mafoldumbenselam arkadaslar sızden acıl yardım beklıyorum ıstanbul anadolu yakasında cıkolata kıstı konusunda ıyı bı dr aryorum e olur yardım edın bu amelıyatı olan arkadaslar lutfen ((((
cunkı herkez farklı seyler soyluyor
bu hastalıgı olan ılac tedavısı yle hamıle kalan yada amelıyat olduktan sonra hamıle kalan arkadaslar ne olur dr ısmı soylersenız cok memenun olurum :kedi: mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım çok geçmiş olsun bende geçen yıl oldum bu illetten ameliyat sonra aşılamayla hamile kaldım ama 3. ayımda kaybettim şimdi tekrar etti kistler ve bana dirk tüp bebek dediler terar ameliyat olmayı bende istemedim dr. da tavsiye etmediler zaten şimdi soğan suyu kürü ve bazı bitkiler kullanıyorum 3 tane olan kistim 2 ye düştü ve olanlarda 1 er cm rimişler bir ayda inşallah kurtulcam bunlardan canım her dr. hemen hemen aynı şeyi söylüyor ama inşallah iyi ir doktor bulursun
canım ben dede cuk kıstı war bende amelıyat olmayı dusunuyorumm senın kıstın kac cm we ne kadar zamandır war ıstanbulda bıarastırma yaptırıoyorum dr yada hastane olarak bende ona gore karar werecem nerede olacagıma
benımde sag tarafta 4.8 capında ınatcımı ınatcı bı kıstım war neyaptıysam gıtmedı sogan kurude denedım farkı bıtkıler yapma ılaclar hıc bısey nedusurdu nede kuculttu sabıt sekılde duruo 2ay dır dra gıtmedım emınım halen duruyodur amelıyat son care artık
valla canımcım bana baharatçı birsürü bitkiden karıştırılmış bir karışım var ayrıca onu içiyorum içinde özellikle adet şöktürücü bitkiler var bunu her baharatçı bilir aslında birde soğan kürü yapıyorum inşallah bakalım kurtulcam
amelıyat ta yumurtlama rezervını bozuyomus dr lar amelıyattan sonra ıllahada tup bebek dıyolar yumurtalgını alırız dıyolar bılemedımkı bnde ne yapacagımı
of allahım ya nedr bu cektıgımız
ben ıstyorumkı dr bana bu halde ıla c destegı versın ve hamıle kalabıleyım ama yok ıllahakı amelıyat
bence amlelıyat olup ılk once bu kısten kurtulup yola ole dewam etmelısın.senın doktorun neden ole bısı dedıkı yumurtalıgınıda alırız dıe orayı acmadan nerden anlamıs yumurtalıgını da alması gerektıgını.benım doktorum olakı ole bıdurum olsa bılede dı tek ymurtalık la bıle hamıle kalabılırsın dedı.yasın cok genc.bence bır doktorla kalma .farklı doktorlarada cık ona gore karar wer
ah canım ya bu 4 dr hepsıde amelıyat dıyor bakalım buyuk ıhtımale olucam
zaten yumurtalıgını alırız dıye ıhtımal soyledı ama az olasılıkta olsa ınsan korkuyo
benımde bu gıttıgım artık4 doktor bana da hep amelıyat dedıler hayırlısı hakımızda amelıyatı laporoskopıyle yapacak dımı. bıde fıyat aldınmı hıc amelıayt hakkında .
öncelikle geçmiş olsun canım benim de yıllardır vardı çikolata kistim 4 cm di hamile kaldım ve sezeryan sırasında dr um aldı
önerebileceğim de tek güvendiğim göztepe medical park da Mehtap Yazıcıoğlunu tavsiye ederim canım
canım medıcal parktakı dr kıst ıcınmı cok ıyı yoksa dogum ıcınmı
benım aradıgım dr su bana ılacla kıstı baskı altına alıp catlatma ıgnelerı ılacları vs.. hamıle kaldırmayı saglamk
ben kıstle hamıle kalmak ıstyorum sorun bu ama hıc brısıde yanasmıyo hepsıde amelıyat dıyo
emerald cım laparokopık amelıyaat bnm ıcın olmazmıs cunkı boyutu buyuk oldugu ıcın acılması gerekıyormus ama fıyat konusuna gelırsek 4-5 mılyar gıbı fıyatları ama bnde acık amelıyat taraftarıyım canım
sosyal guvencen warkenmı bukadar para ıstedıler cok buyuk bırakam.bugun teyzemın kız arstırıodu nısa hantanesı war oraya sormus laporoskopı amelıya a 850 istemısler.bıde medıcal parka sorduracam onun drda cok ıyı latıf kupelı war sanırım bıraz daha ujsek ıster orası.arastırıorum .sen rahım fılmı cektırdınmı.
yok cnm bnden ıstemedıler rahım fılımı
laparoskopı gırmıyo dedıler ssk ya bn oyle bılıyorum ama dedıgım gıbı laparoskopı ıstemıyorum zaten cynkı ıstenılen sonucu alamıyolr
ama laporoskopı gelısmıs bı sıstem acık amleıyattan daha ıyı daha rahat ama yınede bılemıorum tabı kı kıstın boyutu daha buyuk oldugu ıcın belkı acık amleıyat dah ıyı olabılır ama ben yıne de laporoskopıden yanayım.agrında cok az oluomus normal hayata daha cabuk donuyosun ..