Tatlı Tarifi Çikolata Kaselerinde Beyaz Çikolatalı Supangle Meyve Eşliğinde

Ellerine saglik canim cok lezzetli gorunuyor..

Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.
Çok teşekür ederim
Sanada başarılar diliyorum bu ara ailede tatlı bir telaş var yigenim doğum yaptı tarifini gördüm ama tam anlamıyla bakamadım şimdi oraya dalıyorum canım

Son düzenleme:
Hayirli olsun cnm.Saglikla,anali babali büyüsün

Editörlügünde hayirli olsun cnm hemsom

Çok teşekür ederim
Sanada başarılar diliyorum bu ara ailede tatlı bir telaş var yigenim doğum yaptı tarifini gördüm ama tam anlamıyla bakamadım şimdi oraya dalıyorum canım

Ben de kendiminkini koşturmacadan zor yetiştirebildiğim için sizinkilere ancak bakabildim canım. Bi işe girişince nedense hep engel olacak başka şeyler çıkıyor ve istediğim şeye vakit ayıramıyorum. Bu benim kaderim sanırım

Minik kuş da analı babalı büyüsün. Sağlıklı, uzun ömrü olsun :)

Son düzenleme:
Hayirli olsun cnm.Saglikla,anali babali büyüsün

Editörlügünde hayirli olsun cnm hemsom
Aminnnnçok teşekkür ederim hemşom benim

Öyle oluyor canım allah kolaylık versin bunlarda tatlı yorgunluklarımız olsun aminn

Son düzenleme:
ellerine saglik canim harika görünüyor sunumda harika ve emek isteyen bi tatli beni asar ben anca balonlari sisirip cocuklarla oynarim
yarismada basarilar dilerim gamyoncum

ellerine saglik canim harika görünüyor sunumda harika ve emek isteyen bi tatli beni asar ben anca balonlari sisirip cocuklarla oynarim
yarismada basarilar dilerim gamyoncum

Canım gelmiş yaparsın sen ben inanıyorum helede çoçuklarla daha zevli oluyor dene çok sağol canım benim

bu tarifte çok güzel görünüyor cidden zor bir oylama olacak...
ellerinize sağlık

ıııııımmmmmmmmm bayılıdmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…