- 16 Ağustos 2017
- 83
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi 90LaTahzen90
-
Bizim evliligimizdr en son sorun cocuk aslinda. Son dercee kaprisli , hayati bana zindan etmeye calisan bir tip. En ufak bir ornekleme yapayim Mesela dunden kalan yemegi asla yemez hergun 3cesit yemek bekler. Ha oldu da ben yapmayip dunku yemegimi verdim , 5 karis suratla gider tost basar.Bu kayınvalideler niye böyledir ya.Ben de 2 düşük yaşadım eşimdeki problemden dolayı.Eşimin babannesi diyorki ne gerek var çocuğa olmasa da olur diyor.Tüp bebek yaptırmanızı istemiyorum diyor.Sende problem yok mu diyor.1 kere düşük yaptı mı artık hep düşer diyor.Moral vereceğine hepten keyfimi kaçırıyor.Ben de sinir etmek için "
Haklısın babanne ben de pek meraklısı degilim şimdi ne güzel geziyorum kendime bakıyorum eğleniyorum dertsiz başıma dert mi alayım dedim.Ama torunun istiyor gel gör ki sırf onun için diyorum."Susup kalıyor.Halbuki istiyorum ben de tabiki.:) Ne amaçla yaparlar böyle bilmem.
Konu sahibine gelecek olursam,eşinin psikolojisi bozulmuş olabilir.Aynı şeyleri atlattık biz de eşimle ameliyat oldu.Sürekli kavga çıkarıyordu eşim,boşanalım dedi en sonunda tabi ki psikolojisi bozulduğu için dedi.Destek oldum hadi şunu ye bunu ye derken degerleri normale geldi.Çok seviyorsanız birbirinizi sabredin destek olun.Yok gelecek göremiyorum diyorsanız hiç çocuk işine bulaşmadan kurtulun o aileden.
sevisme konusuna hic girmeyelim. Cinsel hayatimiz 2 senedir bitik. Kurallari var cunku beyfendinin hafta ici sevisilmez , hafta sonu pazar ailesindeyiz olmaz. Cumartesi de cani isterseTabi ki isterim bu benim içgüdüm,kendi sevişmek istemiyor muymuş?
Neyine güvenirler bilmem.O Zaman bir hayır var bunda diyorum.Hiç Zaman'ınızı tüketmeyin bence.Bizim de hemen olsaydı eşim bana bu kadar düşkün olmayabilirdi diyorum.Varikoselden sonra daha eksiklik hissedip üzerine düştü eşim kaçırmamak için.Ama sizde durum apayrı.Ailenizde destekmiş ne güzel.Yolunuza bakın,herşey daha iyi olur o Zaman.Bizim evliligimizdr en son sorun cocuk aslinda. Son dercee kaprisli , hayati bana zindan etmeye calisan bir tip. En ufak bir ornekleme yapayim Mesela dunden kalan yemegi asla yemez hergun 3cesit yemek bekler. Ha oldu da ben yapmayip dunku yemegimi verdim , 5 karis suratla gider tost basar.
Normal olan bir davranışınızı anormalleştirmeye çalışıyor eşiniz.sen cok cocuk isteyen bir kadinsin , olmadigi icindr mutlu olamiyorsun " .
burasda sürekli bu tarz konulara aynı yorumu yapıyorumhah iste canim mesele bu benin esim haftada 1 gun annesine beni goturmezse kafayi yer. Benim aileme gideriz bazen pazar sabahlari orada surekli saate bakar kalkalimda aileme gidelim diye. Bes karis suratla oturur.. Aslinda herseyin farkinda olup hic bir sey yapamamak cok aci verici. Bunca zaman sadece bosa gecti gitti
Kiymetli yorumunuz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsunNeyine güvenirler bilmem.O Zaman bir hayır var bunda diyorum.Hiç Zaman'ınızı tüketmeyin bence.Bizim de hemen olsaydı eşim bana bu kadar düşkün olmayabilirdi diyorum.Varikoselden sonra daha eksiklik hissedip üzerine düştü eşim kaçırmamak için.Ama sizde durum apayrı.Ailenizde destekmiş ne güzel.Yolunuza bakın,herşey daha iyi olur o Zaman.
kıskançlıklarından istemıyorlar işteBu kayınvalideler niye böyledir ya.Ben de 2 düşük yaşadım eşimdeki problemden dolayı.Eşimin babannesi diyorki ne gerek var çocuğa olmasa da olur diyor.Tüp bebek yaptırmanızı istemiyorum diyor.Sende problem yok mu diyor.1 kere düşük yaptı mı artık hep düşer diyor.Moral vereceğine hepten keyfimi kaçırıyor.Ben de sinir etmek için "
Haklısın babanne ben de pek meraklısı degilim şimdi ne güzel geziyorum kendime bakıyorum eğleniyorum dertsiz başıma dert mi alayım dedim.Ama torunun istiyor gel gör ki sırf onun için diyorum."Susup kalıyor.Halbuki istiyorum ben de tabiki.:) Ne amaçla yaparlar böyle bilmem.
