- 24 Ocak 2016
- 18
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi neyapsambilemedimki
-
Nokta koymanin vakti gelmis gibi.Mrb arkadaşlar. Kimseye anlatamıyorum içinde boğuluyorum artık birşeylerin. Artık tek başıma kaldıracagım bir yük değil sırtımdaki... 4 yıl görüşüp severek evlilik yaptık ama herşey o eve girene kadardı. 8 aylık evliliğim zehir oldu bana. Karşımda anlayışsız sorumsuz umursamaz bencil nankör bir insan var artık her gün daha kötüye gidiyruz. Elimden gelen herşeyi yaptım herşeyi benden bekliyor ama tek bir adım bile gelmiyor. Çok yoruldum. Benimle saygısızca konusuyor. En ufak olayda kıyametleri koparıyor bazen saçımı çekip canımı acıtıyor çok sinirlendiğinde küfürler savuruyor. Artık gücüm kalmadı kendi aileme uzak bir yerde yaşıyorum ve eşimden duygusal hiç bir destek görmüyorum. Hitapları bile saygısız ve hakaretvari salak karım gibi. Ben ailemde bu güne kadar tek kelime hakaret işitmemiştim. Çok konustum çok üzüldüğümü söyledim hiç kar etmedi. Yatakta işi yoksa arkasını dönüp yatıyor falan. En ufak duygusal destek görmüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem üzülmesin diye onlarlada paylaşamıyorum ama artık olmuyo. İşin kötü tarafı 4 aylık hamileyim istemeden süpriz bir sekilde oldu bu hamilelik. çıkmazlardayım yok mu bi çıkış yolu??
Bir kere ayrılalım dedim s.ktir git dedi. Ayrılmazan adam değilsn ddi sen bilirsn ddi dedide dedi. Egosu okdr yüksek ki beni okdr değersizleştrdiki artk hayattan zevk alamıyırumKöprüyü geçene kadar diyenlerden boşanacağım deyip evden uzaklaşmayı denesen (bi arkadaş vs) ama evi o yokken bırakbi musibet bin Hayır meselesi
böyle bir adamla nasil ilikiskiye giriyorsun merak ettim miden bulanmuyormuSorduğumda bana atıyor suçu senin yüzünden diyor bana değer vermiyorsun diyor tamamen saçma bahanelere bulanıyor. Çok nadir aramız iyi o ilişkiye girmemizde onlardan biri. 3 gün barışık 10 gün nefret dolu küs geçiyor
Ay inanmıyorumBir kere ayrılalım dedim s.ktir git dedi. Ayrılmazan adam değilsn ddi sen bilirsn ddi dedide dedi. Egosu okdr yüksek ki beni okdr değersizleştrdiki artk hayattan zevk alamıyırum
Hayır o an herşy btti diyormm sonra işe gtmrk zorndaym eve geliyo ve mecburiyetler bir şekilde kanıyorum ve barışıyorum. Okdr ağır seyler soyluyor ki bunlar ne kiAy inanmıyorum
Bunları size dedikçe siz daha da mı kaliyim dediniz
Hayret ettim gerçekten
Onunla mutluluğu arıyorum bi an herşy düzelckms gbi geliyo kanıyorum işteböyle bir adamla nasil ilikiskiye giriyorsun merak ettim miden bulanmuyormu
4 yıl hiç farketmedim evet asla yaklaşmazdım sinir hastasıymış meğer anahtar unuttum bi kere öldürcekti nerdeyse beni yapmadığı hakaret kalmadı mesela. Kesinlikke evin içine girmeden anlayamadım4 yıl hiç farketmedin mi? Bi anda değişmedi ya bu adamyoksa bir iki farkettinde evlenince düzelir diye mi düşündün bide bu konunun sonunda hiç istemeden hamile kaldığını okuduğuma hiç şaşırmadım
Çocuğunuzu yanlız buyutmekten mi korkuyorsunuz da böyle bi soru soruyorsunuzÇocugum için biraz daha çekmelimiyim yoksa çekip gitmeli mi?
Çocuğu yalnız büyütmekten değilde o çocuğun psikolojisinden korkuyorum babasız büyüsün istemiyorım ama blmoyrm daÇocuğunuzu yanlız buyutmekten mi korkuyorsunuz da böyle bi soru soruyorsunuz
Size değer vermeyen adamdan hamile kslmissiniz bide
Anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırla koy önüne o süreçte fikrin netleşirBir kere ayrılalım dedim s.ktir git dedi. Ayrılmazan adam değilsn ddi sen bilirsn ddi dedide dedi. Egosu okdr yüksek ki beni okdr değersizleştrdiki artk hayattan zevk alamıyırum
Çok aşıktım görmedim.. arada oluyodu onuda kör gözlerim görmemiş....4 yil hic mi sinirlenmedi sinyaller vermistr ya cok asiktin gormedin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?