- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
bayramdan sonra cnm.hiiic belirtim yok sonu hayrolsun:)Canımm test günün ne zamandı var mı belirti falan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramdan sonra cnm.hiiic belirtim yok sonu hayrolsun:)Canımm test günün ne zamandı var mı belirti falan :)
İnşallah canım zaten belirtilerde bence çok doğru değil tesadüfi ya da psikolojik şeyler. Belirti için 10 gün çok erken yani inşallah bebişin seninledir çok dua ediyorumbayramdan sonra cnm.hiiic belirtim yok sonu hayrolsun:)
Hic belirti arama canim..bendede hic olmadi belirti ..İnşallah canım zaten belirtilerde bence çok doğru değil tesadüfi ya da psikolojik şeyler. Belirti için 10 gün çok erken yani inşallah bebişin seninledir çok dua ediyorum
Allah razi olsun :)İnşallah canım zaten belirtilerde bence çok doğru değil tesadüfi ya da psikolojik şeyler. Belirti için 10 gün çok erken yani inşallah bebişin seninledir çok dua ediyorum
Sorarım cnm ilk defa duydum geçici menopazami sokuyorQlairista diye bir ilacti.. baya kucultmustu.. bir sor istersen canim
uzun süredir giremedim foruma randevu aldım ama adetimin olduğu tarihlere verdiler ben aslında öncesinde bi görünüp fikir alacaktım korkuyorum açıkçası sizin işlemleri semra hanım mı yapmıştıkiyamam yaa cok zor bi durumbence de semra hanıma bi git bakalim belki ameliyat yerine benimki gibi baskilayici tedavi uygular kisti biraz küçültür ondan sonra tüp bebek yapar belki embriyolari doldurduktan sonra kisti alir
hangi hastahaneye gitmiştin?Canlar merhaba konuyu 4 sayfa okuyunca hepinizde kendimi gordum cift tarafli oldumu zor iki tane koydurursam tutunma sansi yukselirmi oylemi boylemi unutun bunlari bi umut olsun diye yazmak istedim cift tarafli cikolata kistim vardi bir tupum yapismisti gittigim dr aciyarak bakip tedaviye basladi benden umidi yoktu ama ben hep inandim ve tum gunumu gecemi dua ederek gecirdim esimdede sorun oldugu halde ilk tup bebek denememizle hamile kaldim oglum 3 aylik yanimda oyunlar oynuyor rabbim hepinize yasatsin insallah doktorum rahim komplikasyon dolu yumurta elde edebilecekmiyiz derken 14 mis gibi yumurta geldi 9 u 5.gune gitti 1 tane transfer edildi BINGOdiger yavrularimi dondurmak istedim ama lanet hastane izin vermedi kavga kiyamet ciktim ordan neyse sonuc olarak nolur inanin once siz inaninki vucudunuz evet ben bebek yapmaya onu gelistirmeye hazirim desin
![]()
merhaba. Koca bir ümitsizlikten sonra şimdi bakıyorum hamileymişsiniz. Hayırlı olsun. Bendede çikolata kisti var. Tüp bebek deniycez. :Hangi hastahaneye gittin? çok mu engeller kist tüp bebeğiOlmadı canım benim malesef 0,12 cıktı sonuc yükselmez dedi dr da bıraktım ilaçlarımı bidaki tedavime artık nasipse hayırlısı olur
Merhabalar benim gittiğim doktorların çoğu çikolata kistin var die hamile kalamazsın diye birşey yok tabiki kalabilirsin demişti ama ben bir sene denedim o yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemedim tüp bebek denedim ikinci denemede tuttu çok şükür Ankarada Novaarta gittim. Birde benim kistlerim çift taraflıydı ama adetlerim düzenliydi bu yüzden şanslıydım.merhaba. Koca bir ümitsizlikten sonra şimdi bakıyorum hamileymişsiniz. Hayırlı olsun. Bendede çikolata kisti var. Tüp bebek deniycez. :Hangi hastahaneye gittin? çok mu engeller kist tüp bebeği
mwerhaba arkadaşım sanırım hamilesiniz sonraki mesajlarınızda gördüm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin çok sevindim sizina dınıza bizlerede umut oldunuz:) bende çikolata kisti hastasıyım nerede tedavi gördünüz
Arkadaşlar erkek kısırlığı sorunu yüzünden tüp bebek tedavisine başladım ve o esnada öğrendim çikolata kistim olduğunu 6cm di doktorum hemen başlayalım dedi. Ve 5yumurtam toplandı 3u dollendi ve ikisi transfer edildi. Allaha sukur ilk denemede hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim. Rabbim sizlere de en kısa sürede nasip etsin..[/QUOTE
Merhaba epey olmus siz yazali ama... benimdeayni 6.5 cm kistim.var ve transfer asamasimdayim. Kistim.dusuk e sebep olursa diye.korkuyodum.bana moral oldunuzzz
Hersey yolundami
Hiç umudunu kesme arkadaşım. Benimde 4.5 cm sağ yumurtaliğmda çikolata kistim vardı 2 aşılama denedim olmadı sonra tüp bebek merkezine başladık ilk transferim yapıldı kimyasal gebelik oluştu düşük yaptım. 2. Transferim yapıldı Kasım ayında ve çok şükür hamileyim. Kist başlı başına engel değil hamile kalmak için sadece yumurta kalitesini bozuyor. Doğru yerde doğru tedaviyi olursan inşallah evlat sahibi olursun. Allah yardımcın olsun.Merhaba Arkadaşlar , bende de çikolata kisti var 3,5 cm. Tüplerden biri tıkalı. 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif, tüp bebek yaptıracam. Tüp bebekle hamile kalan var mı lütfen umuda ihtiyacım var. Çok umutsuzumdepresyona doğru gidiyorum
Allahım ben de o günleri görürüm inşallah, hamileliğiniz sağlıkla devam etsin bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ilde yaptırdınız tüp bebeği? Özel mi devlet mi ? Bişey farkediyor mu. Yaklaşık ne kadar ödediniz, en önemlisi şunu merak editorum, ilk domtorla görüşmenizden sonra transfere kadar ne kadar sürdü bu süreç. Yumurta toplayıp embriyo oluştuktan sonra, dondurup 1 ay rahim dinlensin diye rütransfer 1 ay sonra yapılıyormuş diye duydum doğru mudur, çok teşekkür ederim cevabınız içinHiç umudunu kesme arkadaşım. Benimde 4.5 cm sağ yumurtaliğmda çikolata kistim vardı 2 aşılama denedim olmadı sonra tüp bebek merkezine başladık ilk transferim yapıldı kimyasal gebelik oluştu düşük yaptım. 2. Transferim yapıldı Kasım ayında ve çok şükür hamileyim. Kist başlı başına engel değil hamile kalmak için sadece yumurta kalitesini bozuyor. Doğru yerde doğru tedaviyi olursan inşallah evlat sahibi olursun. Allah yardımcın olsun.
