Çikolata kisti, yumurtalık kistleri

irem irem kck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
91
39
3
31
Bu yumurtalık kistleri, çikolata kisti falan nasıl küçülür nasıl erir nasıl yok olur arkadaşlar??? doğal yollarla kimler neler deniyor???

Bu yumurtalık kistleri, çikolata kisti falan nasıl küçülür nasıl erir nasıl yok olur arkadaşlar??? doğal yollarla kimler neler deniyor???
Zor bir hastalık geçmiş olsun. Kullanmadığım ilaç kalmadı hiç küçülme olmadı. Ama ilaçları kullanınca bedensel olarak çok iyiyim ağrım olmuyor sancım olmuyor o yüzden kullanıyorum hala

I irem irem kck bende çikolata kisti olan ve sanırım bu yüzden hamile kalamayan birisiyim solda bir 3.5 diğeri 2 cm olan kistlerim var cokkk fazla doktor gezdim hepsi hamile kalırsın dedi ama ne hikmettir ki 3 yıl hamile kalamadim şuan diane 35 kullanıyorum bakalım kaybolcak mı kistler. Zaten doktorlar da hamile kal ki kistler yok olsun derler bakalim nasip 🤗 bende bitikisel birşeylere başlayacağım fikir almak isterim deneyen uygulayanlardan🥰

I irem irem kck bende çikolata kisti olan ve sanırım bu yüzden hamile kalamayan birisiyim solda bir 3.5 diğeri 2 cm olan kistlerim var cokkk fazla doktor gezdim hepsi hamile kalırsın dedi ama ne hikmettir ki 3 yıl hamile kalamadim şuan diane 35 kullanıyorum bakalım kaybolcak mı kistler. Zaten doktorlar da hamile kal ki kistler yok olsun derler bakalim nasip 🤗 bende bitikisel birşeylere başlayacağım fikir almak isterim deneyen uygulayanlardan🥰
Bende visanne kullanıyorum . Bitkisel kür bende düşünüyorum bir tanıdık tavsiyesi üzerine hayıt meyvesi ekstrası aldım. Ama ilaçla kullanım nasıl olur bilemiyorum tabi

Ben ilacı 6 ay kadar kullanmayı düşünüyorum eşim işi dolayısıyla yanımda olmayacak zaten bu süreçte.. bakalım Aynı zaman da aklıma soğan kürü ve clife ballı bitkisel macun kullanmak geldi. Sizin kistiniz kaç cm ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz da olmuyor ? Ha birde kızlar dilek bilgiç esen diye bir influencer var instagramda yakindan takip ettiğim o da uğraşlar sonucu ikizlere gebe kalan birisii.. serüvenini anlatırken mutlaka yürüyüş yapın yumurtalık üzerindeki baskıyı azaltıyor diyordu..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Allah ne zaman verirse o zaman olur🙏🙏🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhhh🙏 çocuk amaçlı ilişkiye girmeyin aklınızdan çıkarın çocuk işini zevk almaya odaklanın zamanı gelince 1kere de girsen ılıskıye hamile kalirsin 🙏💛

Geçmiş olsun. Çikolata kistinin belirtileri nelerdir? Doktorlar nasıl teşhis koyuyorlar?

Geçmiş olsun. Çikolata kistinin belirtileri nelerdir? Doktorlar nasıl teşhis koyuyorlar?
Bende hiç belirtisi olmayan bir hastalikti yani daha doğrusu ağrım yoktu benim ilerlemiş fakat bilmiyordum laparaskobide belli oldu temizlediler tuplerimi aldılar kistten dolayı yapışıklık olmuş rahim duvarı bağırsağa yapışmış hepsini temizlediler ama dedgm gbi ağrı şikayetiyle falan gitmedim ben rahim filminde tüpte sıkıntı çıkınca laparaskobi yaptrdim onda belli oldu

Bende hiç belirtisi olmayan bir hastalikti yani daha doğrusu ağrım yoktu benim ilerlemiş fakat bilmiyordum laparaskobide belli oldu temizlediler tuplerimi aldılar kistten dolayı yapışıklık olmuş rahim duvarı bağırsağa yapışmış hepsini temizlediler ama dedgm gbi ağrı şikayetiyle falan gitmedim ben rahim filminde tüpte sıkıntı çıkınca laparaskobi yaptrdim onda belli oldu
Size de çok geçmiş olsun. Ben de baktırmak istiyorum ya bende de varsa çok korkuyorum. Eşim de her yerden duyup kendine hastalık buluyorsun diye kızıyor ((

Size de çok geçmiş olsun. Ben de baktırmak istiyorum ya bende de varsa çok korkuyorum. Eşim de her yerden duyup kendine hastalık buluyorsun diye kızıyor ((
Yani kötü düşünmeyin inşallah bu şekilde değildir ama geciktrmeyin ne yapılması gerekiyorsa hemen yaptırın benimki geç kalmış bir tedavi oldu umarım sisin icin iyi olur

Yani kötü düşünmeyin inşallah bu şekilde değildir ama geciktrmeyin ne yapılması gerekiyorsa hemen yaptırın benimki geç kalmış bir tedavi oldu umarım sisin icin iyi olur
Aslında ben kontrolleri aksatan biri değilim ama normal kontrol yani bu kadar derinlemesini hiç yaptırmadım, gerek görmemiştim bu zamana kadar. Ama görüşeceğim artık bir doktorla

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama evet görüşün inşallah herşey iyi olur
Aslında ben kontrolleri aksatan biri değilim ama normal kontrol yani bu kadar derinlemesini hiç yaptırmadım, gerek görmemiştim bu zamana kadar. Ama görüşeceğim artık bir doktorla

Ben bekarım bu arada. İki tarafımda biri 3 diğeri 2 buçuk cm lik çikolata kistimle tanıştığımda verdi doktor bana visanneyi. Her akşam aynı saatte içiyorum, 6 ay kullanmamı istedi. Ama ben ekstradan bir şeyler de kullanmak istiyorum kocakarı kürleri gibi :D

B banjorah
Ben bekarım bu arada. İki tarafımda biri 3 diğeri 2 buçuk cm lik çikolata kistimle tanıştığımda verdi doktor bana visanneyi. Her akşam aynı saatte içiyorum, 6 ay kullanmamı istedi. Ama ben ekstradan bir şeyler de kullanmak istiyorum kocakarı kürleri gibi :KK70:
Peki adet döneminizde ilacı içmeyi bırakıyorsunuz değil mi

Back
X