Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar size fikir vermesi açısından kendi hikayemi anlatayım. 30yaşındayım ve 5 yıldır kistlerimden haberdarım. Belki 10 değişik doktordan ameliyat olmam gerektiğini duydum ama bir Dr olmamamın daha makul olduğunu söyledi ve benim duymak istediğim bu olduğu için onu dinledim . ameliyat olmadım 4cm civarındaydı visanne soğan suyu vs 2 cm oldu anladım ki ameliyatla ancak kurtuluyorsunuz o da kısa bi süre, sonra tekrarlıyor. Aşılama filan da uğraşmak istemeden direk tüp bebek denedim ve ilk denememde hamileyim hem de ikizler. Tutunmaya engel olduğuna dair bi bilgi yok öncelikle bundan emin olun eğer doğal yoldan hamile kalmak için vaktiniz yoksa, iyi bir merkezde şansınızı deneyin.. Hepinize geçmiş olsun.

Merhaba hikayeniz beni umutlandırdı.Bende 30 yaşındayım bir kere doğal yolla hamile kaldım.Ama malesef bebeğimi kaybettim.Hamilelik esnasında çikolata kistlerim fark edilmişti.Benimde doktorum direk tüp bebek dedi.Adetin 21.günü tedaviye başlıycaz.Benim merak ettiğim doktorunuz uzun protokol mu uyguladı size?Benim doktorum yumurtalık rezervimin iyi olduğunu o yüzden uzun protokol uygulayacağını söyledi.

Canım pazartesi test günüm biraz daha sabrediyorum biraz önce idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı çok heyecan yaptım valla inşallah tutar

Kızlar bi sorum olcak.benim tedavi olduğum yer yaşadığım şehre yaklaşık 2 saat mesafede...transferden sona ewe dönmemin zararı olurmu acaba??

Kızlar bi sorum olcak.benim tedavi olduğum yer yaşadığım şehre yaklaşık 2 saat mesafede...transferden sona ewe dönmemin zararı olurmu acaba??
Canım eşimin işi sebebi ile bizde küçük bi ilçedeyiz aksaray konya arası 40 dk yol sürdü transfer sonrası 2 saat sürdü çünkü çok yavaş geldik bi kaç saat hastanede dinleneceksin zaten sonra da arabanın arkasında yatarak git sarsılmaman gerekiyor sen yinede bunu dr una sor

:3:
Canım eşimin işi sebebi ile bizde küçük bi ilçedeyiz aksaray konya arası 40 dk yol sürdü transfer sonrası 2 saat sürdü çünkü çok yavaş geldik bi kaç saat hastanede dinleneceksin zaten sonra da arabanın arkasında yatarak git sarsılmaman gerekiyor sen yinede bunu dr una sor

Sorarım doktora canım gerekirse bir gün otelde kalırız bebeğim olsunda:)

Merhaba hikayeniz beni umutlandırdı.Bende 30 yaşındayım bir kere doğal yolla hamile kaldım.Ama malesef bebeğimi kaybettim.Hamilelik esnasında çikolata kistlerim fark edilmişti.Benimde doktorum direk tüp bebek dedi.Adetin 21.günü tedaviye başlıycaz.Benim merak ettiğim doktorunuz uzun protokol mu uyguladı size?Benim doktorum yumurtalık rezervimin iyi olduğunu o yüzden uzun protokol uygulayacağını söyledi.

Benim rezervlerim için Dr hiç de fena değil dedi ama kısa protokol uygulandı. İnşallah en kısa zamanda sahip olursun bebeğine .. Hangi merkezde tedavi oluyorsun

Haklısın canım olmasa bile olana kadar deniycem.birde transferden sonra ananastan bahsediliyo .herkes tranferden sona ananas yiyomuş.sen biliyomusun öle bişey nasıl beslendin

Canım ben ekstra hiç bişey yemedim içmedim normal hayatıma devam ettim hatta aynı gün.. Çünkü misafirim vardı transfer günü.. Bi arkadaş iki saat yoldan bahsetmiş, Dr sakınca görmüyor sadece istedikleri ağır spor yapmamanız. Yoksa yatmanın bi faydası kanıtlanmış değil, boşuna hasta gibi davranmayın günlük hayatınıza devam edin zorlamayın zorlamayın koşmayın vs onun haricinde arabada yol gitmek vs problem değil

