- 16 Ağustos 2017
- 83
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi 90LaTahzen90
-
bana senden sonra ben kimseyle olamam dedi. istesen de olamazsin kimse cekmez dedim . Hem okumus hem de kendinin kolesi olacak bir kadin istiyor :)o sana burnunu sürtüp döner bu laflari tavirlari kimse çekmez sorun kendinde teselli ediceğine aklınca seni cezalandırıyor aç davani ailen de yanindaymis tekrar calismaya başla
ben aslinda cocugu daha cok isteyen taraf oldum her zaman. ama o hep bana ne dedi biliyor musunuz ? Tup bebek yapalim bosver bunlari. simdi dusunuyorum da bir adam neden surkeli tup bebek yapalim der ki ? Ve ben ancak bu durumu kabullenirsem bizim daha iyi olacagimiz soyluyor..Bu insanlar çok tehlikeli geldi bana, benim hiç canlı spermim yokmuş o düşükleri kimden yaptın bile derler diye korktum ben. yaşınız gençmiş, çocuk olmaması da şu durumda en büyük şansınız. iyi düşünüp doğru karar verin. Eğer sizi seven değer veren bir adam olsaydı evliliğe her türlü devam edilirdi sonuçta çocuk şart değil. Ama zaten mevcut durumda memnuniyetsiz size saygı duymayan bir adam var. ve mevcut durumu onu daha da hırslandırıp mutsuz hale getirecek. işler daha kötüye gitmeden aileniz de ne güzel arkanızdaymış kendi yolunuza bakın derim..
Annesi panil atak zaten. ve surekli bunun ardina siginiyor. ve esimide oyle bir yetistirmis ki.. Oda en ufak sorunda ben panik atagim galiba diyor. Kendileri masallah turp gibi aslinda beni panik atak etmeye niyetli sanirimBöyle bir adamdan bebek sahibi olmak istediginize yeterince emin miydiniz? Esinizin ruh hali de hastalıklı. Tıpkı annesi gibi..
Ailenizin destekciniz olması cok büyük bir nimet. Aileniz arkanızda olduktan sonra hicbir seyden korkmayın.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama değişmeyeceğini biliyorumVe en cok beni aglatan sey babam bunlarin hepsini biliyordu hani 13 gun aramadigini aramizdaki sorunu vs. Gidip esime tshrt aldi ve aynen sunu soyledi " oglum seneye ki tatilde giyersin sanada cok yakisir bu renk" bu sahneyi gormemle uzuntum ofkeye donustu..
bosa bir umut benimkissi sanirim..Sizi çok iyi anlıyorum. Ama değişmeyeceğini biliyorum
Bunca zaman sadece duzelecek diye sabir ederek gecirdim..
Bizimkiler görünüşte de modern degil malesef.:)Görünüşte çok modernler ama:)
ben aslinda cocugu daha cok isteyen taraf oldum her zaman. ama o hep bana ne dedi biliyor musunuz ? Tup bebek yapalim bosver bunlari. simdi dusunuyorum da bir adam neden surkeli tup bebek yapalim der ki ? Ve ben ancak bu durumu kabullenirsem bizim daha iyi olacagimiz soyluyor..
Esim cok pinpirkli zaten cocuk olsaydi muhtemelen evde disari adim attirmaz ve surekli beni arayip dururdu haklisinizNe oldu peki olan yıllarına oldu. Sana bişey diyeyim mi çocuğunuzun olmaması senin için bir şans şuanda. Bu evliliğe çocuk düşünmeniz hataymış zaten
ne ameliyatı yaa ne kadar cahil bu insanlar !! Aşılamanın ameliyatla alakalı olmadığını biri anlatsın bunlara!! Bence bu kadar cahil insanlarla işiniz olmasın komik gerçekten çünkü!tedavi olsa bu kadar uzaklasmazdi benden. Ailesi sende sorun varsa asla seni ameliyat vs ettirmeyiz demis. Oda onlarin agziyla is yapiyor. Suan oda beni istemiyor ama birlikte kalmamizin tek sebebi elalem ne der.. Cunku herkesin lafi onun icin cok degerli..