Ümidini kesme benim de bi tarafta 2 cm çikolata kisti vardı tipler acıktı. bi buçuk sene olmayınca tüp bebek yaptık şu anda hamileyim çok şükür. Ben Şişli memorial hastanesinde yaptım çok araştırdım iyi bi yer olsun diye labratuar önemli çünkü .yumurtalar toplandı.embriyolarin 5. Güne gelmesi beklendi. rahim iki ay dinlendirildildi.iki ay sonra transfer oldu dondurulmuş embriyoyu cozduler .Allahım ben de o günleri görürüm inşallah, hamileliğiniz sağlıkla devam etsin bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ilde yaptırdınız tüp bebeği? Özel mi devlet mi ? Bişey farkediyor mu. Yaklaşık ne kadar ödediniz, en önemlisi şunu merak editorum, ilk domtorla görüşmenizden sonra transfere kadar ne kadar sürdü bu süreç. Yumurta toplayıp embriyo oluştuktan sonra, dondurup 1 ay rahim dinlensin diye rütransfer 1 ay sonra yapılıyormuş diye duydum doğru mudur, çok teşekkür ederim cevabınız için
Amin canım inşallah.. ben İstanbul'da yaşıyorum Brüksel tüp bebek merkezi Prof.Dr.Yücel Karaman da tedavi gördüm bir çok doktora gittim laparoskopi olmalısın diyende oldu hamile kalamazsın diyende hepsi birşey söyledi. Yücel hocanın laparkoskopi gibi operasyonlarda başarılı bir hekim olduğunu duydum araştırdım ama beni muayene ettiğinde ameliyata gerek olmadığını bu şekilde tüp bebek deneyebilecegimi söyledi. 2 ay iğneyle geçici menapoza girmemi istedi sonra tüp bebek tedavisine başladık kist olan tarafta daha çok yumurta oluştu. Yumurta toplama yapıldı 5 tane iyi kalite 5. Gün embriyosu oluştu taze transfer yapıldı hemen ama kimyasal gebelik oluştu sonraki ay dondurulmuş embriyo transferim yapıldı çok şükür onunla hamile kaldım.Allahım ben de o günleri görürüm inşallah, hamileliğiniz sağlıkla devam etsin bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Hangi ilde yaptırdınız tüp bebeği? Özel mi devlet mi ? Bişey farkediyor mu. Yaklaşık ne kadar ödediniz, en önemlisi şunu merak editorum, ilk domtorla görüşmenizden sonra transfere kadar ne kadar sürdü bu süreç. Yumurta toplayıp embriyo oluştuktan sonra, dondurup 1 ay rahim dinlensin diye rütransfer 1 ay sonra yapılıyormuş diye duydum doğru mudur, çok teşekkür ederim cevabınız için
Ozaman bu embriyo oluştuktan sonra 1-2 ay rahim dinlendiren yerler varmış ya , mantıklı demekki, taze embriyodan çok donmuş embriyonun tutma ihtimali daha çok demekki, benim kistim de 1 ay yasmin kullanmakla 1 cm küçülmüştü, şuan 3,5 civarıdır sanırım. Hamile kalınca kist küçülüyormuş, bi kalabilsek :) ben de tamamen rutin muayeneye gitmiştim , daha öğreneli 3-4 ay oluyor .Şunu da ekleyim benim kistim suan 3 cm e geriledi inşallah doğuma kadar dahada küçülür. Çünkü bu kistler adet oldukça kandan besleniyor ve büyüyormuş. Ben biraz şanslıydım sanırım kistim 2 senedir var ve büyümüyor sabit duruyor ben rutin muayeneye gidince öğrenmiştim varlığını
Evet bende duymuştum rahim dinlendirme yapıldığını ama doktor transfer için uygun diyince kabul ettik hemen transfer olmuştu. Bilmiyoruz ki rahim dinlendi ondan mi tuttu ikinci yoksa histereskopi yapıldı çizik atıldı ondan mi tuttu. Tek gerçek var tabi ''kun fe yekun" ol der ve olur.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.Ozaman bu embriyo oluştuktan sonra 1-2 ay rahim dinlendiren yerler varmış ya , mantıklı demekki, taze embriyodan çok donmuş embriyonun tutma ihtimali daha çok demekki, benim kistim de 1 ay yasmin kullanmakla 1 cm küçülmüştü, şuan 3,5 civarıdır sanırım. Hamile kalınca kist küçülüyormuş, bi kalabilsek :) ben de tamamen rutin muayeneye gitmiştim , daha öğreneli 3-4 ay oluyor .