Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de teşekkür ederim :) evet onlarla hep birarada büyümek şans gerçekten.insana mutluluktan başka kötü bişey vermiyolar.
Eki Görüntüle 117406
bunlar da bizim köpüşlerimiz..![]()
A-aaaaaaaaaaaaaa![]()
Fragolam sen görünmemeye başladığında meğer başka işlere karışmışsın.. :86: Haberim olmadığı için şoke oldum doğal olarak..
Hoş gelmiş yeni minnoşun..![]()
Çikoma bak Çikoma..
Akıllı lordum benim..
Ne güzel artık hiç canı sıkılmayacak![]()
çiko müthiş ya bayıldımmm :) çok sevimli bişey :) konuyla alakasız ama konu başlığını görünce gülmekten yıkıldım. Sepebi ise, benim erkek arkadaşımın takma ismi Çiko daher çiko dendiğinde gülüyorum
![]()
Çikonun mutlu olması en güzel haber.. Çocuk onca yalnızlığı demek ki bu keyifli günler için çekmiş.. Bedelini önceden ödemiş güzel Lordum benim..püsküütümm çook teşekkür ederimmm, utanırım ben öyle hamileyim doğurdum falan diye duyurmaya ne bileyimçiko çok mutlu sürekli bezler çıngıraklar emzikler ağzında geziyo
bütçeyi biraz sarsıyo tabi ama hiç umrum değil hihi :) yakında çikoyu linadan korumaya çalışacağız sanırım :)
Çikonun mutlu olması en güzel haber.. Çocuk onca yalnızlığı demek ki bu keyifli günler için çekmiş.. Bedelini önceden ödemiş güzel Lordum benim..
3-5 keyifli foto attırırsın artık tez zamanda..
Bu arada "lina" kulağa çok güzel geliyor.. Bu isme sahip biri sakin ve huzurlu olur sanki..![]()
öncelikle bebeğinize sağlıklı günler diliyorum
gelelim ikinci bebeğiniz çikoyaaa
ya nasıl tatlı bir köpek ya nasıl şeker ölürüm onaaaaaaaaaaaa cinsi ne acaba:)
ben bebeği bırak kendim bile yaklaşamam köpek fobim var
ama uzaktan gayet şirin gözüküyor![]()
veee iştee beklenen tablo çiko ve lina'nın ilk teması :)
![]()
şu sahneye de engel olamadık :)
![]()
Allaaaaaah tiplere bak yahu!
Aman aman da lina o minik elleriyle de nasıl dokunurmuş Çikoma..
Çikom o minik (!) diliyle nasıl da öpermiş Linayı..
Oh be Fragolam.. burada hasretle bekleyen birileri olduğunu hatırladın yani..
Maşallah onlara..![]()
hihi püsküütüm hatırlamaz mıyım ayıp ediyosunlina geçen gün ilk kez çikoya baktı baktı sonra bi gülümsedi ki damaklarını göstere göstere :) daha fantastik pozlarını da çekicem inşallah ilerde
![]()
İnşallah.. bekliyoruz..
Zaten sabretmeyi sayende öğrendik fragolam..
Bak şimdi ne dicem.. Uzun bi'süre Çikom yalnız kalmıştı ya.. Meğerse bugünler içinmiş o yalnızlık.. "Ohh be bi arkadaşım oldu sonunda, yalnızlığım sona erdi" huzuruyla bakıyor adeta..
![]()
kızınada oğlunada maşallah canım
ayrıca sizi gönülden tebrik ediyorum
ne kadar bilgili bir insansınız hamileliğiniz boyunca köpeğinizi kimselere vermemişsiniz![]()