Evet cnm hakslısn gorunmese bıle bambaşka bişey bu...hayrlı olsun hamıleymıssın:)umut oldun banada..kacıncı denemede hamıle kaldın?Başka topikte de yazdım. Hamile kalanlar çok canım Allah'ın izniyle.
Benim de 4. evre (en son evre) endometriozisim var. Çikolata kistini 4 yıl önce aldırmıştım bir daha da oluşmadı. Ama bu hastalık kistten çok daha öte bir şey. Gözle görünmese bile çok büyük dertlere yol açabiliyor.
Ben 5. denemede hamile kaldım ama sanırım bundaki en büyük etken doğru doktor ve merkezi 5. denemede bulmuş olmam. Sonra o bebeği malesef 5. ayda çok farklı nedenlerle kaybettim. Ardından tekrar aynı yerde tüp bebek yaptık ve yine hamile kaldım.Evet cnm hakslısn gorunmese bıle bambaşka bişey bu...hayrlı olsun hamıleymıssın:)umut oldun banada..kacıncı denemede hamıle kaldın?
Allahım bebegını sana bağişlasn cnm..dıger bebegın ıcın cok uzuldm..doktor hatası yuzunden galıbaBen 5. denemede hamile kaldım ama sanırım bundaki en büyük etken doğru doktor ve merkezi 5. denemede bulmuş olmam. Sonra o bebeği malesef 5. ayda çok farklı nedenlerle kaybettim. Ardından tekrar aynı yerde tüp bebek yaptık ve yine hamile kaldım.
Allahım bebegını sana bağişlasn cnm..dıger bebegın ıcın cok uzuldm..doktor hatası yuzunden galıbacnm doktorun kım ve hangı sehırde?bana bıraz yardıöcı plurmusun bu konuda?kist icin nasıl tedavıler gordun?
canm cook ama cok tesekkur ederım....uzun uzun yazdgn ıcın..inanki bana hic tedavı uygulanmıyorBu arada yılları karıştırmışım. 2012'nin sonunda laparoskopi oldum. Ocak 2015'te ilk kez hamile kaldım.
C
canm cook ama cok tesekkur ederım....uzun uzun yazdgn ıcın..inanki bana hic tedavı uygulanmıyorhepsı gerek yol dedı kac tane dr gördü hiçbirisi ilaçla tedavı fılan vermedi....soyledıklerı sey ya ameliyat ya tüp bebek...hepsıne sprdum dpgum kontrol hapı luctin aklma gelen herseyı ama gerek yok dıyo hepsı...hakkımızda hayrlısı olsun..allahım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm..
Saol cnm tesekkur ederım..donmus tedavısıne basladm persembe gunu transferım olacak inşallaj bakalm..donmuslarla bırlıkte bu 4.transferım olacak umarm hersey yolında gıder..tutunması ıcın ozel bısey yeyip içtinmi peki?Sağol canım. Aklına takılan bir şey olursa bana özelden yaz.
Bence çok da fazla düşünmeden başla artık tedaviye.
Senin yerinde olsam hemen bir tüp bebek denemesi yaparım. Benim sağ yumurtalığımda kist vardı ameliyattan sonra sağ yumurtalıkta yumurta olmamaya başladı. Sonrasında gittiğim bütün doktorlar ameliyatı yanlış bir karar olarak yorumladı.
Eğer tüp bebek tutmazsa bu defa da ilaç tedavisi için ısrar eder, kabul etmezlerse veren bir doktor bulursun.
Belki de çok şeye gerek kalmaz. Her iki yumurtalıkta da 7-8 cm'lik kistlerle kendi kendine hamile kalanları da gördükleri için öyle diyorlar. Senin için işlerin nasıl ilerleyeceğini başlamadan bilemezsin.
İnşallah en kolay ve çabuk şekilde olur.
Saol cnm tesekkur ederım..donmus tedavısıne basladm persembe gunu transferım olacak inşallaj bakalm..donmuslarla bırlıkte bu 4.transferım olacak umarm hersey yolında gıder..tutunması ıcın ozel bısey yeyip içtinmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?