cikolata kisti olup tup bebek yaptiracak arkadaslar

Cok sagol cnm bilgiler icin. Evet benim ilk deneme olacak kismetse. Izmir Irenbe de Kaan Bozkurt doktorum. Cikolata kisti olan epey hastasi var, hamile kalan da epey var ama bu isin garantisi yok tabi kader kismet birazda :) arastirdigim kadariyla bizlerde onceden birkac ay menapoza girmek onemli, bu doktor da bu yolu izledigi icin sectim. bir kez gorustuk henuz, cift tarafli cikolata kistini gorunce yumurta sayisi ve kalitesine dusus olmasin olamaz dedi. eski tahlil sonuclarim vardi, yenilememi istedi amh ve bir suru test daha istedi. tamamlayinca gitcem tekrar ama bu arada acayip cok vitamin destekleyici ilac verdi : E vitamini, coenzyme q10, B12 plus, d vitamini ampulu, krillom krill oil ve biosteron dhea. kesin izlenecek yolu sonuclara gore belirleyecek ama bunlara baslamami istedi. sogan kuru ve incir kuru, ari stu bal polen de zarari olmaz faydali olabilir dedi. zencefili nasil tukettin ve ne siklikla? senin doktorun kimdi ve enflamasyon göstergeçleri nedir cnm?

Tamam lucrin depo verecekse çok iyi. Ben doktorlarımı ikna edememiştim. Sonra bir doktor bana kendiliğinden teklif etti. Kadıköy Şifa- Birgül Sarıkamış. Muhteşem bir doktor ve harika bir laboratuvar. Ama sen İzmir'desin. Deneyimli birine benziyor doktorun. İnşallah başarılı olursunuz.

Ben de krill yağı dışındakileri kullandım. O da zaten benim kullandığım balık yağında var. Aynı yağ yani.

Özellikle D vitamini çok önemli. D vitamini eksikliğinin tüp bebekte başarıyı düşürdüğünü söyleyen bazı çalışmalar var.

E vitamini de yumurtalık ve haliyle yumurtalıklar üzerindeki stresi azaltıyor. Yani onları zararlı şeylerden koruyor.

Co-enzim de E vitamin ile aynı ektiki yapıyor. Ben de kullandım. Yurt dışından almıştım yüksek dozda. Günde 600-800 mg 3 ay kullandım.

Ek olarak da çuha çiçeği yağı kullandım. Onu da tavsiye ederim. Endo için çok kullanılıyor.

Canım inflamasyon endo da çok oluyor. CRP örneğin göstergelerinden birisi. Başka şeyler de var. Ben ç. kistleri yüzünden kas ağrıları yaşadığımı düşünüyordum. Bu kısım tamamen benim kendi teorilerim. Kalça ve arka bacak kaslarım çok ağrıyordu. Lucrin depo yada d.kontrol hapı kullanırken bunların azalması bana endo ile alakalı olabileceğini düşündürdü. Zencefilin ağrı kesici özelliği var ve bunu inflmasyonu baskılayarak yapıyor. Bu tarz ağrılarda ilaçlardan bile daha etkili. Tazesini robottan geçirip sıkma portakal suyuna katıyordum. Çayını içiyordum. Etkisini hemen hissediyorsun. Ben bunun endo'nun sebep olduğu toksik ortamı düzelterek tutunmaya yardımcı olacağını umarak dua ede ede içtim. Belki de o sebeple işe yaradı :)

Ne kadar cok arastirmissin cnm, masallah dedigin gibi doktor ve merkez onemli, yazdiklarin biraz rahatlatti, umarim dogru yoldayiz ve sonuc guzel olur... c. kisti olanlarin uzun suren hazirlik sureci var ve cok sabirli olmak lazim... zencefil ve cuha cicegi yagini deneyecem ins. faydasini gorurum bende... cok cok tesekkurler cnm deneyimlerini paylastigin icin...

