Çıkmazlardayım..

Bizim evliligimizdr en son sorun cocuk aslinda. Son dercee kaprisli , hayati bana zindan etmeye calisan bir tip. En ufak bir ornekleme yapayim Mesela dunden kalan yemegi asla yemez hergun 3cesit yemek bekler. Ha oldu da ben yapmayip dunku yemegimi verdim , 5 karis suratla gider tost basar.

Neyine güvenirler bilmem.O Zaman bir hayır var bunda diyorum.Hiç Zaman'ınızı tüketmeyin bence.Bizim de hemen olsaydı eşim bana bu kadar düşkün olmayabilirdi diyorum.Varikoselden sonra daha eksiklik hissedip üzerine düştü eşim kaçırmamak için.Ama sizde durum apayrı.Ailenizde destekmiş ne güzel.Yolunuza bakın,herşey daha iyi olur o Zaman.

sen cok cocuk isteyen bir kadinsin , olmadigi icindr mutlu olamiyorsun " .
Normal olan bir davranışınızı anormalleştirmeye çalışıyor eşiniz.
Psikolojik baskı uyguluyor size.
Karşınızda duyduğu ezikliği bu şekilde bastırmaya çalışıyor.
Tamamen suçluluk psikolojisi.
Tekrar diyorum,ortada henüz çocuk yokken evliliğinizi gözden geçirin.

burasda sürekli bu tarz konulara aynı yorumu yapıyorum
eski evliliğimde kayınvalide ile aramız arabayla 15 dakıka falandı
eski eşim her hafta sonu abartmıyorum cumartesıden annesıne gidip pazar gece evımıze donmemızı isterdı

eşim yönetici konumunda calısan bırıydı ben de aynı sekılde idim
persembeden baslardı , haftasonu annemlere gideceğiz diye
ben ne evimle ne de eşimle ilgili plan yapamazdım
26 yasındaydım o sene.
eski eş de 30
ben eşim evliliğe alısır zamanla diyerek 3 sene boyunca her ct pazarımı kv evınde gecırdım

çok nadir plan yapardım mesela sinema yemek vs,
eşim uyuz olurdu
diyelım sinema işimiz gece 11 de bitti,
benı eve bırakırdı sen eve gec de ben bır anneme gidip geleyım derdi
ya adam bir haftasonunu es gecmezdı asla
bazen hafta içi de giderdik iş çıkısı.

ben 3 sene sonunda dayanamadım ve ben gelmıyorum artık sen git demeye basladım
ben gitmeyı bırakınca da işler iyice b.. ka sardı ve aramız iyice acıldı.
adam eve gelmıyordu resmen.
ben evin bekçisi gbı olmaya basladım
camda habire koca yolu beklıyordum
snr sıkı bır kavga ettik.
eşim annesıne bir gitti 6 ay eve gelmedi
telefonlarımı acmadı.
konusalım dıyordum hep, annesini arıyordum anne oglunla konus dıyordum
kimbilir ne yaptın da oğlumu evden kacırdın dıyordu

ben o 6 ayda uzuntuden 10 kilo verdim.
birgün silkelendim ve ben ne yapıyorum dedim.
bir gun içinde esyalarımı mılllete dagıttım
valizlerimi de alıp annemın evıne gittim.
eşe de mesaj attım
dava acıcam davaya yanlız gel diye.
bu sefer benı bosanma meraklısı olmakla sucladı

Sen bastan razıymıssın ayrılmaya vs dedi, ama oralı olmadım.
4 senedir aramızı düzeltelim diyen bendim
sen anne de anne
ailem de ailem diye bi tarafını parçaladın
ve ben bır ay içinde 5 dakika süren bir mahkeme ile boşandım.

eşim değişmedi çünkü, bizi aile olarak göremedi
önceliği hep onlardı ve yürümedi.

