Çıkmazlardayım..

o sana burnunu sürtüp döner bu laflari tavirlari kimse çekmez sorun kendinde teselli ediceğine aklınca seni cezalandırıyor aç davani ailen de yanindaymis tekrar calismaya başla
bana senden sonra ben kimseyle olamam dedi. istesen de olamazsin kimse cekmez dedim . Hem okumus hem de kendinin kolesi olacak bir kadin istiyor :)

ben aslinda cocugu daha cok isteyen taraf oldum her zaman. ama o hep bana ne dedi biliyor musunuz ? Tup bebek yapalim bosver bunlari. simdi dusunuyorum da bir adam neden surkeli tup bebek yapalim der ki ? Ve ben ancak bu durumu kabullenirsem bizim daha iyi olacagimiz soyluyor..

Annesi panil atak zaten. ve surekli bunun ardina siginiyor. ve esimide oyle bir yetistirmis ki.. Oda en ufak sorunda ben panik atagim galiba diyor. Kendileri masallah turp gibi aslinda beni panik atak etmeye niyetli sanirim

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama değişmeyeceğini biliyorum

O zaman kendindeki sorunu biliyormuş da size demiyormuş. Normalde kimse durduk yere tüp bebek yapalım demez. Sizin bak beni sevmiyor çocuğum olmuyor diye bıraktı gitti demesi gibi bir korkunuz olabilir mi? Eşinizin sizi bu şekilde baskılamasına izin vermeyin.

ne ameliyatı yaa ne kadar cahil bu insanlar !! Aşılamanın ameliyatla alakalı olmadığını biri anlatsın bunlara!! Bence bu kadar cahil insanlarla işiniz olmasın komik gerçekten çünkü!

Acikcasi evet bundan dolayida kendimi kotu hissediyorum desem yeridir. Hani sanki sadece cocuk icin gibi gorunuyor ama ici beni yakiyor..

ne ameliyatı yaa ne kadar cahil bu insanlar !! Aşılamanın ameliyatla alakalı olmadığını biri anlatsın bunlara!! Bence bu kadar cahil insanlarla işiniz olmasın komik gerçekten çünkü!
Asilama icin canli sperm lazim , canli sprem bulunamazsa kok hucre aliniyor ya o cok basit bir islem ama onuda asla yapamam diyip duruyor..

Asilama icin canli sperm lazim , canli sprem bulunamazsa kok hucre aliniyor ya o cok basit bir islem ama onuda asla yapamam diyip duruyor..

Yapmasın zaten ya. Kardeşim sen neyi bekliyosun? Bütün kadınlık gururun yerle bir olmalı şuanda. Kendisiyle ilgili bir sorun yüzünden seni annenlere yolluyor arayıp sormuyor herife bak. Üstelik öncesinde de sinsi, kıskanç bi tip. Yani katlanılacak tarafı yok nerden tutsan elinde kalıyor

emin olun bunun üstüne gidip kendinizi suçlu hissettirmek için elinden geleni yapacaktır. Asla suçlamayın kendinizi,
bana diyor ki sen bir gun dedin mi cocuk olmasada ben seninleyim diye.. defalarca dedim ben bunu ona. Ama sen neden bir yonten varken yanasmiyorsun ki ? eger benim tedavinolmam gerekseydi elime verirdi parasini hadi ol gel derdi :)

Reactions: GCA
Neyi bekliyorum bilmiyorum . Bu aksam aileme gidecegik babamla konusacagim. Umarim onu cok uzmeden halledebilirim bu meseleyi bana dua edin lutfen

tamam da siz daha önce düşük yapmışsınız hem de iki defa.. demekki arada bir de olsa canlı sperm çıkıyor biraz ilaçla biraz bitkiyle çözülebilecek durumlar olabilir bunlar.. neden hemen en zoru en kötüsü düşünülüyo onu çözemedim.. Belki yarın tekrar örnek verse bu sefer aynı çıkmayacak test sonucu.. İnsanlar neler yaşıyor.. 10larca tüp bebek denemesi yapıyor.. yine de birbirinden kimse bu kadar kolay vazgeçmiyor.. Bu adam hem cahil,hem annesinin kuklası hem de sizden bu kadar kolay vazgeçebildiğine göre sevmiyor da.. Bence çocuğunuzun olmaması isabet olmuş.. bi an önce defedin bunu başınızdan.. Korkağın teki bu adam..

Neyi bekliyorum bilmiyorum . Bu aksam aileme gidecegik babamla konusacagim. Umarim onu cok uzmeden halledebilirim bu meseleyi bana dua edin lutfen

Bizi de bilgilendir mutlaka edeceğiz merak etme... Ayrıca üzme kendini sen ondan çok daha güçlüsün ve daha iyisini hak ediyosun unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…