- Konu Sahibi Jelybonsdf
Merhaba arkadaşlar size fikir vermesi açısından kendi hikayemi anlatayım. 30yaşındayım ve 5 yıldır kistlerimden haberdarım. Belki 10 değişik doktordan ameliyat olmam gerektiğini duydum ama bir Dr olmamamın daha makul olduğunu söyledi ve benim duymak istediğim bu olduğu için onu dinledim . ameliyat olmadım 4cm civarındaydı visanne soğan suyu vs 2 cm oldu anladım ki ameliyatla ancak kurtuluyorsunuz o da kısa bi süre, sonra tekrarlıyor. Aşılama filan da uğraşmak istemeden direk tüp bebek denedim ve ilk denememde hamileyim hem de ikizler. Tutunmaya engel olduğuna dair bi bilgi yok öncelikle bundan emin olun eğer doğal yoldan hamile kalmak için vaktiniz yoksa, iyi bir merkezde şansınızı deneyin.. Hepinize geçmiş olsun.
Merhaba hikayeniz beni umutlandırdı.Bende 30 yaşındayım bir kere doğal yolla hamile kaldım.Ama malesef bebeğimi kaybettim.Hamilelik esnasında çikolata kistlerim fark edilmişti.Benimde doktorum direk tüp bebek dedi.Adetin 21.günü tedaviye başlıycaz.Benim merak ettiğim doktorunuz uzun protokol mu uyguladı size?Benim doktorum yumurtalık rezervimin iyi olduğunu o yüzden uzun protokol uygulayacağını söyledi.