Konu sahibine gelecek olursam,eşinin psikolojisi bozulmuş olabilir.Aynı şeyleri atlattık biz de eşimle ameliyat oldu.Sürekli kavga çıkarıyordu eşim,boşanalım dedi en sonunda tabi ki psikolojisi bozulduğu için dedi.Destek oldum hadi şunu ye bunu ye derken degerleri normale geldi.Çok seviyorsanız birbirinizi sabredin destek olun.Yok gelecek göremiyorum diyorsanız hiç çocuk işine bulaşmadan kurtulun o aileden.
beni suclu hissettiriyor sanki ben ondan cok aykiri bir sey bekliyormusum gibi davraniyor.. Gecirdigim zamana mi yanayim ? Ailem i uzdugume mi ?Normal olan bir davranışınızı anormalleştirmeye çalışıyor eşiniz.
Psikolojik baskı uyguluyor size.
Karşınızda duyduğu ezikliği bu şekilde bastırmaya çalışıyor.
Tamamen suçluluk psikolojisi.
Tekrar diyorum,ortada henüz çocuk yokken evliliğinizi gözden geçirin.
Hiçbir şeye yanmayın.Gecirdigim zamana mi yanayim ? Ailem i uzdugume mi ?
Son cumlenizle benim yasadiklarimi ozetlediniz. Abisi var sorsan cok duskunler ama kisin Kardesin ta kalkiyor evinden annene geliyor. Abisi kayin valiedeme yuruyerek 5 dakika. Gelip kardesini gormuyor bile :) ve biz bu insanlar icin kalkip her hafta sonu yazliga gidiyoruz. Sacmaliga bakar misiniz ? Bazen yumurtlama gunume denk geliyordu hafta sonu . Kayin valideme diyordim anne israr etmeyin bizim icin onemli bu gunler. Yuzume peki diyordu. Sonra ogluna oglum gitmeyin kalin iste ne olacak ki diyordu. Ben sanki hic bir sey soylememisim. Bakin siz de yoneticiymissiniz buna ragmen adam sizi fikirsiz bir kadin yapmaya calismis. Bunlar hem para kazansin kadin , hem evine baksin hem benim isteklerimi gidersin hemdr benim kolem olsun diyor. Ne ala memleket..burasda sürekli bu tarz konulara aynı yorumu yapıyorum
eski evliliğimde kayınvalide ile aramız arabayla 15 dakıka falandı
eski eşim her hafta sonu abartmıyorum cumartesıden annesıne gidip pazar gece evımıze donmemızı isterdı
eşim yönetici konumunda calısan bırıydı ben de aynı sekılde idim
persembeden baslardı , haftasonu annemlere gideceğiz diye
ben ne evimle ne de eşimle ilgili plan yapamazdım
26 yasındaydım o sene.
eski eş de 30
ben eşim evliliğe alısır zamanla diyerek 3 sene boyunca her ct pazarımı kv evınde gecırdım
çok nadir plan yapardım mesela sinema yemek vs,
eşim uyuz olurdu
diyelım sinema işimiz gece 11 de bitti,
benı eve bırakırdı sen eve gec de ben bır anneme gidip geleyım derdi
ya adam bir haftasonunu es gecmezdı asla
bazen hafta içi de giderdik iş çıkısı.
ben 3 sene sonunda dayanamadım ve ben gelmıyorum artık sen git demeye basladım
ben gitmeyı bırakınca da işler iyice b.. ka sardı ve aramız iyice acıldı.
adam eve gelmıyordu resmen.
ben evin bekçisi gbı olmaya basladım
camda habire koca yolu beklıyordum
snr sıkı bır kavga ettik.
eşim annesıne bir gitti 6 ay eve gelmedi
telefonlarımı acmadı.
konusalım dıyordum hep, annesini arıyordum anne oglunla konus dıyordum
kimbilir ne yaptın da oğlumu evden kacırdın dıyordu
ben o 6 ayda uzuntuden 10 kilo verdim.
birgün silkelendim ve ben ne yapıyorum dedim.
bir gun içinde esyalarımı mılllete dagıttım
valizlerimi de alıp annemın evıne gittim.
eşe de mesaj attım
dava acıcam davaya yanlız gel diye.
bu sefer benı bosanma meraklısı olmakla sucladı
Sen bastan razıymıssın ayrılmaya vs dedi, ama oralı olmadım.
