Çıkmazlardayım..

Buna bir benzetme yapalim o halde . Dinsizin hakkindan imansiz geliyor. Hos benim eltim kayin valideme kis boyunca asla ugramaz telefon dahi etmez. Ama o cok degerli ve calisan yogun bir is kadini. Ben ise onun getir goturcusu.. En cok korktugum sey hastalanmak , cunku psikolojik rahatsizlarin sonuclari cok agir oluyor. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim

hah iste canim mesele bu benin esim haftada 1 gun annesine beni goturmezse kafayi yer. Benim aileme gideriz bazen pazar sabahlari orada surekli saate bakar kalkalimda aileme gidelim diye. Bes karis suratla oturur.. Aslinda herseyin farkinda olup hic bir sey yapamamak cok aci verici. Bunca zaman sadece bosa gecti gitti

O sebeble kardeşim kesinlikle fazla verici olmayın.

Muhtemelen kendini suçlu hissediyor,çocuk olmamasından dolayı.
Eziliyor karşınızda ve bu şekilde tepki veriyor.
Ama çocuk yokken, evliliğinizi bir kere daha gözden geçirin derim.

boşanmayi dusunmekle haksiz degilim degil mi ? O kadar zor bir durumdayim ki..
Eğer bu sebebten dolayı size gereksiz insan muamelesi yapıyor ve kocalık görevlerini yerine getirmiyorsa.
Sizi canı istedigi zaman anne evine yolayıp, canı istedigi zaman gelip alıyorsa ne diye eş olarak kalasınız ki ?
Çift terapisi alın desem bilmiyorum eşiniz ne derdi bu konuda.

Şahsen benim aklıma bunlar o 13 gün içinde bir iş çevirmiş yada bir karar almışlar gibime geldi.peki madem sizi aramadı siz niye aramadınız yada döndükten sonra neden böyle olduğunu sormadınız.bir kavga geçmedi diyorsunuz e o zaman böyle davranmasının sebebi ne? Hadi kendini suçlu hissediyor desek en azından bir konuşma yapardı . Bence eşinin ve kayınvalidenin planı farklı laf al bakalım ağzından

Acaba size çaktırmadan tedavi mi oluyor?
tedavi olsa bu kadar uzaklasmazdi benden. Ailesi sende sorun varsa asla seni ameliyat vs ettirmeyiz demis. Oda onlarin agziyla is yapiyor. Suan oda beni istemiyor ama birlikte kalmamizin tek sebebi elalem ne der.. Cunku herkesin lafi onun icin cok degerli..

O zaman defedin gitsin gereksizi.

Asla yanasmaz ve biliyor musunuz kendime bile zor soyledigim bir sey var. Artik onu sevmiyorum...

Aramaz olur muyum ? hergun aradim sordum. Ama hep beni gecistirdi . Hic bana nasilsin demedi . Eskiden gunde 2 sefer arayan adam bir anda bu hale donustu. Ona sorsaniz beni cok sevdigi icin bendne vazgectigini soyluyor. iyi ama ben sana benden vazgec demedim ki

Bu kayınvalideler niye böyledir ya.Ben de 2 düşük yaşadım eşimdeki problemden dolayı.Eşimin babannesi diyorki ne gerek var çocuğa olmasa da olur diyor.Tüp bebek yaptırmanızı istemiyorum diyor.Sende problem yok mu diyor.1 kere düşük yaptı mı artık hep düşer diyor.Moral vereceğine hepten keyfimi kaçırıyor.Ben de sinir etmek için "
Haklısın babanne ben de pek meraklısı degilim şimdi ne güzel geziyorum kendime bakıyorum eğleniyorum dertsiz başıma dert mi alayım dedim.Ama torunun istiyor gel gör ki sırf onun için diyorum."Susup kalıyor.Halbuki istiyorum ben de tabiki.:) Ne amaçla yaparlar böyle bilmem.
Konu sahibine gelecek olursam,eşinin psikolojisi bozulmuş olabilir.Aynı şeyleri atlattık biz de eşimle ameliyat oldu.Sürekli kavga çıkarıyordu eşim,boşanalım dedi en sonunda tabi ki psikolojisi bozulduğu için dedi.Destek oldum hadi şunu ye bunu ye derken degerleri normale geldi.Çok seviyorsanız birbirinizi sabredin destek olun.Yok gelecek göremiyorum diyorsanız hiç çocuk işine bulaşmadan kurtulun o aileden.

Muhtemelen kendini suçlu hissediyor,çocuk olmamasından dolayı.
Eziliyor karşınızda ve bu şekilde tepki veriyor.
Ama çocuk yokken, evliliğinizi bir kere daha gözden geçirin derim.
Cocugu takinti yaptigimi soyleyip duruyor. Ve bana aynen sunu yazmis. " sen cok cocuk isteyen bir kadinsin , olmadigi icindr mutlu olamiyorsun " . Sahi esimden cocuk sahibi olmak istemem cok hatali bir durum

Böyle zor zamanda topuklayandan her şey beklenir. Annenizin yanına gidin,bir de ortak tanıdık dedikoducu birine çocuğu olmuyor,tedaviye de yanaşmıyor,ben çocuk istiyorum diyin.

Cocugu takinti yaptigimi soyleyip duruyor. Ve bana aynen sunu yazmis. " sen cok cocuk isteyen bir kadinsin , olmadigi icindr mutlu olamiyorsun " . Sahi esimden cocuk sahibi olmak istemem cok hatali bir durum
Tabi ki isterim bu benim içgüdüm,kendi sevişmek istemiyor muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…