- 8 Şubat 2021
- 91
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi irem irem kck
Bu yumurtalık kistleri, çikolata kisti falan nasıl küçülür nasıl erir nasıl yok olur arkadaşlar??? doğal yollarla kimler neler deniyor???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bir hastalık geçmiş olsun. Kullanmadığım ilaç kalmadı hiç küçülme olmadı. Ama ilaçları kullanınca bedensel olarak çok iyiyim ağrım olmuyor sancım olmuyor o yüzden kullanıyorum halaBu yumurtalık kistleri, çikolata kisti falan nasıl küçülür nasıl erir nasıl yok olur arkadaşlar??? doğal yollarla kimler neler deniyor???
I irem irem kck bende çikolata kisti olan ve sanırım bu yüzden hamile kalamayan birisiyim solda bir 3.5 diğeri 2 cm olan kistlerim var cokkk fazla doktor gezdim hepsi hamile kalırsın dedi ama ne hikmettir ki 3 yıl hamile kalamadim şuan diane 35 kullanıyorum bakalım kaybolcak mı kistler. Zaten doktorlar da hamile kal ki kistler yok olsun derler bakalim nasipBu yumurtalık kistleri, çikolata kisti falan nasıl küçülür nasıl erir nasıl yok olur arkadaşlar??? doğal yollarla kimler neler deniyor???
Bende visanne kullanıyorum . Bitkisel kür bende düşünüyorum bir tanıdık tavsiyesi üzerine hayıt meyvesi ekstrası aldım. Ama ilaçla kullanım nasıl olur bilemiyorum tabiI irem irem kck bende çikolata kisti olan ve sanırım bu yüzden hamile kalamayan birisiyim solda bir 3.5 diğeri 2 cm olan kistlerim var cokkk fazla doktor gezdim hepsi hamile kalırsın dedi ama ne hikmettir ki 3 yıl hamile kalamadim şuan diane 35 kullanıyorum bakalım kaybolcak mı kistler. Zaten doktorlar da hamile kal ki kistler yok olsun derler bakalim nasipbende bitikisel birşeylere başlayacağım fikir almak isterim deneyen uygulayanlardan
![]()
Bende visanne kullanıyorum . Bitkisel kür bende düşünüyorum bir tanıdık tavsiyesi üzerine hayıt meyvesi ekstrası aldım. Ama ilaçla kullanım nasıl olur bilemiyorum
Bende hiç belirtisi olmayan bir hastalikti yani daha doğrusu ağrım yoktu benim ilerlemiş fakat bilmiyordum laparaskobide belli oldu temizlediler tuplerimi aldılar kistten dolayı yapışıklık olmuş rahim duvarı bağırsağa yapışmış hepsini temizlediler ama dedgm gbi ağrı şikayetiyle falan gitmedim ben rahim filminde tüpte sıkıntı çıkınca laparaskobi yaptrdim onda belli olduGeçmiş olsun. Çikolata kistinin belirtileri nelerdir? Doktorlar nasıl teşhis koyuyorlar?
Size de çok geçmiş olsun. Ben de baktırmak istiyorum ya bende de varsa çok korkuyorum. Eşim de her yerden duyup kendine hastalık buluyorsun diye kızıyor ((Bende hiç belirtisi olmayan bir hastalikti yani daha doğrusu ağrım yoktu benim ilerlemiş fakat bilmiyordum laparaskobide belli oldu temizlediler tuplerimi aldılar kistten dolayı yapışıklık olmuş rahim duvarı bağırsağa yapışmış hepsini temizlediler ama dedgm gbi ağrı şikayetiyle falan gitmedim ben rahim filminde tüpte sıkıntı çıkınca laparaskobi yaptrdim onda belli oldu
Yani kötü düşünmeyin inşallah bu şekilde değildir ama geciktrmeyin ne yapılması gerekiyorsa hemen yaptırın benimki geç kalmış bir tedavi oldu umarım sisin icin iyi olurSize de çok geçmiş olsun. Ben de baktırmak istiyorum ya bende de varsa çok korkuyorum. Eşim de her yerden duyup kendine hastalık buluyorsun diye kızıyor ((
Aslında ben kontrolleri aksatan biri değilim ama normal kontrol yani bu kadar derinlemesini hiç yaptırmadım, gerek görmemiştim bu zamana kadar. Ama görüşeceğim artık bir doktorlaYani kötü düşünmeyin inşallah bu şekilde değildir ama geciktrmeyin ne yapılması gerekiyorsa hemen yaptırın benimki geç kalmış bir tedavi oldu umarım sisin icin iyi olur
Aslında ben kontrolleri aksatan biri değilim ama normal kontrol yani bu kadar derinlemesini hiç yaptırmadım, gerek görmemiştim bu zamana kadar. Ama görüşeceğim artık bir doktorla
Teşekkür ederim )Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama evet görüşün inşallah herşey iyi olur
Siz vissane i nasıl kullanıyorsunuz ?Bende visanne kullanıyorum . Bitkisel kür bende düşünüyorum bir tanıdık tavsiyesi üzerine hayıt meyvesi ekstrası aldım. Ama ilaçla kullanım nasıl olur bilemiyorum tabi
Peki adet döneminizde ilacı içmeyi bırakıyorsunuz değil miBen bekarım bu arada. İki tarafımda biri 3 diğeri 2 buçuk cm lik çikolata kistimle tanıştığımda verdi doktor bana visanneyi. Her akşam aynı saatte içiyorum, 6 ay kullanmamı istedi. Ama ben ekstradan bir şeyler de kullanmak istiyorum kocakarı kürleri gibi![]()
Hım tamam teşekkür ederim ben nasıl kullanıldığını tam anlamamıştım 21 günlük oluyor ya acaba nasıl kullanılıyor diye şüphe ettimhayır bırakmıyorum hiç. zaten bu ilaç adeti kesiyor gelmedi benim mesela