''Çiko''

çiko müthiş ya bayıldımmm :) çok sevimli bişey :) konuyla alakasız ama konu başlığını görünce gülmekten yıkıldım. Sepebi ise, benim erkek arkadaşımın takma ismi Çiko da :D:D:D her çiko dendiğinde gülüyorum :D

ben de teşekkür ederim :) evet onlarla hep birarada büyümek şans gerçekten.insana mutluluktan başka kötü bişey vermiyolar.

Eki Görüntüle 117406

bunlar da bizim köpüşlerimiz.. :54:

çokk tatlılar kuzularr :nazar::nazar::nazar:

A-aaaaaaaaaaaaaa :53: :53:
Fragolam sen görünmemeye başladığında meğer başka işlere karışmışsın.. :86: Haberim olmadığı için şoke oldum doğal olarak.. :51:
Hoş gelmiş yeni minnoşun.. :nazar: :71:
Çikoma bak Çikoma..
Akıllı lordum benim..
Ne güzel artık hiç canı sıkılmayacak:66:

püsküütümm çook teşekkür ederimmm, utanırım ben öyle hamileyim doğurdum falan diye duyurmaya ne bileyim :77: çiko çok mutlu sürekli bezler çıngıraklar emzikler ağzında geziyo :1: bütçeyi biraz sarsıyo tabi ama hiç umrum değil hihi :) yakında çikoyu linadan korumaya çalışacağız sanırım :)

çiko müthiş ya bayıldımmm :) çok sevimli bişey :) konuyla alakasız ama konu başlığını görünce gülmekten yıkıldım. Sepebi ise, benim erkek arkadaşımın takma ismi Çiko da :D:D:D her çiko dendiğinde gülüyorum :D

çok çok teşekkür ederim :) bizde de eşimin kuzenine çiko diyorlarmış, yaygın galiba bu takma isim :)

püsküütümm çook teşekkür ederimmm, utanırım ben öyle hamileyim doğurdum falan diye duyurmaya ne bileyim :77: çiko çok mutlu sürekli bezler çıngıraklar emzikler ağzında geziyo :1: bütçeyi biraz sarsıyo tabi ama hiç umrum değil hihi :) yakında çikoyu linadan korumaya çalışacağız sanırım :)
Çikonun mutlu olması en güzel haber.. Çocuk onca yalnızlığı demek ki bu keyifli günler için çekmiş.. Bedelini önceden ödemiş güzel Lordum benim.. :69:
3-5 keyifli foto attırırsın artık tez zamanda..
Bu arada "lina" kulağa çok güzel geliyor.. Bu isme sahip biri sakin ve huzurlu olur sanki.. :61:

öncelikle bebeğinize sağlıklı günler diliyorum :nazar:

gelelim ikinci bebeğiniz çikoyaaa
ya nasıl tatlı bir köpek ya nasıl şeker ölürüm onaaaaaaaaaaaa cinsi ne acaba:)

Çikonun mutlu olması en güzel haber.. Çocuk onca yalnızlığı demek ki bu keyifli günler için çekmiş.. Bedelini önceden ödemiş güzel Lordum benim.. :69:
3-5 keyifli foto attırırsın artık tez zamanda..
Bu arada "lina" kulağa çok güzel geliyor.. Bu isme sahip biri sakin ve huzurlu olur sanki.. :61:

püsküütüm tabi ki fırsat bulur bulmaz ekleyeceğim. lina isminin söylenişine vuruldum ben de, doğumdan 1 gün önce bulduk hatta bu ismi :)) arapçada hurma fidesi demekmiş, iyi anlamı da güzel bu olsun dedik :))

öncelikle bebeğinize sağlıklı günler diliyorum :nazar:

gelelim ikinci bebeğiniz çikoyaaa
ya nasıl tatlı bir köpek ya nasıl şeker ölürüm onaaaaaaaaaaaa cinsi ne acaba:)

çok teşekkür ederizzz çikomuz bir golden retriever :)

veee iştee beklenen tablo çiko ve lina'nın ilk teması :)

dsc02164rh.jpg

inanmıyorumm bütün resimleri güzel...çok asil duruyo...

maşallah lina da çikoda çok tatlı :nazar:

ben bebeği bırak kendim bile yaklaşamam köpek fobim var
ama uzaktan gayet şirin gözüküyor:nazar:

veee iştee beklenen tablo çiko ve lina'nın ilk teması :)

dsc02164rh.jpg

şu sahneye de engel olamadık :)

dsc02328v.jpg

Allaaaaaah tiplere bak yahu!
Aman aman da lina o minik elleriyle de nasıl dokunurmuş Çikoma..
Çikom o minik (!) diliyle nasıl da öpermiş Linayı..

Oh be Fragolam.. burada hasretle bekleyen birileri olduğunu hatırladın yani.. :69:

Maşallah onlara.. :nazar:

Allaaaaaah tiplere bak yahu!
Aman aman da lina o minik elleriyle de nasıl dokunurmuş Çikoma..
Çikom o minik (!) diliyle nasıl da öpermiş Linayı..

Oh be Fragolam.. burada hasretle bekleyen birileri olduğunu hatırladın yani.. :69:

Maşallah onlara.. :nazar:

hihi püsküütüm hatırlamaz mıyım ayıp ediyosun :1: lina geçen gün ilk kez çikoya baktı baktı sonra bi gülümsedi ki damaklarını göstere göstere :) daha fantastik pozlarını da çekicem inşallah ilerde :31:

hihi püsküütüm hatırlamaz mıyım ayıp ediyosun :1: lina geçen gün ilk kez çikoya baktı baktı sonra bi gülümsedi ki damaklarını göstere göstere :) daha fantastik pozlarını da çekicem inşallah ilerde :31:

İnşallah.. bekliyoruz..
Zaten sabretmeyi sayende öğrendik fragolam.. :51:

Bak şimdi ne dicem.. Uzun bi'süre Çikom yalnız kalmıştı ya.. Meğerse bugünler içinmiş o yalnızlık.. "Ohh be bi arkadaşım oldu sonunda, yalnızlığım sona erdi" huzuruyla bakıyor adeta..
:nazar::nazar:

İnşallah.. bekliyoruz..
Zaten sabretmeyi sayende öğrendik fragolam.. :51:

Bak şimdi ne dicem.. Uzun bi'süre Çikom yalnız kalmıştı ya.. Meğerse bugünler içinmiş o yalnızlık.. "Ohh be bi arkadaşım oldu sonunda, yalnızlığım sona erdi" huzuruyla bakıyor adeta..
:nazar::nazar:

hehehehe napayım be püsküütüm fırsatını bulur bulmaz buralara kaçıyorum :) Hakkaten Çiko'ma arkadaş geldi, çok sevinip heyecanlanıyorum ben de beraber oynadıklarını falan düşündükçe :31:

kızınada oğlunada maşallah canım:49:
ayrıca sizi gönülden tebrik ediyorum
ne kadar bilgili bir insansınız hamileliğiniz boyunca köpeğinizi kimselere vermemişsiniz:46:

kızınada oğlunada maşallah canım:49:
ayrıca sizi gönülden tebrik ediyorum
ne kadar bilgili bir insansınız hamileliğiniz boyunca köpeğinizi kimselere vermemişsiniz:46:

Cok tesekkur ederimm beren :16: :54:

Hatta ikinciye hamileyim, oglus hala bizimle, ikinci kardesini de bizimle karsilayacak insallah :emir_bebek:

Back
X