4 senedir aramızı düzeltelim diyen bendim
sen anne de anne
ailem de ailem diye bi tarafını parçaladın
ve ben bır ay içinde 5 dakika süren bir mahkeme ile boşandım.
eşim değişmedi çünkü, bizi aile olarak göremedi
önceliği hep onlardı ve yürümedi.
inanin kendimi 100 yasinda falan hissediyorum . ben onu ve ailesini Rabbime havale ettim.Hiçbir şeye yanmayın.
Evliliğiniz bu şekilde devam ederse hem siz hem de aileniz daha çok üzüleceksiniz.
Karşınızda,harcadğınız çabaya ve verdiğiniz emeğe değecek bir eşiniz yok ki!!!!
Niye kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz?
Zaten yeterince yıpranmışsınız.
Ama esiniz de size cok destekmis.. Masallah. olmasa bile bunu sorun edecek bir aile degilsiniz. Ama Allah cok buyuk insallah olurkıskançlıklarından istemıyorlar işte
oğlan cocuk da olursa ıyıce elden gidecek diye bakıyorlar
bize de cocuk soran yok ama gorumcemın cocukları ıcın sürekli eşime
bu cocukları unutmak yok, bu cocukları unutmak yok dıyor kayınvaldem
eşimin yegenlerınden sogudum bu davranıslarından dolayı
eşime sürekli psikolojık baskı yapıyorlar yegenlerı kullanarak
ama kımse demıyor ki ; oğlum keske senın de bır evladın olsa dıye
demesınler bakalım Allah buyuk
inş rabbim size de bize de nasip eder
eşim destek evet sağolsunAma esiniz de size cok destekmis.. Masallah. olmasa bile bunu sorun edecek bir aile degilsiniz. Ama Allah cok buyuk insallah olur
Ben esime dedim ki bak en azindan bir problemimiz var suan ve bunu yenmemiz gerekiyor ikimiz el ele olursak hallederiz. Bana dondu dediki senin icin kolay ben ameliyat olamam. Halbuki 1 senedir surekli tedavi goren benim. Ustelik bazi zamanlar tedavi gordugum halde benle gununde birlikte olmadigi cok oldu. Ben onu aradim hemde defalarca ama hep beni gecistirdi. Psikolojisi bozulmus olabilir bunu anliyorum ama bosanmak en son care olmali degil mi ? ilk degil..Eşınızde problem olduğunu ogrenınce esınıze destek oldunuzmu olur çok kışıde var böyle problemler tedavı olursun benım için hıc onemlı degıl gec erken bendede problem olabılırdu dedınız mı onu merak edıyorum yoksa hıc bısey yaşanmadan hangı adam pat dıye gonderır karısını tatıle sız de dıyemedınız mı bu ıkımızın problemı ailecek karar verememiz lazım hıc bıyere görmüyorum ben dıye... anlayamadığım yerler var yada o 13 gün sız arasaydınız yada ıkı gün sonra Eve donseydınız gurur yapıyor olabılır saçma ve cahılce olsa bıle
Kayınvalidenizi hiç kafanıza takmayın.ama eşinizle ilgili ne yapmanız gerek bilemiyorum.bende 9 senelik evliyim.ciddi psikolojik rahatsızlık geçirdim ve ilaç kullandığım için çocuk yapamadık.1 senedir korunmuyoruz ama şimdide olmuyo yumurtalıklardaki kistten dolayı.kayınvalidem yaşadıklarımı ve ilaç kullandığımı bildiği halde eşime neden çocuk yapmıyorsunuz diye soruyomuş derdi neyse artık.herhalde eşimde bi art niyet farkettiki birkaç ay önce bende sıkıntı var o yüzden olmuyo demiş.Oncelikle herkese Merhaba . Büyük bir çikmazin içerisindeyim... Daha doğrusu bir şeyleri yapmak ve karar vermek için sanırım cesarete ihtiyacım var...
Ben 27 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ne kadar kavga etsekte evlenince duzelir dedik , ama düzelmiyormuş...
