- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Canım sana tavsiyem ,ameliyat en son yapacağın şey olsun..kendim yaşadım gördüm.hiç bir faydası yok.aksine eskisinden daha kötü oluyorsun..olan yumurtlamayida yok ediyor.. lütfen hiç bıçak altına yatma güzelim.sağlığına oynama.Merhaba arkadaslar
Bende bugun ogrendim meger 5 senedir bende cikolata kisti varmis. Doktor kendi patlamaz yads kuculmez ameliyat ile alinmali dedi.
Ameliyat olacagim ama bu bebegimin olmasini engellermi ve yinemi kist oluusyor ameliyattan sonra? Suanda 6cm buyuklugu. Hep agri uapiyor batmalar vs ama dayanilmayacak kadar degil. Böylebu kistle hamile kalmam mümkün mü acaba? Ama yumurtalama oluyormu ki o kistten dolayi sanki olmuyor diye saniyorum....ne yapacagimi sasirdjm oturdum dusundukce agliyorum korkuyorum hic anne olmayacagim diye(((
Çok geçmiş olsun cnm ya bende ameliyattan önce dayanılmaz agrilar çekiyodum ama şuan eskisi kadr çok ağrım olmuyor sen hala ağrı çekiyomuşun çok üzüldümMesajlariniz için çok saolun canlarım...bu hastalık vercekten sadece bizlerin sınavıdır. Allahım yardimcimiz olsun.bende mart ayında ameliyat oldum kistler in bir kısmı alındı ama büyük bir kısmı alınamadı. Bağırsakta büyük ce bir düğüm yapmış kistler sağ tüpü tikamis.a ..şuan çok daha fazla ağrılarım var.ameliyattan önce bile bu derecede değildi. Çocuk hasreti çektiğim için hiç bir korunma hapını kabul etmedim..şimdi ise okşar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum..tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum çünkü ameliyat öncesi düzenli yumurtlama varken son 5 aydır oda yok oldu..belliki yumurta rezervini düşürdü ameliyat..agrilar dayanılarak gibi değil...ilaç içmek istemiyorum bi meleğim olsun diye..ameliyatin risklerini göze alamıyorum. .diğer taraftan da..Bağırsakta ki kisti alabilmeleri için bagirsaktanda kesilmesi gerekiyormuş.doktorlar hiç yanaşmıyor ameliyata sorumlulugunu almak istemiyorlar..napicam bilmiyorum ..Allahım yardım etsin
Çok geçmiş olsun cnm ya bende ameliyattan önce dayanılmaz agrilar çekiyodum ama şuan eskisi kadr çok ağrım olmuyor sen hala ağrı çekiyomuşun çok üzüldümpeki amelyttan önce tüp bebek yaptirsan olmuyomu?
Ah cnm ya kıyamam çok düşüncesiz bi esin varmis ama benmde kist tekrarladı tekrr tüp bebek yaptırcam cnm ama ben aktardan bi karışım alcam fayda ederse sanada söylerim cnm adam çok kesin konuştuAmeliyattan sonraki bir kaç ay çok rahat tim canım. Hiç hasta olduğumu bile hissetmemiştim neyazikki simdi tekrarladı canım. Tüp bebek yapirilabilir tabiki de ama esim bunu kabul etmiyor.normal yollardan olursa olur olmazsada bununla yasamayi ogrenecegiz diyor.en çok da zor gelen bu oluyor..çok korkuyorum hiç birzaman anne olamamaktan
Canım benim çok düşüncelisin gerçekten çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürsün inşallah bebeğine kavusur umut olursun bizlereAh cnm ya kıyamam çok düşüncesiz bi esin varmis ama benmde kist tekrarladı tekrr tüp bebek yaptırcam cnm ama ben aktardan bi karışım alcam fayda ederse sanada söylerim cnm adam çok kesin konuştu
Amin cnm inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldursün hepimiz bi umut ariyoruz sabırla dua ile bekliyoruz.ama eşine çok kızdım sadce sen üzme canını herşeyde bi hayır vardır Rabbim duyuyor sesimiziCanım benim çok düşüncelisin gerçekten çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürsün inşallah bebeğine kavusur umut olursun bizlere
Benim de kistim 6 cm idi 3 ay doğum kontrol hapı içtim yokoldu. Kızlar dr lar ameliyat başı para alıyorlar o yüzden hemen ameliyat diyorlar. Benim dr um da bunları deneyelim olmazsa ameliyat ederiz demişti. Ayrıca ameliyattan sonra tekrarlama riski var ve rezerve zarar veriyor. 3 dr a görünmeden sakın ameliyat olmayın. Ayrıca ek olarak soğan kürü yapıyorum.Merhaba arkadaslar
Bende bugun ogrendim meger 5 senedir bende cikolata kisti varmis. Doktor kendi patlamaz yads kuculmez ameliyat ile alinmali dedi.
