- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
işte salı günü sizin ordaki doktora gelicem cnm bakalım ne durumdayımay inşaallahh kalırsın bende kullanmıştım hormon 3 ay yumurta çogalttı ama kistimide o büyütmüş bu kadar ooff offf
Canım hayırlısı olsun merkezdeki hastaneye mi geliceksın? Allah tüm isteyenlere versin inş bu ay o kadar umutluyumkı ve umutlu oldugum içinde umutsuzum yani çok karma duygular içerisindeyim. Bugün bi arkadas yeni dogum yapmıştı bebegı görmeye gıttık eşimle ama bebiş çok tatlıydı o kadar heveslendımkı ama sonrada vakti gelince olur dedım kendi kendime :)) dünde hastaneye gıttım prolaktinim düştü mü diye kan verdim sonuçları p tesi alıcam hayırlısı bakalım.. Biraz fazla konuştum galiba :))
hahahhaa yerim seni bennhakkımızda hayırlısı olsun canım evet merkezdeki poliklinige gelicem caminin altındaki bakalım ne diyecek olmadı aşı yapıcam bu ay yetti gari valla bacıı
Âmin hayırlısı olur inş yarın hastaneye gıdecegım çok heyecanlıyım yaa düşmüş müdür acaba bu ilacı kullananlar hep hamile kalıyormuş su an bendede bir umut bir sabırsıLık var anlatamam :) daha önce aşılama yaptırdın mı hiç canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok cnm yaptırmadım nerde yaptıracagımı bile bilmiyorumaraştırıcaz artık bakalım umarım sende bişeyler vardır yazarsın bana yarın
Bunu ameliyatsız sekilde lokman hekimle sadece 1 ayda atlattım.1 ay sonundada gebe kaldım
Merhaba arkadaslar ben yenı katıldım sorunumu anlatmak ıstedım 21 yasındayım 8 aylık evlıyım gecen sene iki yumurtalıgımdada kist olusmus ve ben cok sonradan tesadufen orendım 8 cmlik cıkolata kıstı ve yayılmaya baslamıs acıl amelıyat oldum kapalı amelıyat o zman bekardım tabı 6 senelık bı sevgılım vardı evlenmeyıde cok ıstıyoduk bu hastalık sayesınde kavustuk:) doktor cocuk yapmam geretıgını soyledı ailemlede konustu hemen evlendık 1 kere aşılama denedık olmadı şuan tüp bebek yaptırdık sonucu orenmeme 2 gun kaldı cok heycanlıyım cok korkuorm yumurtalık rezervım 0.5 cok dusmus 2 3 sene içinde menepoza bıle gırebılırmısım sormak ıstedıgım benım gıbı rezervı dusuk olup cocuk sahıbı olan varmı?? şuanda kistim tekrar cıktı3 cm miş ..
K8zlar bende ciko kistimvardi 3ve 7cm sagda solda tupler tikaliymis bide.laporoskopi oldum 1yil bebegim olmayinca.ama sancim varya inanilmaz derecedeydi ve beni yataga bagladi son zaman olum dosegindeydim sanki acillerde sabahladim o kadar muyene edildi agrim gecmedi taaki amelyat olana kadar.ve meger benim sag yumirtaligim torsiyon olmus.cok zorluydu amelyata girene kadarki son 4 . 5 ayim.sonuc amelyat sonrasi gecici menapoza soktular.gobekten igneyle zoladex 3.6 subgutan igne.3ay ayda 1 kere vuruldum.son ignemi martin 1inde vurdular ve suan menapozdan cikmayi bekliyorum.gecen gun kontrole gittim.kist falann olusmamis cok sukur ..yani velasilkelam bende bebis icin cirpinip durdum o sancilar sanki canimi aliyodu igneler vurulddun banamisin demedi.simdi cok iyiyim elhamdulillah.bebis icin bi engel kalmamis.lapo olun derim amaaaa dr unuzu cook iyi arastirin.bnm 1 yilda bursada gitmedigim dr kalmadi.en son fakukteye sevk edildim.veeee prof dr ayrica anabilimdali baskaniydi amelyat eden dr um.suan hamdusenalar olsun cok iyiyim.rabbim sizleride bu illerten kurtarsin.isteyen herkese ve bizlerede hayorli evlatlar nasibeylesin insaallah...
Evet cıkolata kıstıyle hamıle kalan cok var şans bence ya hersey ALlahtan o ol derse ne hastalıgın olursa olsun olur. Bende ilk evlendıgımde 22 gün sorun yasadım vajinusmus sonradan oldu ilişki gercekten piskolojık insan kafasında bıtırmelı ama olmuyo demekle yasamayan kımse bılemez bende sonucumu yarın sabah alıcam daha adet olmadım dün olmam gerekıyodu agrılarım oluyo ama heveslenmıyorum genede
Canim naptin test yaptın mi bebis var mi
Arkadaşlar merhaba. Geçmiş olsun. Bendede çikolata kisti var ameliyat dediler hemen tüp bebek dene dediler amh testi istedi dr 3.99 çıktı tüp bebekten ònce bi ameliyat ol dedi belki gerek kalmaz tüp bebeğe dedi amh yüksek olduğu için. Bende şimdilik istemedim soğan suyuna başladm belki küçülme olur diye bakalm inşallah olur. Çok duydum faydası olduğunu. Allah iteyen herkeze versin.
Ameliyat olma bence Mah degerın düşdük değil çünkü ben olmuştum suanda 0.5 e düşmüş tüp bebekte aşılamada tutmadı amelıyat olunca yumurtalıklar zarar görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?