Cildim şu an gayet pürüzsüz ve kalın deriliyim bacaklarım yüzüm hiçbir yerimde damarlı varisli görüntü yoktur.Genetik mi bilmiyorum ama sanırım öyle anneannem ve annemin göz çevreleri tenleri bebek gibi..Annem 56 yaşında olmasına rağmen..Bizde slavlık var biraz lazım zaten rusluk da karışmış araya herhalde ondan:44: Ergenlik dönemimde de sivilce problemim çok olmadı oldu tabi ama daha çok beyaz komedonlarla uğraştım şu anda da yok geçti şükürler olsn
Ayrıca evde cildin gözeneklerine daha iyi ulaşan aletler kullanabilirsiniz. Clarisonic mia'yı araştırın. Bunu uygulayarak yüz temizlerseniz, arkasından iyice temizlenmiş cildinize süreceğiniz her krem daha iyi emilecektir. .
yüzümdeki kırışıklıkları , kırmızı ve siyah benleri saymazsan,bebek gibi parlayan ve yumuşacık bi yüzüm var.benimki genetik diye düşünüyorum ama 2 ablamdan biri bebek gibi cilde,diğeri gayet bozuk bi cilde sahip..
ben hayatımda hiç sigara içmedim,her zaman bol su içtim,yazın güneş gözlüksüz ve güneş kremsiz sokağa çıkmadım.her banyo sonrası cildime nemlendirici sürdüm.ağır makyaj düğünler hariç asla ve asla yapmadım gerçi sevmemde.günlük makyajım,rimel,göz kalemi,allık ve rujdur,asla makyajla yatmadım cildimi,suyla yada gül suyu ile temizlerim.son 1 senedirde eczaneden aldığım salyangöz özlü cilt maskesini yapıyorum.
bu arada sabah otobüste 2 senedir görmediğim bi tanıdığı görüm abla hiç deişmemişsin halen bebek gibisin dedi
bu arada bende 33 yaşındayım 2 doğum yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?