Benim rezervlerim için Dr hiç de fena değil dedi ama kısa protokol uygulandı. İnşallah en kısa zamanda sahip olursun bebeğine .. Hangi merkezde tedavi oluyorsun

Benim doktorumda rezervlerin iyi dedi.Amin inşallah.Ben erzurumdayım.Sen nerde tedavi olmuştun?Birde doktor 2 tane mi koydu?35 yaş altına 1 tane koyuluyor dedilerde

Benim doktorumda rezervlerin iyi dedi.Amin inşallah.Ben erzurumdayım.Sen nerde tedavi olmuştun?Birde doktor 2 tane mi koydu?35 yaş altına 1 tane koyuluyor dedilerde

Ben İstanbul Memorial da tedavi oldum, evet şansı arttırmak için koyuyorlar bazı yerlerde. İki embriyo koyduklarında ikiz olma şansı sadece %20 çünkü .. Ben şansım artsın diye istedim :) ama tuttu:)

Ben İstanbul Memorial da tedavi oldum, evet şansı arttırmak için koyuyorlar bazı yerlerde. İki embriyo koyduklarında ikiz olma şansı sadece %20 çünkü .. Ben şansım artsın diye istedim :) ama tuttu:)

Bende 2 tane koymalarını istiycem tabi şansım artsın diye.İnşallah benimde tutar.Senin adına çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

Canım pazartesi test günüm biraz daha sabrediyorum biraz önce idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı çok heyecan yaptım valla inşallah tutar
canım ya çok sevindim senin için çift çizgiyi gördün demek bebeğin bak sana tutunmuş inş.hiç bırakmaz

kızlar ya 3 hücreli 7 hücreli ne demek bileen varmı benim kist 2,5cm ön tedavi gerektirirmi kafam okadar karışık ki

kızlar birde aşılama ile şans ne kadar
tüp bebek ile şans ne kadar bilen varmı

Biz benim doktoruma önce aşılama denesek dedik ama o aşılamanın normal yolla hamile kalmaya çalışmaktan bir farkı yok.sizin için hem maddi hemde manevi olarak zaman kaybı aşılama dedi.Direk tüp bebek önerdi.Başka bir doktora gittim oda direk tüp bebek dedi.

kızlar birde aşılama ile şans ne kadar
tüp bebek ile şans ne kadar bilen varmı

Canım benim tawsiyem aşılama deneme vakit ve para kaybı ama sen bilşrsin.benimde kist o kadardı doğum kontrol hapıyla 1,4 e indi.10 gün daha kullan dedi doktor.20 sinde kontrole gitcem.iğnelere başlıcaz tüp için.iyi doktor çok önemli doktorunu iyi seç

Canım benim tawsiyem aşılama deneme vakit ve para kaybı ama sen bilşrsin.benimde kist o kadardı doğum kontrol hapıyla 1,4 e indi.10 gün daha kullan dedi doktor.20 sinde kontrole gitcem.iğnelere başlıcaz tüp için.iyi doktor çok önemli doktorunu iyi seç
kaç ay kullandın doğum kontrol hapını aşılama hiç denemedinmi ben kez yaptım tek yumurtayla oda kist yaptı bende dr.değiştrdim oda bi kez daha dene küçük engel olmamalı falan dedide
Biz benim doktoruma önce aşılama denesek dedik ama o aşılamanın normal yolla hamile kalmaya çalışmaktan bir farkı yok.sizin için hem maddi hemde manevi olarak zaman kaybı aşılama dedi.Direk tüp bebek önerdi.Başka bir doktora gittim oda direk tüp bebek dedi.
benimde önceki doktorum direk tüp bebek diyordu birde kızlar ben burda değil kıbrısta yapacam tüp bebeği biraz özel nedenlerim var da kıbrısta çok pahalı zaten

Back
X