Patlayanlar varmış korkuyorum o yüzden icmektenSize tavsiyem 15 gun sogan suyu icin arkasindan testere disli aslan pencesi civanpercemini karistirin kaynatip 1 ay boyunca icin cikolata kistin gider inşaallah tekrar tekrar devam et agrindan eser kalmicak
Sakın soğan suyu içme benim normal kistim patladı. Sağ sol da çikolata kistim vardı sağ daki alındı solu bıraktı doktor. Bir sene oldu sağ tarafım da yeni bi çikolata kisti çıkmadı. Ağrılarım da azaldı ve hacamat yaptır şimdi sağ da sol da vardı ağrı sadece sol da var o da vitaminle geçiyor. Ameliyat ol kurtul sonra da transfer olmalısın.0.2 amh. Hiç çocuğum yok.diger değerlerim normal.6 cm cikolata kistim 8cm olmuş.1 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.gebelikte 3cm miyom çıkmış.diger overda da yeni küçük cikolata kisti çıkmış.ben yumurta toplatmistim. 5 embriyo var. Dehşet ağrılarım var artık gözümü karartıp ameliyat olmak istiyorum. 5 embriyo yeter dedi doktor emin değilim ama.ameliyattan sonra tekrarlar mi .ameliyat olanlar tecrübelerini yazabilir mi acaba
Her insanın bünyesi bir değil ki anlamıyorum bunları daBi öğrenmişler soğan kürü sanki bi halta yarıyor insanın sinirlerini bozuyorlar
Al oste cok gecmis olsun.En son şu visanne denilen ilaca sarıldılar 6 ay bunu kullan daha sonra bakarız dediler. Ağrılarım geçecekmiş bu ilaç ile bir de kuculecekmis sanırım.Sakın soğan suyu içme benim normal kistim patladı. Sağ sol da çikolata kistim vardı sağ daki alındı solu bıraktı doktor. Bir sene oldu sağ tarafım da yeni bi çikolata kisti çıkmadı. Ağrılarım da azaldı ve hacamat yaptır şimdi sağ da sol da vardı ağrı sadece sol da var o da vitaminle geçiyor. Ameliyat ol kurtul sonra da transfer olmalısın.
Ben sizi de görmüştüm siz de visanne kullanmistiniz sanırım yanlış hatirlamiyorsamBi öğrenmişler soğan kürü sanki bi halta yarıyor insanın sinirlerini bozuyorlar
Gebelik istiyor musunuz. Yaş kaçAl oste cok gecmis olsun.En son şu visanne denilen ilaca sarıldılar 6 ay bunu kullan daha sonra bakarız dediler. Ağrılarım geçecekmiş bu ilaç ile bir de kuculecekmis sanırım.
evet visanne kullanın küçültüyor. ama baya yan etkisi var. doktorunuza sorabilirsiniz. soğandan uzak durun benden tavisyeBen sizi de görmüştüm siz de visanne kullanmistiniz sanırım yanlış hatirlamiyorsam
İstiyorum ama hastanesiz geçen 1 ayım yok yoğun ilaçlar alıyorum agri yüzünden.2 ay hiç ağrım olmadı gebe kaldım.ama kalbi durdu.simdi doktor 6 ay kullan bunu biraz rahatla sonra 2 3 ay doğaldan denersin olmazsa transfer ederiz diyor.30 yasindayimGebelik istiyor musunuz. Yaş kaç
Bu ay reglım ile başlıca bu ilaca. Evet yan etkileri için baştan önlem almaya calistimevet visanne kullanın küçültüyor. ama baya yan etkisi var. doktorunuza sorabilirsiniz. soğandan uzak durun benden tavisye
hayattan soğuma, depresyon, cinsel isteksizlik, alerji, tüm yazılan şeyler bende olmuştu öyle diyimBu ay reglım ile başlıca bu ilaca. Evet yan etkileri için baştan önlem almaya calistim
bir de adet görmüyosunhayattan soğuma, depresyon, cinsel isteksizlik, alerji, tüm yazılan şeyler bende olmuştu öyle diyim
Ben visanne kullandım kistimi küçültmedi adetlerim oldu ama bir gün bile içmezseniz hemen kanama başlıyor. Ameliyattan korkmayın amh kaç bilmiyorum ama geçen ay arkadaşıma bu şekilde transfer yapıldı tuttu doktor çok önemli bu anlar da bu arada çikolata kistinin ağrısını tek geçiren magnezyumlar..Bu ay reglım ile başlıca bu ilaca. Evet yan etkileri için baştan önlem almaya calistim
Depresyon için meditasyon yogaya, hayattan soğuma hareket etmeme için fitnessa yazıldım.ben istemezsem esim zorlasin diye onu da yazdirdim.Artık diğerleri Allah kerim. Bu sürede bir çok takviye siparis ettim eksik degerlerimi de kapatayım dedim ruhsal acidan iyi gelecek seyler.insallah ilacin yan etkisi çok olmaz. Kafamı hazırladım dusmicem diye ama o kullanmaya başladığımda belli olacak.hayattan soğuma, depresyon, cinsel isteksizlik, alerji, tüm yazılan şeyler bende olmuştu öyle diyim
Magnezyum d3 kalsiyum çinko bakır selenyum kurkumin nad omega 3 antiinflamatuar beslenme her şeyi denedim. Maalesef ki 9 ay boyunca ağrım geçmedi. Amh 0.2 benim baya baya düşük.hic çocuğum yok doktorlar o yüzden korkuyor.yumurta toplandı 5 embriyom dolduruldu. Transferi beklerken dogaldan hamile kaldim sonra kürtaj oldum. Doktor dinlenmem için verdi aslında ilacı hani biraz dinlen ağrın da olmasın diye.umarim ağrım olmaz.nolur olmasın çok dua ediyorum.Ben visanne kullandım kistimi küçültmedi adetlerim oldu ama bir gün bile içmezseniz hemen kanama başlıyor. Ameliyattan korkmayın amh kaç bilmiyorum ama geçen ay arkadaşıma bu şekilde transfer yapıldı tuttu doktor çok önemli bu anlar da bu arada çikolata kistinin ağrısını tek geçiren magnezyumlar..
Şekeri ve gluteni hayatınızdan çıkarın emin olun baskılanacaktır. Mutlaka hacamatı öneriyorumMagnezyum d3 kalsiyum çinko bakır selenyum kurkumin nad omega 3 antiinflamatuar beslenme her şeyi denedim. Maalesef ki 9 ay boyunca ağrım geçmedi. Amh 0.2 benim baya baya düşük.hic çocuğum yok doktorlar o yüzden korkuyor.yumurta toplandı 5 embriyom dolduruldu. Transferi beklerken dogaldan hamile kaldim sonra kürtaj oldum. Doktor dinlenmem için verdi aslında ilacı hani biraz dinlen ağrın da olmasın diye.umarim ağrım olmaz.nolur olmasın çok dua ediyorum.
Aaa hacamat hiç denemedim.diger her şeyi hala daha yapıyorum.ve kesinlikle faydası var. Ağrım 10 üzeri 10 ise 10 üzeri 8 e düştü. Ama yine de dayanılmaz. Ben şu hacamat da bi deneyeyim ya bismillah diyip herseye saldiriyorumŞekeri ve gluteni hayatınızdan çıkarın emin olun baskılanacaktır. Mutlaka hacamatı öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?