Bende kist var hsg çektirdim.Bi dr ilaç başlayıp çatlatma yapacaz dedi.Ama henüz bişey kullanmadım daha.Varmı bu durumda olan bende çok merak ediyorum.Çikolata kisti olup rahim filmi çektirip ve de klomen kullananlar hamile kaldınız mı?
En son mayısta gitmiştim dr a temiz demişti yumurtalıklara falan eylülde bi gittimmm 5 cm çikolata kisti var dedi.Şaştım kaldım.Senin kaç cm ve tedavi yapıldımıKistin kaç cm canım senin?
visanne kullan dıen dr bebeği ertele 6 ay dedi.Başka bi dr visannenin eriteceği kadar küçük deği bi prof ismi söledi bursada oraya git dedi.Ben çatlatma denemeye karar verdim olmazsa fazla beklemeden profa gideym die düşünüom.Visanne kullanıp 6 ay beklersen olmazsada vakit kaybedecen dedi profa git dien dr....Ya herbiri başka bişe dio.Hepside farklı tedavi önerio.Sanırım çatlatma deneyecem.Benim de 5 cm canım.kaç tane dr a gittim.özel hastanelerin çoğu ameliyat dedi zaten. Hatta kistimin çikolata kisti olduğunu bile anlamadılar.hep pko dediler.ameliyat olmayı düşünürken sonra bide devlete gittim.o dr hayır çikolata kisti bu dedi.sonra tomografi istedi.sonuçlar çikolata kisti yönünde çıktı.şimdi de visanne die bi ilaca başlattı.2 ay kullan gel dedi.daha yeni başladım.kisti baskılamak eritebilirse eritmek için.bu ilaç bitince bende hsg çektirmek istiyorum ve ardından da klomen inşallah.beklemek istemiyorum açıkcası.bu durumda olup kistle hamile kalanları duydum ewet bence sende bekleme inşallah güzel haberler ver
temiz çıktı şükürler olsun.Tavsiyem çektirisen anestezili çektir.Ben de öle yaptım.Bide canım hsg sonucun nasıl çıktı?
Ya ben devlette çektirmeyi düşünüyorum.anestezi almaya da korkuyorum aslında.anestezisizde nasıl olur dayanabilir miyim bilmiyorum.canım bencede hiç o kadar bekle sen direk başla tedaviye.bende öyle yapcam inşallah.bide sperm testi yaptırdınız mı?
Ay allahım burda herkesin derdi aynı yaa selam bu aradaşey rahim filmi demi? Bende çektircem ama yok yani bi türlü cesaret edemiyorum anesteziye de değmez diyolar annem çektirdi bişey yok dayanılmicak gibi değil bişey yok dedi teyzem korkudan. 2 ay erteledi sonra mecbur çektirdi boşu boşuna zaman kaybetmişim dedi napcam bilmiyorum. Gerçi o vajinaya geçirdiği metal aparat değil de demir sokuyo lar ya taa en dibe kadar ben ondan ürküyorum ;(
Nerdesin canım hangi ildesin?hsg yi ağrısız çeken merkezler var gerekirse öyle bi yere gidebilirsin.5-10 dk lık bi işlem için anestezi almak istemiyorum bende açıkcası.
Ben vajinal muayenede bile kasılan biri olarak anestezili çektirdim.Varken böle rahat bi imkan niye kullanmayayım die düşündüm.Sperm testi yaptırdık bu arada iki kere.İlki gayet yüksekti değer.İkincide sınırda çıktı.Ama zaman zaman değişkenlik gösterebilir dediler.İkincisi içinde gebe bırakmayacak bi değer değil dediler.Kime neye inanacağımı valla şaşırmış durumdayım.
Ben bugun Findikzade de cektirdim zaten vajinaya giriste agri olmuyor hic hissetmiyorsunuz, ama o siviyi verdiklerinde biraz aciyor o da 3 5 saniye sürüyor, adet sancisi gibi. Sonra hemen geciyor. Anesteziye falan hiiiic gerek yok. Bosuna vucudunuza narkoz almayın kizlar.
Ben de cok korkuyordum ama baktim ki herkes 2 dakikada cektirip cikiyor ve gayet iyiler cesaretlendim ve gerçekten korkulacak hicbir sey yokmus.
Benim de temiz cikti ve klomen verdi doktorum. Bi dahaki ay klomene baslayacagım insallah..
Ayy bak şimdi bende cesaretlendim :)
Ama gerçi ben şimdi reglyim 5. Günü bekliyorum klomene başlicam inşallah yumurtalarım gelişir de ona göre çatlatma iğnesi yapılcak sonuç alamazsak rahim filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?