Acikcasi evet bundan dolayida kendimi kotu hissediyorum desem yeridir. Hani sanki sadece cocuk icin gibi gorunuyor ama ici beni yakiyor..O zaman kendindeki sorunu biliyormuş da size demiyormuş. Normalde kimse durduk yere tüp bebek yapalım demez. Sizin bak beni sevmiyor çocuğum olmuyor diye bıraktı gitti demesi gibi bir korkunuz olabilir mi? Eşinizin sizi bu şekilde baskılamasına izin vermeyin.
:))Bizimkiler görünüşte de modern degil malesef.:)
Asilama icin canli sperm lazim , canli sprem bulunamazsa kok hucre aliniyor ya o cok basit bir islem ama onuda asla yapamam diyip duruyor..ne ameliyatı yaa ne kadar cahil bu insanlar !! Aşılamanın ameliyatla alakalı olmadığını biri anlatsın bunlara!! Bence bu kadar cahil insanlarla işiniz olmasın komik gerçekten çünkü!
inanın böyle insanlar hayatta adam olamaz"Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip" bu cümle beni bitirdi.
Süreç zor değil. Çocukta yokmuş ki çok daha kolay.
Acikcasi evet bundan dolayida kendimi kotu hissediyorum desem yeridir. Hani sanki sadece cocuk icin gibi gorunuyor ama ici beni yakiyor..
Asilama icin canli sperm lazim , canli sprem bulunamazsa kok hucre aliniyor ya o cok basit bir islem ama onuda asla yapamam diyip duruyor..
bana diyor ki sen bir gun dedin mi cocuk olmasada ben seninleyim diye.. defalarca dedim ben bunu ona. Ama sen neden bir yonten varken yanasmiyorsun ki ? eger benim tedavinolmam gerekseydi elime verirdi parasini hadi ol gel derdi :)emin olun bunun üstüne gidip kendinizi suçlu hissettirmek için elinden geleni yapacaktır. Asla suçlamayın kendinizi,
Neyi bekliyorum bilmiyorum . Bu aksam aileme gidecegik babamla konusacagim. Umarim onu cok uzmeden halledebilirim bu meseleyi bana dua edin lutfenYapmasın zaten ya. Kardeşim sen neyi bekliyosun? Bütün kadınlık gururun yerle bir olmalı şuanda. Kendisiyle ilgili bir sorun yüzünden seni annenlere yolluyor arayıp sormuyor herife bak. Üstelik öncesinde de sinsi, kıskanç bi tip. Yani katlanılacak tarafı yok nerden tutsan elinde kalıyor
tamam da siz daha önce düşük yapmışsınız hem de iki defa.. demekki arada bir de olsa canlı sperm çıkıyor biraz ilaçla biraz bitkiyle çözülebilecek durumlar olabilir bunlar.. neden hemen en zoru en kötüsü düşünülüyo onu çözemedim.. Belki yarın tekrar örnek verse bu sefer aynı çıkmayacak test sonucu.. İnsanlar neler yaşıyor.. 10larca tüp bebek denemesi yapıyor.. yine de birbirinden kimse bu kadar kolay vazgeçmiyor.. Bu adam hem cahil,hem annesinin kuklası hem de sizden bu kadar kolay vazgeçebildiğine göre sevmiyor da.. Bence çocuğunuzun olmaması isabet olmuş.. bi an önce defedin bunu başınızdan.. Korkağın teki bu adam..Asilama icin canli sperm lazim , canli sprem bulunamazsa kok hucre aliniyor ya o cok basit bir islem ama onuda asla yapamam diyip duruyor..
Neyi bekliyorum bilmiyorum . Bu aksam aileme gidecegik babamla konusacagim. Umarim onu cok uzmeden halledebilirim bu meseleyi bana dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?