- 6 Nisan 2021
- 13
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Istanbul30
-
Rahim filmi çektirdiniz mi peki? 3 yıl korunmayıp olmadıysa tüplerde yapışıklık yapmışta olabilirBendede var yumurtksigimda 5cm kucuk oldugu icin onemsemediler gebeluge engelmi acsba bende 1bucuj senedir istiyorum olmuyo yarin hsg filmim var
İnşallah sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçların kistin büyük degil 8 cm ile dogal yolla hamile kalanı biliyorumBendede var yumurtksigimda 5cm kucuk oldugu icin onemsemediler gebeluge engelmi acsba bende 1bucuj senedir istiyorum olmuyo yarin hsg filmim var
Filmim temiz cikti allaha sukur hersey normalmis hic agrim vs olmadi doktorumda cok iyiydi bu kdr iyi gecceegini beklemiyodumİnşallah sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçların kistin büyük degil 8 cm ile dogal yolla hamile kalanı biliyorum
Çok şükür canım sevindim senin adına rahim filminden sonra doktorların söyledigi gebelik şansının yüksek oldugu inşallah sendede öyle olurFilmim temiz cikti allaha sukur hersey normalmis hic agrim vs olmadi doktorumda cok iyiydi bu kdr iyi gecceegini beklemiyodum
Insallah bakalm:)Çok şükür canım sevindim senin adına rahim filminden sonra doktorların söyledigi gebelik şansının yüksek oldugu inşallah sendede öyle olur
Ahh bende bir kalabilsem suannkistim8.5cm ve 2.5 cm olmak üzerebsağ tarafimd.Doktor ameliyat dedi.Ağrilarim var.İnşallah sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçların kistin büyük degil 8 cm ile dogal yolla hamile kalanı biliyorum
Bende 2 defa aşılama oldjm kistim 3.9 cm felandı.Klomen kullandım hem asılama için hemde öncesknde de vermisti doktor.Ama maalesef benkm kistimi büyuttü ve yeni bir çkkolata kisti olustu.Size tavsiyem doktor yüksek dozda verirse kullanmayım.Ben sabah iki aksam iki olamk uzere 2 ay üst üste günde 4 doz kullandım.PismanımMerhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık fakat gebelik oluşmadı sonrasında çikolata kistim oldugunu ögrendim eşimdede hareket yavaşlıgı var bu ay klomen kullandım adetin 2. günü başlatıldı cumaresi gününe denk gelmişti 1 hafta sonta aynı gün gel kontrol edicem dedi gittim bana 1 yumurtamın olgunlaştıgını ve ilişkiye girmem geeken tarihleri söyledi bizde uyduk şuan adetime 6 günüm kaldı benim gibi olupta iyi sonuçlar alan arkadaşlar varmı aranızda
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda hepimiz hamile kalırız ama birkaç doktora daha görünmeni tavsiye ederimAhh bende bir kalabilsem suannkistim8.5cm ve 2.5 cm olmak üzerebsağ tarafimd.Doktor ameliyat dedi.Ağrilarim var.
ben ilk olarak geçen ay kullandım klomen gunde 2 defa olacak şekilde aşılama olmadım henüz hiç bir tedavi görmedim bekliyoruz işte ne olacagınıda bilmiyoruz Allah yardımcımız olsunBende 2 defa aşılama oldjm kistim 3.9 cm felandı.Klomen kullandım hem asılama için hemde öncesknde de vermisti doktor.Ama maalesef benkm kistimi büyuttü ve yeni bir çkkolata kisti olustu.Size tavsiyem doktor yüksek dozda verirse kullanmayım.Ben sabah iki aksam iki olamk uzere 2 ay üst üste günde 4 doz kullandım.Pismanım
Teşekkür ederim.Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Bakalım djğer doktorlar ne diyecekler.Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda hepimiz hamile kalırız ama birkaç doktora daha görünmeni tavsiye ederim
il olarak nerdesiniz ve yaşınız kaç?Teşekkür ederim.Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Bakalım djğer doktorlar ne diyecekler.
Amiiinben ilk olarak geçen ay kullandım klomen gunde 2 defa olacak şekilde aşılama olmadım henüz hiç bir tedavi görmedim bekliyoruz işte ne olacagınıda bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun
Antalya'dayım 26 yaşındayımil olarak nerdesiniz ve yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?