çikolata kisti olupta tüp bebeği tutan arkadaşlar

benım de cukulata kıstlerım vardı hemde rahım anomalısıde vardı 2 kez lap 2 kez hıstereskopı oldum su an ıkızlerım 4 aylık oldular hala gercek olduguna ınanamıyorum erken dogum yaqptım kızım 16 gun kuvozde kaldı oglum 1 gece umutsuz olmayın ben tedavı sırasında corekotu ballı karsımdan yedım amelı
yatlarda yumrta rezervı azaldıgı ıcın bu karısım yumurta kalıtesını ve sayısını cogaltıyr transfferden sonrada bol bol tutunması ıcın ananas yedım ınsallah sızlerınde guzel haberlerını alırım allah hıcbır kucagı bebeksız bırakmasın buuuarada transferden sonra maydonoz dere otu yemeyın

benım de cukulata kıstlerım vardı hemde rahım anomalısıde vardı 2 kez lap 2 kez hıstereskopı oldum su an ıkızlerım 4 aylık oldular hala gercek olduguna ınanamıyorum erken dogum yaqptım kızım 16 gun kuvozde kaldı oglum 1 gece umutsuz olmayın ben tedavı sırasında corekotu ballı karsımdan yedım amelı
yatlarda yumrta rezervı azaldıgı ıcın bu karısım yumurta kalıtesını ve sayısını cogaltıyr transfferden sonrada bol bol tutunması ıcın ananas yedım ınsallah sızlerınde guzel haberlerını alırım allah hıcbır kucagı bebeksız bırakmasın buuuarada transferden sonra maydonoz dere otu yemeyın

ayşe arkadaşım çok sevindim allah sağlıklı uzun ömür versin bebeklerine.tedaviye başlarken varmıydı kistlerin kaç cm lerdi ve ilk denemenmiydi canım paylaşırsan sevinirim.sevgiler....

kızlar ilk tüp bebek tedavisine başladım bugün üçüncü günüm gonal f 450 verildi günde 300 ünite iğne yapıyorum bugün dr kontrolüm vardı gittim ve dr henüz yumurtanın görünmediğini söyledi sağda ve solda çikolata kistlerim var daha önce laporoskopi ameliyatı olmuştum.sizce bu durum normalmidir yani iğnelerimin üçüncü günü dr henüz bişey göremediğini söyledi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi.muhtemelen yumurtalıklarında yapışıklık var dedi kistlerden dolayı,rahmimde sorun yokmuş ama kistlerden dolayı sanırım yumurta rezervim azaldı.sizce görünmesi gerekiyormuydu arkadaşlar 3 gün oldu iğne yapalı ve hala bişey yok sanırım çok üzülüyorum arkadaşlar çikolata kisti olup tedavi görenler sizde nasıldı durum onu merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim.

merhaba arkadaslar bende de sol 7 sagda 5 cm olmak uzere 2 kıst vardı.ustelık sol tupum ve karın ıc zarımdada yapısıklık vardı.2008 yılına kadar 2 sene bebek olmayınca artık amelıyattan bahsetmeye basladı dr..bu arada bır dıs gebelık gecırdım.sonra baska bır dr a gıttım.asılama denedık olmadı sonra rahım fılmı cekıldı sol tupumun yapısık oldugu goruldu ve amelıyat oldum kıstlerımle bırlıkte sol tupum alındı.sonra amelıyattan sonra 3ay menapoza soktu dr ve hemen bıtımınde tup bebek uygulandı ve malesef yıne negatıf sonuclandı..sonra moral bozuklugu umut kaybı yasarken tekrar dr a gıttım ve kontrol sırasında sag tarafında bır kıtle olusuto tekrar kıst olabılır dedı..hatta hıc unutmuyorum annemde yanımdaydı dr a acaba hamıle olabılırmı kısım dıye sordu..dr hayır mumkun degıl dedı..sımdı yapılacak bısey yok gıt bır sonrakı adet donemınde gel bellı olur ozaman dedı...ve ben o ay yasadıgım uzuntuyu stresı hıc yasamamıstım omrumce.bır sonrakı ay adet olmadım annemın soyledıgı sey dogru cıktı hamıleydım buna dr bıle ınanamadı......Allah hepınıze boyle mucıze yasatsın ıns....

selam ayşe48 arkadaşım sanırım sende çikolata kistlerinden ikikere ameliyat olmuşsun ve sonunda allah o güzel duyguyu tattırmış.sana sormak istediğim bişeyler var bende 3yıl önce çikolata kis.laporoskopi ameliyatı olmuştum bekarken şimdi 1,5 senelik evliyim doğal yoldan hamile kalamayınca dr tüp bebek hastanesine yönlendirdi beni ve ben 3 hafta önce tedaviye başladım iğnelerimin 5ci günü dr kontrole çağırdı yumurtalara baktı ama kistlerden yumurtaları ayırt edemediğini söyledi hem sağda hem solda kistlerim var ilk başlarda ameliyat istemediğini söylemişti ama şimdi tedavimi yarıda kesti ve açık ameliyat olman lazım dedi bu şekilde olmuycak dedi rahim filmindede sağ tarafta hidrosalpenks sıvısı çıktı.sendede varmıydı hidrosalpenks ve nasıl tedavi gördün 2 ci ameliyattan sonra menapoza girmen için iğne yapıldımı bana aşamalarını anlatabilirmisin canım çok korkuyorum ameliyattan senin 2ci ameliyatın loporoskopi imiş bana niye açık ameliyat dediler açık ameliyatta yumurtalıklar daha fazla hasar görürmü acaba.bugün adetimin 2 ci günü dr 7 günü çağırdı ve ameliyat olucam herhalde haftaya.bunları yaşamış biri olarak neler yaşadığını hangi yolda ilerlediğini anlatıp beni bilgilendirirsen çok memnun olurum arkadaşım.sevgiler...