Ameliyat olacagim ama bu bebegimin olmasini engellermi ve yinemi kist oluusyor ameliyattan sonra? Suanda 6cm buyuklugu. Hep agri uapiyor batmalar vs ama dayanilmayacak kadar degil. Böylebu kistle hamile kalmam mümkün mü acaba? Ama yumurtalama oluyormu ki o kistten dolayi sanki olmuyor diye saniyorum....ne yapacagimi sasirdjm oturdum dusundukce agliyorum korkuyorum hic anne olmayacagim diye(((
benim çikolata kistim vardı aynı zamanda da yasmin kullanıyorudum doktorum büyümesine engel olur yada tamamen gider demişti yasmini kullanmayı bıraktım o ay hamile kaldım çikolata kistime rağmenSelam kızlar.endometriose yani cikolata kisti olupta hamile olanlar lütfen yazın. Nasıl hamile kaldınız..ne gibi tedaviler gördünüz,ne kadar sürdü..lütfen umut olun
Ben hamile kalmak istiyordumBenim de kistim 6 cm idi 3 ay doğum kontrol hapı içtim yokoldu. Kızlar dr lar ameliyat başı para alıyorlar o yüzden hemen ameliyat diyorlar. Benim dr um da bunları deneyelim olmazsa ameliyat ederiz demişti. Ayrıca ameliyattan sonra tekrarlama riski var ve rezerve zarar veriyor. 3 dr a görünmeden sakın ameliyat olmayın. Ayrıca ek olarak soğan kürü yapıyorum.
Aminnn insallah canim yabir arkadaşıma doğum yaptığı sırada hemşireler normal yollamı hamile kaldın diye sormuşlar çikolata kisti varmış ve bunu o ana kadar hiç bilmiyormuş :) inşallah rabbim şifanızı da bebeğinizide hayırlısı ile verir :)
Ne güzel gözünüz aydin olsn canm. Allah sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. Bende diyorum deneyim olana kadar daha 3 aydir deniyoruz daha erken biraz daha deneyelim diyorum. Benimde yasim 29. insallah bizdede hayirli haberler gelir ama kistin bebege zarari varmi? Insallah bizim durumunuzda olupta bebek isteyen herkese rabbim verir. Agrilarin vsrmiyid peki kistten dolayi?Kızlar selam bu kk'daki ilk mesajım olacak.ben de çikolata kisti mağduruyum ve ben de umut olmak adına ben hikayemi paylaşmak istiyorum.öncelikle 28 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz.gittiğim birçok doktor ameliyat dedi en son kistim 7 cm'e dayanmıştı.ben de en son bi profun yönlendirmesiyle tüp bebeğe karar verdim ve kistim aspire edildi sonrasında da zoladex isimli iğneyle geçici menapoz durumu yaratıldı.derkenn birkaç gün içinde adet olmam gerekirken olmadım tabi iğnenin etkisine bağladım.sonra eşimin ısrarıyla yaptığım testte pozitifi gördüm inanamadık bi de kan testi yaptık 434,ertesi gün tekrar yaptırdığında 487ye yükselmişti.şu an iğnenin etkisiyle herhangi bi düşük yapmaktan korkuyorum riskli bi durumdayım ama işin özü doğal yollardan hamile kalabiliyoruz arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin ve klişe olacak ama kesinlikle kafaya takmamak önemliymiş ben öyle yaptığım ilk ayda hamile kaldım.çok uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.
Merhaba canım, ben yurt dısındayim tr deki hap lar pek bilmiyorum.yasmin korunma hapı değilmi? Reçetesiz alınıyormu? Yan etkileri fazlamı.benim çikolata kistim vardı aynı zamanda da yasmin kullanıyorudum doktorum büyümesine engel olur yada tamamen gider demişti yasmini kullanmayı bıraktım o ay hamile kaldım çikolata kistime rağmen
Amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına.Benim kendimi bildim bileli adetlerim hep ağrılı yani öyle böyle değil.en son yumurtlama günümde acillik olunca doktorlara başladım o şekilde büyüdüğünü öğrendim ve gittiğim çoğu doktor da ameliyat dedi.kesinlikle deneyin henüz erken belki bu arada bi rahim filmi çektirirsen yararı olabilir ama ben ekim ayında çektirmiştim belki onun da faydası olmuş olabilir.bi de amh değerini ölçtür mutlaka yumurtalık rezervlerini.kistinin boyutu nedir bi de?Ne güzel gözünüz aydin olsn canm. Allah sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. Bende diyorum deneyim olana kadar daha 3 aydir deniyoruz daha erken biraz daha deneyelim diyorum. Benimde yasim 29. insallah bizdede hayirli haberler gelir ama kistin bebege zarari varmi? Insallah bizim durumunuzda olupta bebek isteyen herkese rabbim verir. Agrilarin vsrmiyid peki kistten dolayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?