benim de cildim başlıkta yazıldığı gibi pürüzsüzdür.ama hiçbir krem ya da bakım uygulamıyorum.sadece lise yıllarımdan beri gül suyu ile temizliyorum o kadar.sanırım benimki genetik çünkü anne tarafım hep öyle.
Nemesis,benim hamileyken çıkmıştı leke yanaklarımın hemen üstünde ama öyle çok değil.doğumdan sonraki 6 ay içerisinde geçti zaten.şimdi birşey yok.geçmese bile kremler falan var,onlar da geçiriyor.
hayırdır inşallah beni bi hamilelik derdi sardı, 3 vakte kadar hamile mi kalıcam nedir
ayni dertten muzdaribim
kendimi cok severim ve cok guvenirim cokta begenirim
ama dogumdan sonra mutasyon gibi birsey oldu
aynaya mecbur kalmadikca bakmiyorum
hayatimda hicbir kadini kiskanmadim ama sadece cildi bebek gibi olanlari cok feci kiskaniyorum
of be bu nasıl bi kendini övmektir,bi an hiç durmuyacagınızı sandım..
Babannemde de annanemde de annemde de tek bir sivilce çıkmamış...
Bende de öyle. Çok şükür yüzüm pürüzsüz
bazı şeyler genetik sanıyorum,ha tabi doğru beslenmenin katkısıda eminim vardır.
misal bizde kilo genetiktir
ha öyle çok kilo deil şükür 3- 5 fazlalık diyeyim:18::18:
mesela bende yiyip yiyip kilo almayan,genetiği böyle olan hatunları çok kıskanıyorum ya..
acaba megan fox ne yaptrmışta cildi düzelmiş.
bencede genetik çünkü annemde güneş lekeleri var bende de çil var
kızlar hamilelik kadınları güzelleştirmiyomu bu leke hamileykenmi oluyo yoksa doğumdan sonra emzirme döneminde falanmı,bu arada slavlık bende de var gürcüyüm ama sivilcem siyah noktam hep oldu, rahatsız edici boyutta değil şu an makyajıda severim napalım bizde bebek surat olmayıverelim :)
arkadaşlar ben 32 yaşındayım 2 tane çocuğum var hamilelikten dolayı lekeler var cildimde ne kullandıysam tamamen geçmedi.Aynaya bakmak istemiyorum valla çok canım sıkılıyor cildi bebek gibi olan bayanları görünce çok imreniyorum keşke benim cildim de böyle olsaydı diye iç geçiriyorum özgüvenim yok bu yüzden düğüne falan gitmek istemiyorum ..cildi çok güzel olanlar bu genetik mi yoksa ne kullanmak gerekiyor bana yardım edin lütfen çok ama çok üzülüyorum ya
arkadaşlar ben 32 yaşındayım 2 tane çocuğum var hamilelikten dolayı lekeler var cildimde ne kullandıysam tamamen geçmedi.Aynaya bakmak istemiyorum valla çok canım sıkılıyor cildi bebek gibi olan bayanları görünce çok imreniyorum keşke benim cildim de böyle olsaydı diye iç geçiriyorum özgüvenim yok bu yüzden düğüne falan gitmek istemiyorum ..cildi çok güzel olanlar bu genetik mi yoksa ne kullanmak gerekiyor bana yardım edin lütfen çok ama çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?