Çikolata kisti olup klomen kullananlar

Istanbul30

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
13
7
16
35
Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık fakat gebelik oluşmadı sonrasında çikolata kistim oldugunu ögrendim eşimdede hareket yavaşlıgı var bu ay klomen kullandım adetin 2. günü başlatıldı cumaresi gününe denk gelmişti 1 hafta sonta aynı gün gel kontrol edicem dedi gittim bana 1 yumurtamın olgunlaştıgını ve ilişkiye girmem geeken tarihleri söyledi bizde uyduk şuan adetime 6 günüm kaldı benim gibi olupta iyi sonuçlar alan arkadaşlar varmı aranızda

Rahim filmi çektirdiniz mi peki? 3 yıl korunmayıp olmadıysa tüplerde yapışıklık yapmışta olabilir Boyutları nedir ? Hormon tahlillerine felan baktırdınz mı?

Bendede var yumurtksigimda 5cm kucuk oldugu icin onemsemediler gebeluge engelmi acsba bende 1bucuj senedir istiyorum olmuyo yarin hsg filmim var

evet rah
Bendede var yumurtksigimda 5cm kucuk oldugu icin onemsemediler gebeluge engelmi acsba bende 1bucuj senedir istiyorum olmuyo yarin hsg filmim var
Rahim filmi çektirdiniz mi peki? 3 yıl korunmayıp olmadıysa tüplerde yapışıklık yapmışta olabilir Boyutları nedir ? Hormon tahlillerine felan baktırdınz mı?
evet çektirdim bir tüpümde kiste baglı hafif genişleme oldugu cıktı ama genel olarak temizdi bende iki taraflı kist var1 tarafta 2,5 cm 1tarafta 3cm hormon testlerimde prolaktin hormonunda hafif yükselme vardı ama önemsiz denildi eşimde hareket yavaşlıgı fazla yani hareketli sayısı yüzde 5 bilmiyorum bu ay ilk defa klomen kullandım fakat kontrole gittigimde sadece ılıskı günlerini söylediler çatlatma igneside yapılmadı beklıyorum işte malesef

İnşallah sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçların kistin büyük degil 8 cm ile dogal yolla hamile kalanı biliyorum

İnşallah sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçların kistin büyük degil 8 cm ile dogal yolla hamile kalanı biliyorum
Filmim temiz cikti allaha sukur hersey normalmis hic agrim vs olmadi doktorumda cok iyiydi bu kdr iyi gecceegini beklemiyodum

Filmim temiz cikti allaha sukur hersey normalmis hic agrim vs olmadi doktorumda cok iyiydi bu kdr iyi gecceegini beklemiyodum
Çok şükür canım sevindim senin adına rahim filminden sonra doktorların söyledigi gebelik şansının yüksek oldugu inşallah sendede öyle olur

Bende 2 defa aşılama oldjm kistim 3.9 cm felandı.Klomen kullandım hem asılama için hemde öncesknde de vermisti doktor.Ama maalesef benkm kistimi büyuttü ve yeni bir çkkolata kisti olustu.Size tavsiyem doktor yüksek dozda verirse kullanmayım.Ben sabah iki aksam iki olamk uzere 2 ay üst üste günde 4 doz kullandım.Pismanım

ben ilk olarak geçen ay kullandım klomen gunde 2 defa olacak şekilde aşılama olmadım henüz hiç bir tedavi görmedim bekliyoruz işte ne olacagınıda bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…