arkadaşlar bende yazayım ben iki kere çikolata kistinden ameliyyat oldum ailkinde açık ameliyat ve ikincisinde laporoskopiyle oldum dfaha sonra 2 kere tüp bebek denedim ilki tutmadı ikinciside kimyasal gebelikle sonuçlandı ve şimdi yarın yumurtalıklarım toplanıcak 18 taneymiş inşallah tutar bu sefer

Slm kızlar ben 4 yıllık ewlıyım 2 kez laparoskopı oldum sol tÜpÜm alındı ve Şua 3 haftalık gebeyım:))yumurtalarım Çoook kalıtelıydı 3 trasfer yapıldı ve bhcg sonucuna gÖre ÜÇÜz:)))lÜtfen karamsar olmayın ben sadece beynen ınandım:))))sızde ınanın lÜtfennn

selam ayşe48 arkadaşım sanırım sende çikolata kistlerinden ikikere ameliyat olmuşsun ve sonunda allah o güzel duyguyu tattırmış.sana sormak istediğim bişeyler var bende 3yıl önce çikolata kis.laporoskopi ameliyatı olmuştum bekarken şimdi 1,5 senelik evliyim doğal yoldan hamile kalamayınca dr tüp bebek hastanesine yönlendirdi beni ve ben 3 hafta önce tedaviye başladım iğnelerimin 5ci günü dr kontrole çağırdı yumurtalara baktı ama kistlerden yumurtaları ayırt edemediğini söyledi hem sağda hem solda kistlerim var ilk başlarda ameliyat istemediğini söylemişti ama şimdi tedavimi yarıda kesti ve açık ameliyat olman lazım dedi bu şekilde olmuycak dedi rahim filmindede sağ tarafta hidrosalpenks sıvısı çıktı.sendede varmıydı hidrosalpenks ve nasıl tedavi gördün 2 ci ameliyattan sonra menapoza girmen için iğne yapıldımı bana aşamalarını anlatabilirmisin canım çok korkuyorum ameliyattan senin 2ci ameliyatın loporoskopi imiş bana niye açık ameliyat dediler açık ameliyatta yumurtalıklar daha fazla hasar görürmü acaba.bugün adetimin 2 ci günü dr 7 günü çağırdı ve ameliyat olucam herhalde haftaya.bunları yaşamış biri olarak neler yaşadığını hangi yolda ilerlediğini anlatıp beni bilgilendirirsen çok memnun olurum arkadaşım.sevgiler...

canım bende 2002 yılında bekarken açık ameliyat geçirdim sol taraftan 13 cm 10 cm 8 cm 3 ad kocaman kist alındı ve sol yumurtalık yerinde olmasına rağmen tüp bebek tedavisinde hiç yumurta oluşmadı aşırı derecede zarar görmüştü..
2009 yılında sağ tarfatan laparaskopi geçirdim sağ fazla zarar görmediği için 6 yumurta oluştu fakat onuda 3 ü çöp oldu kalitesizdi 2 si döllendi ve transfer edildi..

şimdi aklıma takılan sen tüp bebeğe başlarken adet döneminde gidip muayene olmadın mı?muayenede çıkardı bu kistler bence çok saçma kistlerle yumurtayı ayırt edemiyorum nerde tedavi oluyorsun çok merak ettim?
birde boyutları neymiş ki açık ameliyat olman gerekiyormuş bunu söyledi mi içine sinmediyse başka doktora da git bu çok önemli ben üniversite hastanesinde hoca ücreti ödeyip 2000 lira para verdim sırf asistan eline kalmamak için bu tip ameliyatların iyi ellerde olması şart bak dedim ya benim sol yumurtalık yerinde olmasına rağmen hiç yumurta yapmadı açık ameliyat çok zarar veriyor..birde sıvı meselesini ilk defa duydum bende böyle bir şey olmamıştı..inşallah bir an önce çözüme ulaşırda tedavine başlarsın geçen sene ameliyattan önce bende aynı belirsizliği yaşamıştım şimdi transferin 4. günü allahım o pozitif sonucu göstermeyi ansip etsin....

canım beni hatırladın mı daha önce başka yerde yine konuşmuştuk allah bağışlasın ikizlerini benimde sonunda tüp bebek oldu tarnsferin 4. günü bakalım haftaya cuma belli olacak...

Back
X