Eşim iyi bir işi olan , aileme hic bir saygisizligi olmana birisi.Hatta dışarıdan bakılınca inanilmaz duzgun. Ama bir laf varya hani ga gorundugun gibi ol , ya oldugun gibi gorun diye. 4.5 senedir hayatimi ona adadim desem abartmam. Ben cok sosyal bir insandim , bitirdi. Oraya gitme , bunla gorusme onu bosver vs vs. yeri geldi ailemle bile gorusmemem icin elinden geleni yapti. Kendi anne /babasina inanilmaz duskun bir adam. Tabiki insan ailesini sever ama bizim cift olarak haftasonu bir aktivitemiz hic bir zaman olmadi. Hadi anneme gidelim , hadi Annemin yazliginda (yazlik dedigim 1+1 ev) kalalim ki evde yatacak ozel bir oda dahi yok ve abileride geliyor. Ben hep onu kirmamak icin dayandim sabir ettim ama o istedikce fazlasini istedi. Cok huzursuz son derce memnuniyetsiz bir insan. Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip.Ben ise en ufak seyden mutlu olan bir tipim..
Gel gelelim konumuza 2 sefer dusuk yaptim. Bir turlu cocugumuz olmadi , en son yaklasik 1 ay once test yaptirdi esim ve canli sperm hic cikmadi . Doktor donemselde olabilir , yada hep boyleydi ama bir sans eseri hamile kalmista olabilirsin dedi. Ve bize tedavi olma ihtimalimiz oldugunu (aşilama) bu sekilde hamile kalabilecegimi soyledi. Esim bunu duyar duymaz annemle beni tatile yolladi 13 gun beni hic aramadi sormadi , ben 13 gun her gunu aglayarak gecirdim. Allah razi olsun biricik annemden , beni hep o teselli etti. Kizim olur duzelir vs diyerek . Ama onlarda isler oyle olmamis basta beni cok sevdigini , kizim olsa bu kadar olur diyen kayinvalidem e cocuk cok istiyor olmuyorsa da sen tedavi olacak degilsin ya bosver diyormus.. benim derdim cocuk hic bir zaman olmadi , ama hadi oyle olsun diyelim Bu kotu bir sey mi ? ustelik daha once gebelik gecirmisim. istanbul a dondugum gun ailenle kal sen haftasonu dedi gelmedi. Pazar gunu aksam 10 da geldi kapidan bir selam verdi beni aldi. Ve o zamandir tek kelime konusmadik. Bakiyorum suan ona ama ona bakarken icimde sevgiye dair hic bir sey kalmadi. Sanirim kafamda tamamen bitirdim. Ama bundan sonraki surec beni cok korkutuyor. Ailem arkamda destekcim bu arada ne olursa olsun yavrumuzsun diyorlar. Bir gun bu satirlari gozyaslari icinde yazacagim aklimin ucuna gelmezdi...
Lutfen deneyimlemis olan arkadaslarimiz yazabilir mi ? Simdiden okuyup yorumladiginiz icin tesekkur ederim , Allah razı olsun.
insanlar değişmiyor yaniSon cumlenizle benim yasadiklarimi ozetlediniz. Abisi var sorsan cok duskunler ama kisin Kardesin ta kalkiyor evinden annene geliyor. Abisi kayin valiedeme yuruyerek 5 dakika. Gelip kardesini gormuyor bile :) ve biz bu insanlar icin kalkip her hafta sonu yazliga gidiyoruz. Sacmaliga bakar misiniz ? Bazen yumurtlama gunume denk geliyordu hafta sonu . Kayin valideme diyordim anne israr etmeyin bizim icin onemli bu gunler. Yuzume peki diyordu. Sonra ogluna oglum gitmeyin kalin iste ne olacak ki diyordu. Ben sanki hic bir sey soylememisim. Bakin siz de yoneticiymissiniz buna ragmen adam sizi fikirsiz bir kadin yapmaya calismis. Bunlar hem para kazansin kadin , hem evine baksin hem benim isteklerimi gidersin hemdr benim kolem olsun diyor. Ne ala memleket..
Ben ilac kullanmak istemiyorum . Anti depresan alsam zaten hic bir sorunumuz kalmayacak.ama bu ona deger mi ? sanmiyorum. Bakin sizin esiniz sizden yana ya benimki ?Kayınvalidenizi hiç kafanıza takmayın.ama eşinizle ilgili ne yapmanız gerek bilemiyorum.bende 9 senelik evliyim.ciddi psikolojik rahatsızlık geçirdim ve ilaç kullandığım için çocuk yapamadık.1 senedir korunmuyoruz ama şimdide olmuyo yumurtalıklardaki kistten dolayı.kayınvalidem yaşadıklarımı ve ilaç kullandığımı bildiği halde eşime neden çocuk yapmıyorsunuz diye soruyomuş derdi neyse artık.herhalde eşimde bi art niyet farkettiki birkaç ay önce bende sıkıntı var o yüzden olmuyo demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?