çok hassas bir konu bu
güvendiğiniz bir hekime muayene olun
daha 18 imde beni de kendini bilmez bir dr ameliyat edeceğim diye tutturdu
başka bir dr a gidip ameiyat olmadan iyileştim
kist amliyatlarında yumurtalığında yanlışlıkla alınması söz konusu olabiliyormuş ve ya yumurtalığın yapısı bozulabiliyormuş bu da çocuk oluşumuna olumsuz bir etken
o yüzden iyice araştırmanızı tansiye ederim
Ameliyat olmadan iyileştiren doktorun ismini verir misiniz lütfen? Umarım İstanbuldadır.
6 aylık tedaviye cevap vermeyen ve çok büyüyen kistler dışında özellikle çocuksuz insanlara ameliyatı tavsiye etmiyorlar cnm
bi paragöz dr a kurban olma
gerekirse bir kaç dr a git
son çözüm ameliyattır
bana hiçbir tedavi şekli önerilmedi, tek yol ameliyat gibi lanse edildi. Halbuki ben bu kiste rağmen hamile kalabildim, dr bunun olumlu bir sonuç olduğunu belirtti ama yine de kistin patlama ihtimaline karşılık ameliyat dedi
Eşim de ben de bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ve ameliyat olarak bu şansımın azalmasını istemiyorum.
ben sana son gittiğim dr un dediklerini aktarıyorum
"biz bekarlarda(evlisin ama sonuçta çocuk istiyorsun den de) hemen ameliyat tavsiye etmiyoruz
çünkü yumurtalığın yapısı bozuluyor çocuk olması güçleşiyor
eğer ..cm den küçük olur ve aylık tedaviye cevap vermesse ancak ameliyat konuşulur"
işte kaç cm dediğini tam hatırlamıyorum cnm
belki seninki büyüktür patlamak üzeredir bu bilinmez
benim sol yumurtalığımdaydı
kutu ilaçla geçti
Allahıma hamd olsun aradan yıl geçti hala tekrar etmedi
rutin giderim çünkü
dediğim gibi güvendiğin bir dr a muayene olmalısın
belki de durumun gerçekten ameliyatlıktur
ama sonuçta aklında da acabalar kalmamalı
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İşallah senin rahatsızlığın hiç bir zaman tekrarlamaz. Çok geçmiş olsun
ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.evliliğimin ilk yıllarında belirti vermişti ama anlamadılar.Sonra ben diyet yapıyordum ip atlıyordum evde.Sonraki gecenin sabahı ameliyata aldılar.
Çok geçmiş olsun.Peki yumurtalığını aldılar mı, dr bana bu ihtimalden de bahsedince endişelendim açıkçası.Ameliyat sonrası tekrarladı mı ve çocuğun oldu mu? Bilgi verirsen ço sevinirim
aldılar yumurtalığımı ondan sonra tek yumurtalıkla hamile kaldım 3 yaşında oğlum şu anda.şu an bir sorunum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?