuş da sıkıntı eşinden çıkmış"dedim.

Sorun kendindeyse dertlenirsin, üzülürsün tmm da karını postalayıp ailenle karar almak nedir??
Ne yapacak senden boşanıp?
Bekar mı yaşayacak ömür boyu?

Eşine tez zamanda akıl fikir diliyorum.
İnş hatasının farkına varır.

insani yikanda zaten bu oluyor degil mi ? yuzunuze senin yanindayim deyip , sonrasinda hic bir sey yapmamasi. Ustelik benim ne kadar duygusal oldugumu biliyor. Bir kere olsun insan aramaz mi ? Kizim uzulme her kosulda biz seninleyiz diye... Anneden baska anne olmuyormus bunu ogrendim

geldigim gunun ertesi gunu sadece mesajlastik ve mesajda bana yazmis ki iste ben bir daha adla evlenmeyecegim , ben sknti cekmek icin evlenmedim... insan durup dusunuyor 1 senedir tum tedavileri gore hormon ilaclari kullanip 8 kg alan benim , geceleri sislikten uyuyamadigim cok oldu.. bir kere ben bunu sana soyledim mi ? :)

olmaz tabiki çok zor yani.
ne kadar iyi ınsan olursan ol anneden baska anne olmaz.
üzülüp de dert etme kendıne

bak benım ıkıncı evlılıgım
ilk evlılıgım 4 sene surdu
cocuk hıc dusunmedım ondan guven vermıyordu bana
sımdı dıyorum ıyıkı de olmamıs yoksa eskı esımle bagım hıc kopmayacaktı

Allahima cok sukur babam okul bitmeden evlendirmem dedi. Okulumun bitimine 1 ay kala evlenmistim hatta zar zor ikna edip. Evet ben ona haddinden fazla asik oldum . Hep pollyanayi oynadim , sanirim gec alinmis bir karar..

insan 2. evliliginde daha fazla akillaniyor galiba sizde de durum boyle mi ?

"Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip" bu cümle beni bitirdi.
Süreç zor değil. Çocukta yokmuş ki çok daha kolay.
Aslinda ailemden son dercee beklentisi olan bir insandi. Misal olarak ya herkesin babasi kizina araba aliyor seninki neden almiyor ?

Abinlerin cocuhu oldu ya gelin sana nasil nisbet yapiyor , farkinda misin ?
vs vs vs gibi seyler..

Durup düşünme artık sen de..
Söyle bunları.

Gerçekten saf olduğunu düşünüyorlar bence.
Bu kadar rahat konuşabildiklerine göre..

Fazla verici olmak hiç bir zaman tasvip etmediğim bir şeydir benim.
Zaman sonra görevin olarak belliyor karşındaki insanlar, yapmadıgın zaman büyük bir suç işlemişcesine davranıyorlar sana karşı.
O sebeble her şey ayarında yapılmalı, nazlı insanları fazla pışpışlamamalı ve hayır demeyi öğrenebilmeli insanlar.
Bundan 5 sene önce bir tanıdıgımın eşi vefat etti.
Kadın şu saçını süpürge eden ve evlatları için her şeyden vazgeçmiş bir tip.
Yıllarca k.valide, kayın, k.pederle iç içe yaşamış ve kendine ait özel bir alanı bulunmayan, fikrine asla saygı duyulmayan ve eşinin ailesinden sonra bile varlığı sayılamayacak kadar değersiz, silik bir karakterdi.
Her denilene evet demek göreviydi adeta, hayır diyemezdi kazayla bile olsa.
Elinden gelse eşi ve ailesi yemek yerken incinmesin diye ekmegi bile agzında çiğneyip aman zahmet etmesinler diye yedirecekti tabiri caizse.
Sabahtan akşama kadar oturmadan hizmet ama öyle böyle bir hizmet değil, sanırsın paşa torunları mübarek
Sonra ne mi oldu ?
DERT SAHİBİ.
O dert bedeninde kanser olarak yerleşke gösterdi, hastayken bile değer görmedi kadın hoş saglıgında ne kadar görmüştü ki.
Hatta hasta diye baba evine bile yollanmak istendi de elalem ne der korkusu ile vazgeçtiler..
Yani kadını baba evine göndermemek bile elalemin ''bir geline dahi bakamadılar'' demesine kaldı anlayacağın.
Eş vefat etti bir süre sonra ve ertesi gün bu çocuklara kim bakacak hemen evlenmen lazım diyerek yeni bir köle arayışına çıktılar ve köle degil ama onları köleye çevirecek bir tiple ogullarını evlendirdiler farkında olmadan :)
Sonrası malum..
Kadın bir geldi, pir geldi o eve.
Ayakları nasıl sağlam yere basan bir kadındı öyle..
Muma çevirdi alayını.
Öz güven kadında bin beş yüz, sana bana on basardı.
Çocuklarına çok iyi davrandı adamın ALLAH var, asla üvey annelik taslamadı çocukları şanslı çıktı bu konuda.
K.valide ve K.pederi geldigi günün ertesinde evimde istemiyorum diyerek köylerine postaladı.
O dili uzun olan k.validenin dili bir tarafına kaçtı korkudan
Eş desen muma döndü, kadının agzının içine baktı.
O ne derse o !
Tüm sülale şaşkına döndük demek ki dedik keramet aslında işini bilmekte saklıymış..

aileme hiç saygısızlığı yok diyorsun da, en büyük saygısızlığı onları kızından ayırarak yapmaya çalışıyor zaten
bebek meselesinide boşver 13 gün karısını aramayan adamdan hayır mı gelir
bence gözyaşlarına değecek biri değil
evet bazen dışardan çok düzgün görünen iki yüzlü insanlar insanın hayatına giriyor malesef, onları da tez zamanda hayatından çıkarman gerekiyor
bilmiyorum böyle biriyle ömür geçmez, çünkü içinde ezik biri bence, insanların bu tip karakter problemleri kesinlikle düzelmiyor, devam etmen vakit kaybı bence

Durup düşünme artık sen de..
Söyle bunları.

Gerçekten saf olduğunu düşünüyorlar bence.
Bu kadar rahat konuşabildiklerine göre..
Ben sadece kotu bir sekilde bitmesini istemedigim icin alttan aldim. Ama tabi o gun tum mesajlasmalarimizda bende dile getirdim. Oda bana teselli verdigini sanarak Gencecik kadinsin sana da yazik diyor.. O zaten karari verdi ama uygulayacak cesareti yok

Evet haklisiniz ailemin yuzune asla bir sey demezdi ama arkalarindan her daim konusurdu. Kendi ailesi icin tek kotu kelime etmezdi. Ben nisanliyken neden bana bu kadar gecimsiz oldugunu gostermedin dedigimde seni kaybederdim dedi. Buradan hesap edin

Sanki doktor "asla çocuğun olmaz"demiş gibi..
Laf..

insan 2. evliliginde daha fazla akillaniyor galiba sizde de durum boyle mi ?
evet böyle
eskıden kv demle aram ıyı olsun dıye kendımden cok ödün verırdım
şimdi vermıyorum
bayramda seyranda ararım
gerisi umrumda değil

ama bu eşle de alakalı
eşim suanda sorun cıkardaydı aılemı aramıyorsun dıye ben bu kadar rahat olamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…