aslında bi sürü şey yaptım ara ara... ama özellikle bir kür uygulamadım soğan haricinde. hayıt kullanmadım onu da bilmiyorum...
ilk gittiğim dr, aşılama ve hemen
tüp bebek için ısrar edip duruyordu, eşim de ben de bunu düşünmedik, daha yaşımız 28di... umutsuz sinir bozucu ve paracı bir dr.du baktım anlamıyor dilimden, değiştirdim başka dr.a başladım ve daha en başta aşılama ya da tüp bebek düşünmediğimi belirttim neyse ki o da benimle aynı fikirde çıktı. sağolsun onunla yaptığımız takipte hamile kaldım hala onunla devam ediyorum doğuma da onu düşünüyorum kısmetse...
bu arada kafanıza göre bişey kullanmayın, mutlaka yan etkilerini araştırın, bir kaç basit örnek vereyim en sözü edilenlerden.
-bal, tarçın, çörek otu bir çok kişiye yaramış ama bize uymuyor çünkü kist büyütüyor.
-incir, havuç kürü bana uymuyordu çünkü prolaktin hormonum yüksekti ve bunlar daha da yükseltiyor otomatik olarak prolaktin yüksekken hamile kalma şansımız tersine daha da düşüyor.
-soğan kürünü ilaç kullanıp korunma gerektiği dönemde yapmıştım, soğan rahim temizlediği için düşük ihtimalde olsa şayet hamile kaldı isen düşük yapma ihtimali oluyor. o nedenle takiplerde bu kürü de yapmıyoruz.
kısacası çevrenizden ya da internetten öğrendiğiniz kürlerin iyice yan etkilerini araştırmadan yapmayın.
mümkün olduğunca sağlıklı ve doğal beslenmeye çalışın.
ve bence rahim filmi çektirmediysen en kısa zamanda çektirin.
hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz :) bol duayı unutmuyoruz bu arada...