- 1 Ocak 2019
- 66
- 51
- 3
- Konu Sahibi RABBIM OL DER OLUR
Arkadaşlar... kendisi çikolata kisti olup eşinin Sperm düşüklüğü yada ileri hareket sıfır yerinde hareket olan arkadaşlar yokmu ne olur yardımcıolun... bi ben miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun bende çikolata kisti var sol yumurtalıkta 2 cmlik 15 aydır deniyoruz olmuyor eşimde sorun yok Allahtan. Doktora gittin mi?Arkadaşlar... kendisi çikolata kisti olup eşinin Sperm düşüklüğü yada ileri hareket sıfır yerinde hareket olan arkadaşlar yokmu ne olur yardımcıolun... bi ben miyim![]()
Aynen bana da tüp bebek dedi. Allahtan aksilik çıkmazaa nisan ayında başlıcaz. Senin kistler ne boyuttaSanada çok geçmiş olsun canım ...dedin gbi allahtan eşiniz de sorun yokmuş Rabbim tez zamanda kavuşturusun seni TOS Pİğİnee: ben doktora gittim tüp bebek dedi direkt canım ...
Rahim filmi çekildim klomen çatlatma iğnesi yapıldı hiçbiri fayda etmedi. Karbonatlı su içmeni tavsiye ederim çikolata kistine iyi geliyormuş. Bu ay mı başlıcaksın tüp bebeğeCanım sen tedaviye başladın mi ...
Aynen canım bRahim filmi çekildim klomen çatlatma iğnesi yapıldı hiçbiri fayda etmedi. Karbonatlı su içmeni tavsiye ederim çikolata kistine iyi geliyormuş. Bu ay mı başlıcaksın tüp bebeğe
Suan sen sadece karbonat śu mu içiyo sun canım . Neden fayda etmedi etmemiş yani yaa... üzüldüm gerçekten. Ben bu ay başlıca m canım evet...Rahim filmi çekildim klomen çatlatma iğnesi yapıldı hiçbiri fayda etmedi. Karbonatlı su içmeni tavsiye ederim çikolata kistine iyi geliyormuş. Bu ay mı başlıcaksın tüp bebeğe
Yaş 30 canım. Evet sadece karbonatlı su içiyorum bi zamanı var olması için onu bekliyorum :)Bu arada yaş kaç canım ?
Aynen öyle canım. .. yeri zamanı vakti var gelecek o annesine...Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımı Zin kucağını doldur sun bizimde inşallah... dua edice z bol bol Rabbim nasip edecektir onun merhamet i boldur... bende 24 yaşındayım.Yaş 30 canım. Evet sadece karbonatlı su içiyorum bi zamanı var olması için onu bekliyorum :)
Oo süper daha yaşın küçükmüş. İmkanın varsa başla tüp bebeğe inan zaman geçtikçe herşey daha da zorlaşıyor. Eşin için kürler kullandınız mı yada ilaçAynen öyle canım. .. yeri zamanı vakti var gelecek o annesine...Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımı Zin kucağını doldur sun bizimde inşallah... dua edice z bol bol Rabbim nasip edecektir onun merhamet i boldur... bende 24 yaşındayım.
Kür kullanmadı. Eşim ama benim soğan kurum yeni bittiOo süper daha yaşın küçükmüş. İmkanın varsa başla tüp bebeğe inan zaman geçtikçe herşey daha da zorlaşıyor. Eşin için kürler kullandınız mı yada ilaç