Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

KıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???

KıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???

Kesinlikle olur merak etme..En az 12-13 yumi toplanır sendenn..hayırlı olsun tedavin..E2 yükselmiştirr hayırlısı ile opun güzel geçsin inş..

Merhaba bayanlar, bende çikolata kisti mağdurlarındanım :(( çok çok uzun süre savaş verdim bu kistler için. Sonunda mutlu sona ulaştım benim 10 yılıma mal olsada sonunda oğlumu kucağıma alınca inanın herşeyi unuttum bitti. Sizlere tavsiyem umutlu olun, doğru merkezde tedavi görüyor olduğunuza emin olun ve bol bol dua edin Rabbim sabrını veriyor. Sizleri çok iyi anlıyorum ve dertlerinizi paylaşıyorum elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum

Endometriozisi olan ve bir türlü gebe kalmayı başaramayan annelere umut olurum diye hamile olduğumu sizinle paylaşmak istedim. İleri aşama endometriozisim vardı yani 14 yıldır birlikte yaşadık. 4 kez tüp bebek denedim. Kısa, Uzun, Ultra uzun protokolleri ve bir de dondurulmuş denedim. Hepsinde sonuç malasef hep hüsrandı. Çok isyan ettiğim, ağladığım günler oldu. En sonunda doktorum ameliyatı önerdi ve 6 ay için şans verdi bana. Ocak ayında ameliyat oldum. Ocaktan sonraki her adet dönemimde ruhum işkence çekti. Bir türlü hamile kalamıyordum. Bu sürede geçen ay yogaya başladım ve anne olmaya neden bu kadar takıntı haline getirdiğimi anlayabilmek için psikologa gitmeye başladım. Kafamdaki planım kalan son 2 ayı böyle geçirmek ve ağustosta yeniden tüp bebek macerasına başlamaktı. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim. 4+3 günlük:)) Anladım ki, hem ruh hem beden gergiblikten ve kaygıdan kurtulunca hamile kalınabiliyormuş:))

öncelikle tebrik ederim ... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. ben de endometriozsisi biri olarak umudumu tekrardan yeşerttin.... inşallah bizlerde tez zamanda hiç ummadığımız anda senin gibi özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz.. meleğinle birlikte Allah'a emanet olun.. sevgiyle kalın.....:16:

şimdiden transferin hayırlı olsun arkadaşım.... umarım her şey güzel sonla sonuçlanır bekleme süreci sonunda güzel haberlerini duyarız... tedavi sürecindeyken E2 nin yükselmesi yumurtaların kalitesinin iyi yönde gelişim gösterdiğini dair duyum almıştım... bence sadece güzelliklere odaklan ve bundan sonra her şeye kulağına kapat... şansın en bolundan olsun arkadaşım...

Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler

Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler

canım hayırlı olsun inş.tutunur 20 yumurta toplanmışsa ne yapılacak o yumurtalara birde kaç embriyo tansferi yapılacak canım

kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba

Kızlar bi sorum olcak cvplarsanız sevinirim.transferden sona bebeğşn tutunması için iğne yada jel kullanılıyomuş.siz ne kullandınız.transferden sona 3 gün en az dinlenmk istiyorum.iğneleri yaptırmak için yol gitmek istemiyorum inş jel verirler bana.bide hamile olanlar transferden sona neler yaptılar yazabilirlermi:))

Ayy canım inan bana çook sewindim:))nasıl bi duygu azıcık anlatsana.şoktasındır:)

Şok şaşkınlık hepsi bir arada.Aslında tuttuğunu hissediyodum ama duymadan inanamıyor insan.Çok güzel bir duygu Allah sanada nasip etsin inşallah.Çoooookk mutluyum.Aylar sonra ilk defa rahat bir uyku uyuyacam

Kızlar bi sorum olcak cvplarsanız sevinirim.transferden sona bebeğşn tutunması için iğne yada jel kullanılıyomuş.siz ne kullandınız.transferden sona 3 gün en az dinlenmk istiyorum.iğneleri yaptırmak için yol gitmek istemiyorum inş jel verirler bana.bide hamile olanlar transferden sona neler yaptılar yazabilirlermi:))

Bana doktorum transferden sonra iğne verdi.Bugün gebe olduğumu öğrenince jel verdi iğneyi kesti.İğneyi vurdurmak için ne kadar yol gitçeksin ki?Benim transferim cumartesi oldu.cumartesi ve pazar yattım.Pazartesi işe gittim.Sadece ağır iş yapmadım.Onun haricinde günlük yaşantıma devam ettim ben.Günlük yürüyüş yaptım.Bol su içtim ve transferden sonra 4 gün hergün ananas yedim

Bana doktorum transferden sonra iğne verdi.Bugün gebe olduğumu öğrenince jel verdi iğneyi kesti.İğneyi vurdurmak için ne kadar yol gitçeksin ki?Benim transferim cumartesi oldu.cumartesi ve pazar yattım.Pazartesi işe gittim.Sadece ağır iş yapmadım.Onun haricinde günlük yaşantıma devam ettim ben.Günlük yürüyüş yaptım.Bol su içtim ve transferden sonra 4 gün hergün ananas yedim[/QUOTE yok canım sağlık ocağı uzak değil 5-10 dklık mesafe ama nerdiven inip çıkmak zararlı olmazmı?transferin ilk gününden itibarenmi iğnelere başlanıyo canım.2 gün yattım demişsinya iğnelere ne zaman başladın.

yok canım sağlık ocağı uzak değil 5-10 dklık mesafe ama nerdiven inip çıkmak zararlı olmazmı?transferin ilk gününden itibarenmi iğnelere başlanıyo canım.2 gün yattım demişsinya iğnelere ne zaman başladın.

Back
X