çikolata kisti ve soğan kürü

Benimde hem sağ hem sol yumurtalıkta 4,5 ar cm çikolata kisti çıktı ca125 te 63 çıktı renkli ultrason mr derken 1 ay bekleyip küçülme olmaz ise ameliyat dedi hiç bir ilaç kullanmadan adetten sonra gittim ve küçülme olmayınca ameliyat dedi doktor ameliyatı 1 ay erteledim ve şuan soğankürü yapıyorum inşallah Allahın izniyle amleyata gerek kalmaz. Daha önce kullanıp kurtulan yada ameliyat olanlar tecrübelerinizi yazarmısnız lütfen...

Merhaba en son 2015 de girmissin ama yine de yazmak istedim. Sonuc ne oldu?

benimde sağ tarafta 1.5 senedir 6 cm çikolata kistim var.birçok doktora gittim ilaç vermediler çünkü doğum kontrol haplarının çikolata kistine fayda etmeyecegini söylediler.en son ameliyat olmak istediğimi söylediğimde bunun riskli olacağını ve yumurtalığımı alabileceklerini söyledi.soğan kürüde denedim ilk 21 gün içtim 10 gün ara verip tekrardan 21 gün içtim ama bir faydası olmadı.şuan akışına bıraktım.yani demem o ki ben soğan suyunun bir faydasını göremedim :KK43:
Arkasindan civan percemi testere disli aslam pencesini 1 ay icin sabah ve ogleden sonra hem sanciniz gider hemde cikolata kistiniz karbonhidrattan uzak durun

Back