Eşınızde problem olduğunu ogrenınce esınıze destek oldunuzmu olur çok kışıde var böyle problemler tedavı olursun benım için hıc onemlı degıl gec erken bendede problem olabılırdu dedınız mı onu merak edıyorum yoksa hıc bısey yaşanmadan hangı adam pat dıye gonderır karısını tatıle sız de dıyemedınız mı bu ıkımızın problemı ailecek karar verememiz lazım hıc bıyere görmüyorum ben dıye... anlayamadığım yerler var yada o 13 gün sız arasaydınız yada ıkı gün sonra Eve donseydınız gurur yapıyor olabılır saçma ve cahılce olsa bıle

Kiymetli yorumunuz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun

kıskançlıklarından istemıyorlar işte
oğlan cocuk da olursa ıyıce elden gidecek diye bakıyorlar
bize de cocuk soran yok ama gorumcemın cocukları ıcın sürekli eşime
bu cocukları unutmak yok, bu cocukları unutmak yok dıyor kayınvaldem
eşimin yegenlerınden sogudum bu davranıslarından dolayı
eşime sürekli psikolojık baskı yapıyorlar yegenlerı kullanarak
ama kımse demıyor ki ; oğlum keske senın de bır evladın olsa dıye

demesınler bakalım Allah buyuk
inş rabbim size de bize de nasip eder

beni suclu hissettiriyor sanki ben ondan cok aykiri bir sey bekliyormusum gibi davraniyor.. Gecirdigim zamana mi yanayim ? Ailem i uzdugume mi ?

Gecirdigim zamana mi yanayim ? Ailem i uzdugume mi ?
Hiçbir şeye yanmayın.
Evliliğiniz bu şekilde devam ederse hem siz hem de aileniz daha çok üzüleceksiniz.
Karşınızda,harcadğınız çabaya ve verdiğiniz emeğe değecek bir eşiniz yok ki!!!!
Niye kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz?
Zaten yeterince yıpranmışsınız.

Son cumlenizle benim yasadiklarimi ozetlediniz. Abisi var sorsan cok duskunler ama kisin Kardesin ta kalkiyor evinden annene geliyor. Abisi kayin valiedeme yuruyerek 5 dakika. Gelip kardesini gormuyor bile :) ve biz bu insanlar icin kalkip her hafta sonu yazliga gidiyoruz. Sacmaliga bakar misiniz ? Bazen yumurtlama gunume denk geliyordu hafta sonu . Kayin valideme diyordim anne israr etmeyin bizim icin onemli bu gunler. Yuzume peki diyordu. Sonra ogluna oglum gitmeyin kalin iste ne olacak ki diyordu. Ben sanki hic bir sey soylememisim. Bakin siz de yoneticiymissiniz buna ragmen adam sizi fikirsiz bir kadin yapmaya calismis. Bunlar hem para kazansin kadin , hem evine baksin hem benim isteklerimi gidersin hemdr benim kolem olsun diyor. Ne ala memleket..

inanin kendimi 100 yasinda falan hissediyorum . ben onu ve ailesini Rabbime havale ettim.

Ama esiniz de size cok destekmis.. Masallah. olmasa bile bunu sorun edecek bir aile degilsiniz. Ama Allah cok buyuk insallah olur

Ben esime dedim ki bak en azindan bir problemimiz var suan ve bunu yenmemiz gerekiyor ikimiz el ele olursak hallederiz. Bana dondu dediki senin icin kolay ben ameliyat olamam. Halbuki 1 senedir surekli tedavi goren benim. Ustelik bazi zamanlar tedavi gordugum halde benle gununde birlikte olmadigi cok oldu. Ben onu aradim hemde defalarca ama hep beni gecistirdi. Psikolojisi bozulmus olabilir bunu anliyorum ama bosanmak en son care olmali degil mi ? ilk degil..

Kayınvalidenizi hiç kafanıza takmayın.ama eşinizle ilgili ne yapmanız gerek bilemiyorum.bende 9 senelik evliyim.ciddi psikolojik rahatsızlık geçirdim ve ilaç kullandığım için çocuk yapamadık.1 senedir korunmuyoruz ama şimdide olmuyo yumurtalıklardaki kistten dolayı.kayınvalidem yaşadıklarımı ve ilaç kullandığımı bildiği halde eşime neden çocuk yapmıyorsunuz diye soruyomuş derdi neyse artık.herhalde eşimde bi art niyet farkettiki birkaç ay önce bende sıkıntı var o yüzden olmuyo demiş.

insanlar değişmiyor yani
ona göre ölçün biçin tartın
inş hersey siizn için iyi olur

Ben ilac kullanmak istemiyorum . Anti depresan alsam zaten hic bir sorunumuz kalmayacak.ama bu ona deger mi ? sanmiyorum. Bakin sizin esiniz sizden yana ya benimki ?

Burada herkese boşan demem ama sana diyeceğim çocuk için filan savaşma boşuna olur bence. Çünkü adama baktığında içinde sevgi yokki . Çocuk yaparsan çocuk sana bela olucak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…