Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

kaç ay kullandın doğum kontrol hapını aşılama hiç denemedinmi ben kez yaptım tek yumurtayla oda kist yaptı bende dr.değiştrdim oda bi kez daha dene küçük engel olmamalı falan dedide

benimde önceki doktorum direk tüp bebek diyordu birde kızlar ben burda değil kıbrısta yapacam tüp bebeği biraz özel nedenlerim var da kıbrısta çok pahalı zaten

20 gün kullanmıştım.doktor 10 gün daha dedi.toplam 1ay kullanmış olcam canım.2aşılamam var benim negatif:(

canım ya çok sevindim senin için çift çizgiyi gördün demek bebeğin bak sana tutunmuş inş.hiç bırakmaz

Canım ya inşallah bugun 3 tane test yaptım valla inanamıyorum ve pazartesi için çok korkuyorum inşallah bi aksilik olmazda bebişim tutunur

20 gün kullanmıştım.doktor 10 gün daha dedi.toplam 1ay kullanmış olcam canım.2aşılamam var benim negatif:(
kullandığın ilacın ismi bneydi ben iki üç kez doğum kontrol hapı kullandım 1mm bile küçültmedi
Canım ya inşallah bugun 3 tane test yaptım valla inanamıyorum ve pazartesi için çok korkuyorum inşallah bi aksilik olmazda bebişim tutunur

allahın izniyle olmayacak kız üçüde aynı renkmiii silik pembe yani

Kafana göre kullanma canım.doktoruna danış.kullanma demez zaten kistin olduğu için ama sen yinede danış
bu ay bi kez aşılama deneyeyim ondan sonra kullanırım bunu doktorlar birşey yapmıyoki öncelei 1,5cm bile yoktu şimdi olmuş 2,5cm ilk başta keşke doğum kontrol hapı verseydiler belki bu kadar büyümezdi

Bugun hiç belirti bulamadım canım ya düşünmekten sabaha kadar saçım bembeyaz olacak ;-)

haklısın düşünmekte sabaha bembeyaz olacak güzel haberi görüncede bu seferde saçım beyazladı demede kaçıncı günün oldu bugün kız bugün yine test yapsaydın belkii tam belirginleşirdiii

Kızlar pozitif çıktı:-)çok mutluyum şükürler olsun destekleriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede yasatsın bu duyguyu inşallah

Back
X