Çikolata kistiyle mücadelede neler denediniz hangileri sonuç verdi???

Merhaba soruya soruyla karşılık vermiş gibi olacağım ama çikolata kisti ihtimali var gibi hissediyorum çok sancılı aylarımdan dolayı. Bana öneriniz var mı?
Sancı illaki gösterge değil benim hiç sancım olmadı mesela tamamen çocuk istediğim için gittiğim muayenede öğrendim. Hissediyorum demişsiniz bir doktora gittiniz mi? Şayet size doktor evet çikolata kisti derse yine bu sayfada soğan kürü uyguladığımı anlatmıstım yine anlatırım

Merhaba soruya soruyla karşılık vermiş gibi olacağım ama çikolata kisti ihtimali var gibi hissediyorum çok sancılı aylarımdan dolayı. Bana öneriniz var mı?
Ben başka durumlarda sancı oluyor mu bilgim yok.ben ilk adet olduğumdan beri böyleyim.ilk olarak teşhis koymak lazım.doktora gitmenizi öneririm ama varsa doktorla bir çözümü yok.ben yıllardır çekiyorum.belli bir büyüklüğü geçince hemen ameliyat diyorlar.ağrı sancı yoksa kesinlikle olmayın.varsa kist tabi.çocuk sahibi olmak istemiyorsanız bir zararı yok ama çocuk sahibi olmak istediğinizde size bir sürü sorun çıkarıyor diyebilirim

Merhaba bende çikolata kistinden çok çektim hamile kaldım hala var 2 tane. Doktorlar normal yolla hamile kalman çok zor demişti ama çok şükür oldu konu açmıştım uzun uzun açıklamıştım onu ekleyeyim alta da belki faydası dokunur.
Hikayeni okudum.ben de deniyorum clife macun aldım.bir adet dönemi kullandım.bu ay tüp bebek sürecine başlıcam.umarım ben de senin gibi bebiş sahibi olurum🙏🏻

merhaba arkadaşlar. Lise yıllarımdan beri çok sancılı adetler yaşıyorum.2 kere çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Artık mücadeleden yoruldum ama pes etmiyorum.soğan kürünü denedim bana bir faydası olmadı.şimdi clife macun ddeniyoru.sadece bir yumurtlama dönemine kadar kullandım umarım faydası olur.peki siz neler yaptınız?faydalı olduysa bize de yardımcı olur musunuz?
[/QUOTE çikolatakistim diye bir bayan var burda ben instagramdan da takip ediyorum tüp bebekle hamile kaldı ama öncesinde ebdovita diye bi takviye edici kullandı istersen instagramdan bi sayfasına göz at

Benimde sağ tarafımda var sanırım 5 ay önce oldu önce hiç yoktu çünkü doktorlar hiç böyle birşeyden bahsetmedi bebek düşündüğümüz için sık sık doktora gidiyordum.Ama mart ayından itibaren sağ kasığımda adet dönemim dışında da inanılmaz ağrı oluyor bacagıma sırtıma vuruyor,33 yaşındayım hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum adet dönemlerim oldum olası yoğun geçerdi zaten şimdi hem yoğun hem çok uzun lekelenmelerle birlikte aşırı ağrılı.Kasığımdaki hiç dinmeyen kronik hale gelen ağrı beni çok sarsıyor.2 Ay önce polip ameliyatı oldum tam polipten kurtuldum derken birde bu çıktı.1 yıldır bebek düşünüyoruz daha önce hiç hamile de kalmadım henüz olmadı.kovid yüzünden doktora da gitmek istemiyorum çünkü ameliyatı trabzonda olmuştum ozaman orda vaka çok azdı,şimdi gaziantepteyim benim asıl doktorum burda mecburen gidecegım doktorumun tatilden dönmesini bekliyorum.benim kadar ağrı çekiyormuydun canım ve adetten önce ve sonra uzun süren lekelenmeler yaşıyormuydun????

Back
X