Kizlar slm bugun doktora gttm..kistlerm kuculms:)tup bebekden once biri 3 biri 2.5cmdi gecen ay biraz daha kicuktu simdi 3 olan 1cm olms 2.5 olan 1.5 cm olms..nasil oldu anlamadm.ama cok sevndm insallah hepimiz kurtulurz bu illetten

Kizlar slm bugun doktora gttm..kistlerm kuculms:)tup bebekden once biri 3 biri 2.5cmdi gecen ay biraz daha kicuktu simdi 3 olan 1cm olms 2.5 olan 1.5 cm olms..nasil oldu anlamadm.ama cok sevndm insallah hepimiz kurtulurz bu illetten

Ne guzel cnm yaaa, gozun aydin :) yedikleine ictigine mi dikkat ettin, ondan mi oldu caba? yesillikler, sebze meyve ve balik agirlikli beslenme oneriyorlar ama... Hadi hayirli haberlerin olsun :)

Ne guzel cnm yaaa, gozun aydin :) yedikleine ictigine mi dikkat ettin, ondan mi oldu caba? yesillikler, sebze meyve ve balik agirlikli beslenme oneriyorlar ama... Hadi hayirli haberlerin olsun :)
Cnm inanrmsn ben yediklerme dikkat edip rejim yaptgm sirada hizla buyumeye baslamslardi..tekrar kilo aldm smdi herseyide yiyorum..iki secenek var ya tup bebek tedavisinde aldgm ilaclardan yada bu ay baya agir spor yaptm ondanda olablr.ama cok sasrdm valla...cikolata dusmani diolar bu kistin benmde su hayatta en sevdgm sey cikolatadryanlz cnm bugun sabah cok tuaf bisi oldu kalktm wc ye gttmde afedersin ama (reglimn 3.gunu) yogun koyu kivamli bi avuc kadar kan vardi hatta belki daha fazla ped bile emmemis dusun cok korktm acaba diorm kistlemi alakali..dun doktor muayne etti bakti hersey normal dedigi icinde icim rahatti ama yinede korktm acikcasi..bole bisi oldumu hic?

çikolata kisti biri 5.5 diğeri 4.3 civarıykan 3 aylık lucrin iğne ve sonuç biri yok diğeri 2.3 gibi... 1 kimyasal gibi bişey dediler 1 negatif aşılama hala bebek yok 3. sene temmuz gibi olmazsa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz

Cnm mrb bzmde 3.sene olacak hala bebis yok bende dondurulms tedavisine basladm..hayrlisi olsn 1 negatifim var bakalm bu ne olacak..sizde sadce kistmi Sorun?

Bende de benzer bi durum oldu tatlim ama kuculme olmadi maalesef ama iyi olmus hadi hayirli haberlerin olsun :) hangi asamadasin?

Cnm mrb bzmde 3.sene olacak hala bebis yok bende dondurulms tedavisine basladm..hayrlisi olsn 1 negatifim var bakalm bu ne olacak..sizde sadce kistmi Sorun?
yok tatlım eşimdede var sorun malesef bi doktor dalga gecmişti hatta tam birbirinizi bulmuşsunuz diye

Bende de benzer bi durum oldu tatlim ama kuculme olmadi maalesef ama iyi olmus hadi hayirli haberlerin olsun :) hangi asamadasin?
cuma gunu estroferme basladm carsamba tekrar gidicem bakalm gun verir doktr herhalde sadce transfer olcak...

yok tatlım eşimdede var sorun malesef bi doktor dalga gecmişti hatta tam birbirinizi bulmuşsunuz diye
O nasil laf ya bu doktorlari anlamk mumkjn deil ne kadar kolay onlara gore hersey...bana ilk kisti soleyen doktor hayattan soguttu benineyse sonradan duzeldm baska doktorlarla gorusunce...

gecmis olsun cnm, 3 aylik lucrin igneyi asilama oncesinde mi yapildi? genelde tup bebek oncesinde yapildigini duymustum...

gecmis olsun cnm, 3 aylik lucrin igneyi asilama oncesinde mi yapildi? genelde tup bebek oncesinde yapildigini duymustum...
evet canım aşılama öncesi yapıldı doktorum beni iki sene oyaladı bende hata devam ettim o doktora gerçekten bilinçsiz bi doktordu

evet canım aşılama öncesi yapıldı doktorum beni iki sene oyaladı bende hata devam ettim o doktora gerçekten bilinçsiz bi doktordu

Bende de benzer durum oldu, 1 yili askin zaman oyaladilar. benim de 1 asilama var negatif, ama simdiki doktorum cift tarafta c.kisti varsa asilama gereksiz dedi, ayrica yumurta uyarici gibi ilaclarla da epey vakit kaybettim. biz tup bebek tedavisine basladik bakalim hayirlisi olsun herkes icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…