• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ameliyatından ne kadar sonra hamile kalabildiniz?

curlymia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
143
101
18
30
Kafam o kadar karışık ki… Hem çikolata kisti gebeliğe engel olabilir diyorlar hem ameliyat sonra yumurtalık rezervim düşer, hamile kalman güçleşir diyorlar. Risk alıp ameliyat oluyorsun gebelik bir türlü oluşmayınca. Ameliyattan sonra da kist tekrarı oluşabilir, oluşmaması için bir an önce gebe kalmalısın diyorlar. Ama gebelik önleyici doğum kontrol hapı veriyorlar tedavi olarak. Tam bir paradoks anlayacağınız. Risk alıp hapı kullanmıyorum ama kist tekrar oluşur diye de ödüm kapıyor. Bu ameliyatı olup daha sonra hamile kalabilen var mı aranızda? Varsa ameliyattan kaç ay sonra hamile kalabildiniz?

aynı sorun bende de var yıldım artık kocaman bı kıst Rabbım daha beterınden saklasın alsalar sorun almasalar gene sorun ki aldıktan sonra tekrarlayanda var iki ucu boklu değnek inşallah ameliyat olmadan alırız bebeklerımızı kucaklarımıza Rabbım nasip etsın ya

Cikolata kistiyle tüp bebek tedavisi gördüm. Kıstım alinmadan yapıldı tüm işlemler. Gebelikte kayboldu. Doğum yaptım, şimdi de emzirmedigim için kistin her an geri gelebilir dedi doktorum🥲
Tam bir baş belasi endometriozis malesef..

Back
X