Cnm sali gunu transferim olacak insallah..simdlk durum bu bakalm☺:)sen neler yapiosun?senn daha zaman vardi gerci oyle hatrliorm..
3.gun embriyosu cnm.insallah sennde gunlerini beraber sayarz ikimzde olumlu sonuc aliriz insallah..tabiki burdaki herkes icinde...Ayyy ne guzell, supermis :) kacinci gun embriyolar? Ins. bende boyle paylasimlarda bulunurum gunun birinde :) Evet ya benim daha epey var
çarsmba gunu transferım var 5.gun embrıosu dua edelım hepımız için arkdslr
3.gun embriyosu cnm.insallah sennde gunlerini beraber sayarz ikimzde olumlu sonuc aliriz insallah..tabiki burdaki herkes icinde...
Cnm daha dun transferim oldu cok var dahaTatlim senin sonuc ne zaman belli olacak? Nasil geciyor gunler, sen neler yapiyosun?
Cnm daha dun transferim oldu cok var dahabu cuma deil obur cuma test yatrmm sanrm:)
Iyi cnm valla nasi olsun..gun sayiyorum..bi belirti filan yok..cuma test yaparim herhalde:)sen napiosn?Slm tatlim, nasil gidiyo cnm? Iyimisin, neler yapiyosun?
Cnm daha dun transferim oldu cok var dahabu cuma deil obur cuma test yatrmm sanrm:)
Cnm benm esim surekli soluodu spor yap diue:)ben inanmiodm ama inandm cidden:)ben zumba yaptm plates bide..eger zumba olan bi spor salonu varsa yakinlarnda kesnlkle tavsiye ederim.en buyuk etken o oldu..diger sporlar bos onun yannda:)))Ne heyecanli ins. mutlu sona az kalmistir:) Bende iyiyim ilac ve igneler var benim transfer ne zaman olacak daha belli degil tatlim. haftaya yumurta rezervleri icin kontrolum var... bu arada doktor sporu siddetle onerdi, endometriozise kesinlikle faydali dedi. hemen aklima sen geldin cok spor yaptim dedin ya bide kuculmustu kistin...bende tenis kursuna baslayacam ins.:) bakalim allah yardimcimiz olsun...
Cnm benm esim surekli soluodu spor yap diue:)ben inanmiodm ama inandm cidden:)ben zumba yaptm plates bide..eger zumba olan bi spor salonu varsa yakinlarnda kesnlkle tavsiye ederim.en buyuk etken o oldu..diger sporlar bos onun yannda:)))
Selam kızlar bu konu için bugün topik açtım baktım gelen yok sizi buldum benim kistler le başım dertte endometrium 4.evreyim son evre 2012 de Laparoskopi ile başlayıp açık biten ameliyat ardından lucrin iğne ile 6 ay menapoz ardından yine kist 4 ay tedavi ertelendi sonra yumurta toplandı donduruldu iki Embryo yine Laparoskopi ardından 2 ay sonra 5 saat süren zor bir Laparoskopi sözde hersey temizlendi kistler bağırsak a kadar yapisik ti şimdi 4 aydır 4 cm kist var ve napıyım bilmiyor um bir Dr lucrinde menopoz diyo diğeri visanne ile baskılama diyor aratircam çok şey yaşadım 3 yılda çok araştırıyorum ama tüp bebeği geçtim önce iyileşmek gerek ağrı var acı var tüpün biri yok inanin napcam bilmiyorum hepimize geçmiş olsun Rabbim yardımcımız olsun konuşalım ne olur. ..arada bir transfer oldu ama kimyasal oldu
Selam cnm, cok gecmis olsun tatlim... 3 kez laparoskopi mi oldun sen? herhalde kistler buyuktu ya da cok agri yapiyodu... yoksa ameliyat edilmemeli bu kistler yumurtaliklar zarar goruyo ve maalesef takrarliyo... canim benim bildigim bu kistlerin tek tedavisi hamilelik, ama hamile kalmak da zor.. bu kisir donguyu kirmaya calisiyoruz bizlerde, tup bebekle hamile kalip kistler yok olur diye dua ediyoruz :) bende iki tane kist var cift tarafta biri 1.5 digeri 3 cm civarinda. ben laparoskopi dusunmedim, 1 asilama oldu gereksiz yere aslinda olumsuz. simdi tup bebek deneyecem ilk kez. benim doktor kistlerin yumurtaliklar, rahim ve tupler uzerindeki etkisini azaltmak icin sana uygulandigi gibi menapoz ignesi onerdi, ilkini yaptirdim. daha kac tane yapilir kac ay menapozda olcam belli degil, yumurta sayisi ve buyuklugune gore karar verilecek sanirim. burdan okudugum kadariyle lucrin veya muadili (bana decapeptyl verdi dr.) ignelerle kistleri biraz kucultuyolar ya da zararlarini azaltiyolar. ondan sonra opu ve transfer ile allahin da izniyle hamilele kalmaya calismak tek care cnm. ama acilarim var demissin cok mu agrin? bende agri yok cok sukur, nasil azaltilir onu doktoruna sor cnm bence...
Selam cnm, cok gecmis olsun tatlim... 3 kez laparoskopi mi oldun sen? herhalde kistler buyuktu ya da cok agri yapiyodu... yoksa ameliyat edilmemeli bu kistler yumurtaliklar zarar goruyo ve maalesef takrarliyo... canim benim bildigim bu kistlerin tek tedavisi hamilelik, ama hamile kalmak da zor.. bu kisir donguyu kirmaya calisiyoruz bizlerde, tup bebekle hamile kalip kistler yok olur diye dua ediyoruz :) bende iki tane kist var cift tarafta biri 1.5 digeri 3 cm civarinda. ben laparoskopi dusunmedim, 1 asilama oldu gereksiz yere aslinda olumsuz. simdi tup bebek deneyecem ilk kez. benim doktor kistlerin yumurtaliklar, rahim ve tupler uzerindeki etkisini azaltmak icin sana uygulandigi gibi menapoz ignesi onerdi, ilkini yaptirdim. daha kac tane yapilir kac ay menapozda olcam belli degil, yumurta sayisi ve buyuklugune gore karar verilecek sanirim. burdan okudugum kadariyle lucrin veya muadili (bana decapeptyl verdi dr.) ignelerle kistleri biraz kucultuyolar ya da zararlarini azaltiyolar. ondan sonra opu ve transfer ile allahin da izniyle hamilele kalmaya calismak tek care cnm. ama acilarim var demissin cok mu agrin? bende agri yok cok sukur, nasil azaltilir onu doktoruna sor cnm bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?