Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede çikolata kisti var her iki yumurtalıkdada laporoskopi öncesi tüp bebek tavsiye etti doktorum 7 şubatta başlıycam.
merhaba, benimde 2 cm iki adet kistim var. cem turan'a gitmeyi dusunuyorum. tup bebek merkezi olarak nereyi kullaniyor acaba? ozel muayenehanesi var hastanede calismiyor diye biliyorum.Siteye ilk defa üye oldum ve 2 yıldır çıkolata kisti denen lanet hastalıkla uğraşıyorum..Benim hem sağ tarafımda 8.5 cm sol tarafımda 5 cm boyutunda nurtopu gibi kistlerim vardı.Hsg çektirdim tüplerim acık ve yumurta rezervimde yüksekti 5.11 doktor ameliyat olucaksın dedi 1 yıl süre zarfında hamile kalamadım hep doktor kontrolündeydim.Ameliyatla yumurta rezervin yarı yarıya düser dedi ve direk tüp bebege karar verdim o kadar acı cekip birde rezervim düşüp dahada uğraşacaktım..Tedaviyle 25 yumurtam oluştu 20 si döllendi 6. gün bloklasıt dönemine kadar kaldı 16 tanesi dondurulmuş bekliyor.Şuan 7 haftalık hamileyim çok heyecanlı ve mutluyum kistlerim hala orda ve ilaçlarla daha da buyudu ama olsun bebeğimi insallah doğururken kistlerimide aldırıcam ..Bende çıkolata kistlerinde uğraşan biri olarak kararlı olun ve doktorunuzu çok iyi seçin ameliyatlarla vakit harcamayın direk ehli bir kişiden tüp bebek deneyin...Ben doktorumun adınıda vermek istiyorum Prof dr .CEM TURAN onada burdan teşekkür ediyorum....