çikolata kisti olup tup bebekle hamile kalanlar

Bende Engin hocanın hastasıyım.. Çikolata kistin ve daha önce bir ameliyat olduğumdan direk tüp bebek dedi.. Transferini oldum bugün 7. Günüm.. Inşallah bebişim tutunmuştur..

#asil bi surecpeki bu surecc? Ben cok korkuyorum :-( 4 ay oldu ilac birakali. Etkisi ne kadar devam eder acaba 4 sene ilac kullandim. Bir de maliyeti ne kadar tttu sizin

Maliyeti yapılan tedaviye göre değişiyor.. Benim 6000 şe 8000 arası ve halaa devam ediyor..

Himmm epey pahaliymis :-( cok tesekkrler mesajiniz icin. Insallah guzel haberrlerinizi yakinda aliriz

Kzlar bende cikolata kisti kurbanıyım bize ve bizim gibi umut olsun die yazıyorum bir kere smeliyat oldum ameliyattan sonra normall yolla hamile kaldım şimdi bir tane aşkım oğlum yaşama sevincim var rabbim sizede ve her isteyene nasip etsin oğlum beş yaşında ve şimdi ikinci bebiş için tedaviye başladım hsg filmi çektirdim çarşamba yada perşembe hastaneye gitcem bklm hayırlısı rabbim işallah hepimizi muradına erdirir çok zorlu bu bir süreç kafanıza takmayın desemde takarsınız biliyorum ama inanın biraz oluruna bırakmak lazım rabbim ol derse hersey olur allah yardımcımız olsun yine yazarım

Evet sadece bir tane iğne vuruldum ameliyattan sonra üç dört ay adet olmadım sonra adet oldum4.ayımda yine adet olmadım sonra doktor test falan sonuç negatif adrt söktürücü ilaç kullandım o ilaçla adet oldum 5.ay yine adet yok doktorumu arafım tekrar hap alimmi die sakın gelin test yapalım dedi gittim test yapıldı ve sonuç pozitif ben bile inanamamıştım darısı isteyen herkese ve tekrardan işalllahhh bana simdi kardeş sırası siz aşılama falan yaptırdınızmı

Ben suan icin hicbir seye basvurmadim. Sadece ilaci birakktim. 3 ay oldu oda. Ama stres basa belaaaaa

Evet gerçekten öyle çünkü ben hamile kaldığım sırada ev taşıyordum taşınma telaşından adet tarihimi bile unutmusştum sonra hamiş olduğumu öğrendim kendine uğraşacak bişeyler bul ne bilim kursa falan git dağıt kafanı yani randevu aldm yarın hastaneye gitcm yazrm yine

Kzlar bende cikolata kisti kurbanıyım bize ve bizim gibi umut olsun die yazıyorum bir kere smeliyat oldum ameliyattan sonra normall yolla hamile kaldım şimdi bir tane aşkım oğlum yaşama sevincim var rabbim sizede ve her isteyene nasip etsin oğlum beş yaşında ve şimdi ikinci bebiş için tedaviye başladım hsg filmi çektirdim çarşamba yada perşembe hastaneye gitcem bklm hayırlısı rabbim işallah hepimizi muradına erdirir çok zorlu bu bir süreç kafanıza takmayın desemde takarsınız biliyorum ama inanın biraz oluruna bırakmak lazım rabbim ol derse hersey olur allah yardımcımız olsun yine yazarım

merhaba , çikolata kisti ameliyatından sonra hamile kaldığını yazmışsınız , benimde aynı derdim var şu an 8 cm
çikolata kistim var sol yumurtalıkta , laparoskopi olacağım inşaallah , siz nasıl bir operasyon geçirdiniz , tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem

Merhaba 6yıl önce endoskopi yöntemiyle ameliyat oldum benimde sol tarafımdaydı ameliyattan sonra lucrin deppot adında bir iğne vuruldum 5ay sonra hamile kaldım normal olarak herhengi bir tedavi görmedim iğneden başka şimdi ikinci bebiş için hastaneye gidiyorum hayırlısı rabbim önce Olmayanlara sonrada tüm isteyenlete ikiz ikiz bebişler versin işalllahhh ama ameliyattan sonraki o 6 ayda gebe kalma şansı ćok yüksek yeterki umudunuzu yitirmeyin ve stres yapmayın rabbim yardımc8mız olsun

Back
X