• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkolata kıstı laporoskobı ile aldırcam tavsıyenız var mı acaba?

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
kızlar buyuk çıkolata kıstlerım oldugunu yazmıştım galıba .laporoskobı olcam.çocuk da yok bende .çok tehlıkelı aslında ama başka turlude çocuk olmuyor malesef.bana tavsıye yada onerınız varmı

selam benim alındı madem büyükmüş sende aldırmalısın kendisi yok olmuyor benim de çocugum yok zaten onun çin lap.oldum bekleme doktor araştır herkese yaptırılmayacak bir sey cünkü doktorun tecrübeli olması önemli çünkü açınca ne cıkacagı belli değil bence her sey ameliyat esnasında belli oluyor..

selam bende laporoskopi ameliyatı oldum hemde yeni yıla girerken 31 aralıkta :)benim tüplerimde sorun vardı birde histereskopi yapıp rahime bakıcaklardı ikisini aynı anda yaptılar..Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde...
sağ tüpte geçiş azmış açtılar sol tüpte kist varmış almışlar rahimde polip varmış almışlar aklayıp paklamışlar :) Şimdi doktor kontrolümü bekliyorum ondan sonra ne gibi yol izlicez görücez.

bendede çikolata kisti var her iki yumurtalıkdada laporoskopi öncesi tüp bebek tavsiye etti doktorum 7 şubatta başlıycam.

kaç cm acaba bende kı 6 kusur fılan bukadar buyukken tup bebek yapılmaz dedı bana dr once amelıyat ol sonra tup deneyıelım dıyor

laporoskopi olacaksanız hemen ardından tüp bebek yapın arkadaşlar,kendiliğinden olur diye beklerken yeniden oluşabiliyor bu kist.
ben 2 kez ameliyat oldum.ilk ameliyatımda bekardım,2. ameliyattan sonrada 6ay bekleyelim, normal yolla hamile kalırsın sen dedi doktor.3ay sonra kontrole gittiğimde 5cmlik yeni bir kistim oluşmuştu bile.. ayrıca her ameliyatta yumurtalıkların bir kısmıda gidiyor,buda erken menopoza girmek demek.
bu ay 3.tüp bebek denememi yapıp,olmazsa bebek sayfasını kapatıcam.herşeyin hayırlısını diliyorum artık

laporoskobı oldum..:((drum bana kaydedıp verdı amelıyatı.ızledım yumurtalıgı delıp kanlar akıyor.sonrada cımbız gıbı aletlerlle oyaoya çıkardı.ensonundada yaktı.evet yaktı.çok korkuyorum yumurtalık duzelmıcek dıye.işin en kotu tarafıda belkı ben rahım fılmıde tupler açık çıkmştı.ama kanalların tıkalı oldugunu ve açamadıgını soyledı amelıyatta:((

napacağım ben şimdi tup bebek oluryanı ancak.barı o olsa ben razıyım onada yeterkı olsun bı hayırlı ve saglıklı çocugumuz

geçmiş olsun laporoskopin bitmiş..iki tüpün de kesin tıkalı mı?filminde cıkmamıştı sanırım..eğer ikisi tüp de kapalıysa sen de tüp bebek yaparsın bebeğin olur endişelenme o yüzden..

Siteye ilk defa üye oldum ve 2 yıldır çıkolata kisti denen lanet hastalıkla uğraşıyorum..Benim hem sağ tarafımda 8.5 cm sol tarafımda 5 cm boyutunda nurtopu gibi kistlerim vardı.Hsg çektirdim tüplerim acık ve yumurta rezervimde yüksekti 5.11 doktor ameliyat olucaksın dedi 1 yıl süre zarfında hamile kalamadım hep doktor kontrolündeydim.Ameliyatla yumurta rezervin yarı yarıya düser dedi ve direk tüp bebege karar verdim o kadar acı cekip birde rezervim düşüp dahada uğraşacaktım..Tedaviyle 25 yumurtam oluştu 20 si döllendi 6. gün bloklasıt dönemine kadar kaldı 16 tanesi dondurulmuş bekliyor.Şuan 7 haftalık hamileyim çok heyecanlı ve mutluyum kistlerim hala orda ve ilaçlarla daha da buyudu ama olsun bebeğimi insallah doğururken kistlerimide aldırıcam ..Bende çıkolata kistlerinde uğraşan biri olarak kararlı olun ve doktorunuzu çok iyi seçin ameliyatlarla vakit harcamayın direk ehli bir kişiden tüp bebek deneyin...Ben doktorumun adınıda vermek istiyorum Prof dr .CEM TURAN onada burdan teşekkür ediyorum....

Siteye ilk defa üye oldum ve 2 yıldır çıkolata kisti denen lanet hastalıkla uğraşıyorum..Benim hem sağ tarafımda 8.5 cm sol tarafımda 5 cm boyutunda nurtopu gibi kistlerim vardı.Hsg çektirdim tüplerim acık ve yumurta rezervimde yüksekti 5.11 doktor ameliyat olucaksın dedi 1 yıl süre zarfında hamile kalamadım hep doktor kontrolündeydim.Ameliyatla yumurta rezervin yarı yarıya düser dedi ve direk tüp bebege karar verdim o kadar acı cekip birde rezervim düşüp dahada uğraşacaktım..Tedaviyle 25 yumurtam oluştu 20 si döllendi 6. gün bloklasıt dönemine kadar kaldı 16 tanesi dondurulmuş bekliyor.Şuan 7 haftalık hamileyim çok heyecanlı ve mutluyum kistlerim hala orda ve ilaçlarla daha da buyudu ama olsun bebeğimi insallah doğururken kistlerimide aldırıcam ..Bende çıkolata kistlerinde uğraşan biri olarak kararlı olun ve doktorunuzu çok iyi seçin ameliyatlarla vakit harcamayın direk ehli bir kişiden tüp bebek deneyin...Ben doktorumun adınıda vermek istiyorum Prof dr .CEM TURAN onada burdan teşekkür ediyorum....
merhaba, benimde 2 cm iki adet kistim var. cem turan'a gitmeyi dusunuyorum. tup bebek merkezi olarak nereyi kullaniyor acaba? ozel muayenehanesi var hastanede calismiyor diye biliyorum.

Back
X