- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Bende bu ay sogan kuru yaptim ama adet oldum cnm devam edicem gene diğer adete 10 gün kala 1 hafta daha yapılıyormuş snra olmazsa tedavi olcam inş benmde mucizmz gelir en kısa zamandaCanim benim bi arkadasim var 1 bucuk yil ugrasti sogan kuru falan yapti sonra hic beklemedigi anda hamile kaldi ve dogurdu bile oluyor yani umutsiz olma
Benmde amelyttan snra 1.5 cm tekrarlamiş ya bu ay 6. Ay olcak gene adet oldum sen nezamn amlyt oldum ne kadr sürede tekrarladı cnm şuan kaç cm?Aynı dertten muzdaribim, kistleri aldırdım ama gene olduumarım bu konuda içimizi rahatlatabilecek birileri olur burada
1sene oldu cnm benim ameliyat olalı, her iki yumurtalıkda da 3 ve 4cmdi, şuan solda 1.5 cm benim de. Çikolata kisti zaten kanla beslenen bir tür olduğu için zamanla tekrarlama olasılığı yüksek demişti doktor da zaten. Bakıldığında bir engel kalmadı ama 1 yıl oldu işte uğraşıyoruz, aşılama düşünüyorum önüöüzdeki ay, zaman ne göstericek bakalımBenmde amelyttan snra 1.5 cm tekrarlamiş ya bu ay 6. Ay olcak gene adet oldum sen nezamn amlyt oldum ne kadr sürede tekrarladı cnm şuan kaç cm?
Ben denedim kistlerim büyük olduğu için sanırım soğan kürü hiç fayda etmedi snra hayit tohumu denedim snra bal çörekotu tarcin kuru denedim incir kuru denedim hepsinı de düzenli kullandim ama olmadı malesf zaman ı gelmemiş demkki diyorum hala sabırla ve dua ile bekliyorum meleğimi :-(Keşke ameliyattan önce kurleri deneseydiniz kızlar .neticede yeniden tekrarlıyor bu illet
Kürü 2 ay yaptım ama bir değişiklik olmayınca ameliyata yöneldim, güya zaman kaybetmek istemedim ama böyle de 1 sene oldu:)) hayırlısı diyerek bekliyorum mecburenKeşke ameliyattan önce kurleri deneseydiniz kızlar .neticede yeniden tekrarlıyor bu illet
Aynen tekrarlayan bişey malesef cnm benmde amelyttan önce her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm di şuan benmde solda 1.5 cm cnm doktor banada aşılama dedi bende onumüz deki ay yaptırcam hakkımzda hayrlsi olsn1sene oldu cnm benim ameliyat olalı, her iki yumurtalıkda da 3 ve 4cmdi, şuan solda 1.5 cm benim de. Çikolata kisti zaten kanla beslenen bir tür olduğu için zamanla tekrarlama olasılığı yüksek demişti doktor da zaten. Bakıldığında bir engel kalmadı ama 1 yıl oldu işte uğraşıyoruz, aşılama düşünüyorum önüöüzdeki ay, zaman ne göstericek bakalım
Ben denedim kistlerim büyük olduğu için sanırım soğan kürü hiç fayda etmedi snra hayit tohumu denedim snra bal çörekotu tarcin kuru denedim incir kuru denedim hepsinı de düzenli kullandim ama olmadı malesf zaman ı gelmemiş demkki diyorum hala sabırla ve dua ile bekliyorum meleğimi :-(
Kürü 2 ay yaptım ama bir değişiklik olmayınca ameliyata yöneldim, güya zaman kaybetmek istemedim ama böyle de 1 sene oldu:)) hayırlısı diyerek bekliyorum mecburen
sogan kurunun ardından mutlaka brokoli kürü de deneyin kızlar .15 gun sogan kürü ,hemen ardindan brokoli kürü ise yarayacagina eminim.geçmiş olsun hepinizeSogan suyu denedim incir kuru denedim sogan suyu adetimi bikac ay duzeltti sonra gene ayni yapti yaklasik 16 yasimdan beri ictim sogan suyunu suan 25 yasindayim ama yinede tavsiye ediyorum kisti kucultur ama cikolata kisti sen ameliyat olsanda azcik bise olsada tekrarliyormus ben dermoid aldirdim sanirim baska kistimde var
Çikolata kistinı kucultmuyor sanırım ama pko ve diğer kistlre dha etkili sanırım okuduklarima göre öyle anladm. Amelyt olduysan şuan kistin olduğunu nerden biliyosun cnm kontrole gittinmiSogan suyu denedim incir kuru denedim sogan suyu adetimi bikac ay duzeltti sonra gene ayni yapti yaklasik 16 yasimdan beri ictim sogan suyunu suan 25 yasindayim ama yinede tavsiye ediyorum kisti kucultur ama cikolata kisti sen ameliyat olsanda azcik bise olsada tekrarliyormus ben dermoid aldirdim sanirim baska kistimde var
Doktorum raporuma yazmis canim tavsiye ederim turkiyenin unlu doktorlarindan biri hulisi bulent zeyneloglu adiÇikolata kistinı kucultmuyor sanırım ama pko ve diğer kistlre dha etkili sanırım okuduklarima göre öyle anladm. Amelyt olduysan şuan kistin olduğunu nerden biliyosun cnm kontrole gittinmi
Cnm benim yaş 31, 30mda amelyat oldum. Doktorum aslında kistlerin hamilelik için mutlak bir engel olmadığını söylemişti.hemen amelyat demedi ama 6 ay olamyınca ve sonra ben de isteyince güzel bir dille sonraki süreci anlattı ve ameliyata karar verdik. Testlerim şuan aslnda gayet normal yumurta rezervinde vs bir azalma gerileme yok gibi görünüyor. Güvenilir bir doktorla devam etmek önemli bence bu süreçteAmeliyat olan arkadaşlar yaşlarınız kaç acaba ve doktorunuz mu önerdi ameliyatı eksilerini artılarını bilerekmi oldunuz tüp bebek denemesi yapmayı düşündünüz mü
Hmm nerde cnm istanbuldami :) ben bursadayimDoktorum raporuma yazmis canim tavsiye ederim turkiyenin unlu doktorlarindan biri hulisi bulent zeyneloglu adi
Cok arastirdim 2 devlet 1 ozel hastaneye gittim yariozel yari devlet olan hastanede (baskent univ. hastanesi hulisi bulent zeyneloglu ) yaptirdim arastirin unlu biri zaten bende esimin kuzeninin tavsiyesiyle gittim ilk asilamada ikiz bebek sahibi olduAmeliyat olan arkadaşlar yaşlarınız kaç acaba ve doktorunuz mu önerdi ameliyatı eksilerini artılarını bilerekmi oldunuz tüp bebek denemesi yapmayı düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?