Çikolata yiyerek 1 haftada 2 kilo verdiren diyet

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Çikolatasız olmaz diyorsanız Diyetisyen Dilara Koçak 'ın hazırladığı Çikolata diyet listesi ile 1 haftada 2 kilo verebilirsiniz. Çikolata yiyerek 1 haftada 2 kilo verdiren diyet..!

Çikolata diyet listesi ile 1 haftada 2 kilo

1. Seçenek
Sabah :

• 1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf ve yeşillikle hazırlanmış omlet
  • Domates, salatalık, biber
  • 4-5 zeytin
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara :

10-15 kuru yaban mersini

10 badem

Öğle :

• 1 tabak mercimek yemeği
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim tam buğday ekmeği veya 3 kaşık bulgur pilavı
  • Bol yeşillikli salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve limon ile.)
Ara :

• 20 gram bitter çikolata
  • 10 badem
Akşam :

• Izgara köfte (120 gr yağsız)
  • Haşlanmış Sebze
  • Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve limon ile)
Ara :

• 1 adet elma
  • 3 kaşık yoğurt

2. seçenek için yazının Devamı: http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/cikolata-diyet-listesi-ile-1-haftada-2-kilo-121216.html

Kızlar kalori miktarını ve günlük alacağınız besin değerlerine göre besinlerinizi ayarlarsanız her şeyi yiyebilirsiniz. Diğer diyetlerden hiçbir farkı yok sadece mutlaka bir hekime danışın derim ben ve bu tarz isteklerinizi yeri geldiğinde yiyebileceğiniz şekilde bir düzenleme yapsın size.

Bende aralarda bitter çikolata tüketiyorum ama yeterli olmuyor :110: yinede deneyeceğim diyet listenizi şu tatlıyı bi bitirsem gerisi gelecekte bir türlü tatlı yemeden yapamıyorum işte.

Bende aralarda bitter çikolata tüketiyorum ama yeterli olmuyor :110: yinede deneyeceğim diyet listenizi şu tatlıyı bi bitirsem gerisi gelecekte bir türlü tatlı yemeden yapamıyorum işte.
Aynı ben:KK48:
Bende Aşırı derece tatlıya düşkünüm. Allahtan çok bir kilom yok ama, yaş ilerledikçe kilo alınıyormuş.Şuan tek korkum yaşımın ilerlemesiyle birlikte kilo almak:KK23:

Back
X