- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani?...raflardan alıp kırıp tekrar yerine koymuyorsun umarım...Merhaba arkadaşlar, sadece merak ettim benim gibi olan var mı diye, şöyle ki gittiğim her avm , market , bakkal'da caramio adlı çikolataları kırıyorum , onları kırmak çok değişik bir haz veriyor bana, başka benim gibi yapan var mı ?
Bilmem ama aklıma takıldı sence o kadar ciddi bir durum mu ?
psikopatmısın ne![]()
Aynen öyle yapıyorum malesef pakettin dışından kırıyorum açmadan yaninasıl yani?...raflardan alıp kırıp tekrar yerine koymuyorsun umarım...
kücükken zil calıp kacmak gibi bişeymi oluyorki acabaBilmem ama aklıma takıldı sence o kadar ciddi bir durum mu ?
bence sadece stres atmaya ihtiyacın varAynen öyle yapıyorum malesef pakettin dışından kırıyorum açmadan yani
YOK Bİ DE AÇ YANİAynen öyle yapıyorum malesef pakettin dışından kırıyorum açmadan yani
yoo sevdiğim çikolata aslında o daha kolay kırılıyo çıt çıt :)Caramio ile aranda kötü bir ilişkinmi var da kırıyorsun böyle![]()
yoo sevdiğim çikolata aslında o daha kolay kırılıyo çıt çıt :)
olabilir ama belki bundan yapıyorumdur çünkü durduramıyorum kendimi çok tuhaf değil mi ?bence sadece stres atmaya ihtiyacın var
fazla tuhaf değil bence ıssız bir yere gidip çığlık atmak gibi doğalolabilir ama belki bundan yapıyorumdur çünkü durduramıyorum kendimi çok tuhaf değil mi ?
kalın çikolatalar zor kırılıyorYani kırılmasa kırmayacan demi![]()
kalın çikolatalar zor kırılıyor
Tahmin ediyorum :) yok ya benim yakalanıp azar işitmem lazım belki o zaman vazgeçerimizguben valla o çikolatalar kırık çıkınca kıranlara hayır dualar ediyoruzbelki bu gerçeği bilirsen kırmaktan vazgeçersin
![]()