çikolata kisti,rahim filmi,klomen..

Ay kızlar hepimiz hemen hemen aynı durumdayız sanırım.inşallah 2-3 ay içinde hepimiz hamile oluruz :P bende fındıkzadede çektirsem mi acaba hsg yi?400 TL die duymuştum.bilgece klomene başlayınca felan haberdar et kuzum bizi :)

Canim keşke ilk önce rahim filmi cekseydiniz ona göre hareket ederdiniz. Allah korusun tüpler tikaliysa klomenin de bir faydasi olmaz aslinda. Neden rahim filmi istemedi ki doktor? Ama insallah gebe kalirsin hayirlisiyla canim. Bana catlatma ignesi vurulmayacak, gerek yok dedi doktorum. Sadece klomen kullanacagim

Bana dedi ki olur senin çocuğun öyle çok abartılcak bişeyin yok bu ay bi deneyelim olmazsa rahim filmi çekcem dedi. 2. Aya atmasının sebebi muayenede dedi zaten senin tüplerin açık gibi duruyo diye. Sanırım kistlerim çok büyük olmadığı için ilk ay bu şekilde gebe kalabilirim belki diye hesap etti olmazsa filmi çekcek zaten. Ama zaten benm bundan önceki doktorum da öyle Demişti o yüzden içim rahat şuan içim temennim ilk denemede sonuç almak inşallah olur Yarabbim..

Bana dedi ki olur senin çocuğun öyle çok abartılcak bişeyin yok bu ay bi deneyelim olmazsa rahim filmi çekcem dedi. 2. Aya atmasının sebebi muayenede dedi zaten senin tüplerin açık gibi duruyo diye. Sanırım kistlerim çok büyük olmadığı için ilk ay bu şekilde gebe kalabilirim belki diye hesap etti olmazsa filmi çekcek zaten. Ama zaten benm bundan önceki doktorum da öyle Demişti o yüzden içim rahat şuan içim temennim ilk denemede sonuç almak inşallah olur Yarabbim..

Insallah olur, inşallah sonuc alirsin. Rabbim hayirlisini versin ve muhakkak buraya da sonuclarini yaz..

vala ben hsg devler hastanesinde çektirdim böyle bir ağrı yok kanamalar, mde bulantıları anesteziii çekilin bence ağrısındansa o daha iyi.

Kızlar hadi konuyu guncelleyelim neler yaptınız olumlu sonuç alan oldu mu bende şu an aynı durumdayım lütfen yardimm

Kızlar hadi konuyu guncelleyelim neler yaptınız olumlu sonuç alan oldu mu bende şu an aynı durumdayım lütfen yardimm
Merhaba cnm konu guncellemesi iyi olmus ben de ayni durumdaym 3ay once rahim filmi cektirdm tüpler acik cok şükür bu ay da klomene basladm

Pazartesi ogrenicem bakalm yumurta gelismis mi
Canim insallah hayırlı sonuçlar alirsin bende geçen ay rahim filmi cekildim sonuclarim temiz çıktı ama bende çikolata kisti var bu ay adet olmayı bekliyorum yumurta takibi yaptircam.çikolata kisti olanlar lutfen bana yardımcı olun bununla nasıl hamile kaldınız

Canim insallah hayırlı sonuçlar alirsin bende geçen ay rahim filmi cekildim sonuclarim temiz çıktı ama bende çikolata kisti var bu ay adet olmayı bekliyorum yumurta takibi yaptircam.çikolata kisti olanlar lutfen bana yardımcı olun bununla nasıl hamile kaldınız
Bende de cikolata kisti var maalesef.. Sogan suyunun faydasini gordm 15gun ictim ve 4,5 cm olan kistlerim 2 2,5cm e kadar küçülmüş

Canım E="ftslymn, post: 44134718, member: 723312"]Insallah hamilelik de olucak[/QUOTE]
Canim merhaba ne yaptın umarım hamilesindir.Bende pazartesi klomene baslicam insallah hayırlı bi sonuç alırım sen ne durumdasin

Canım E="ftslymn, post: 44134718, member: 723312"]Insallah hamilelik de olucak
Canim merhaba ne yaptın umarım hamilesindir.Bende pazartesi klomene baslicam insallah hayırlı bi sonuç alırım sen ne durumdasin[/QUOTE]
Cok şükür hamileyim cnm 5haftalık daha. Keseyi de gördük insallah sen de olumlu sonuç alırsın:)

Canim merhaba ne yaptın umarım hamilesindir.Bende pazartesi klomene baslicam insallah hayırlı bi sonuç alırım sen ne durumdasin
Cok şükür hamileyim cnm 5haftalık daha. Keseyi de gördük insallah sen de olumlu sonuç alırsın:)[/QUOTE]
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana neler yaptın bahsedermisin nasıl sureclerden gectin kac ay ugrastin neler kullandin

Cok şükür hamileyim cnm 5haftalık daha. Keseyi de gördük insallah sen de olumlu sonuç alırsın:)
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana neler yaptın bahsedermisin nasıl sureclerden gectin kac ay ugrastin neler kullandin[/QUOTE]
Canım aslında biz 1.5yıldır istiyoduk ama olmuyodu. Cikolata kistini öğrenince çok üzüldüm doktora gitmeyi de bıraktım. Sonra ağustos ayında rahim filmi tüpler acık. Kasımda 15gün soğan suyuyla kistler küçüldü. Aralıkta klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım Allaha şükür.

Canim benim kistim 2 cm bugün doktora gittim adetimin ucungu günü bana klomen verdi pazartesi baslicam günde bir tane cumartesi tekrar gidicem yumurta takibi yapicak onun haricinde bişey istemedi henüz.

Canim benim kistim 2 cm bugün doktora gittim adetimin ucungu günü bana klomen verdi pazartesi baslicam günde bir tane cumartesi tekrar gidicem yumurta takibi yapicak onun haricinde bişey istemedi henüz.
Seninki küçükmüş cnm sıkıntı yapma. Benimde küçülmüş haliyle 2tane 2.5cm lik kistlerim var. İnşallah sende hamile kalırsın bu ay

Seninki küçükmüş cnm sıkıntı yapma. Benimde küçülmüş haliyle 2tane 2.5cm lik kistlerim var. İnşallah sende hamile kalırsın bu ay
Canım sen klomeni kullandigin ilk ay mi hamile kaldın günde kac tane ictin onun haricinde bitkisel bişey ictin mi hamile kaldigin ay

Back
X