Benim cildim bebek poposu gibidir.
Bunun sirrini sana ozelden yaziyorum.
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
neden dile getirmedin test yapılmadığını?bence doğru düzgün bi doktora git cnm.he bide aklıma geldi belki olmaz dersin ama benim bi ara canım acayip çikolata çekiyodu bi iki ay full her gün çikolata yiyordum yazın.sonra bi anda sırtımı sivilce bastı.şimdi bıraktım yemeği ama gene de sivilce kaldı sırtımda.sen de bu tarz bi şey yemişsen ondan da olabilir.
tatlim sen gene 26 yasindasin ya ben 32 iki cocuk annesibu ara tüm sayfalari okuyamadim var mi sende bir gelisme???
Yok canim ya bi gelisme.sirtimdaki sivilceler dahada artmis baktimda iri sivilceler var aciyo bide.sen bi tedavi gormedinmi sivilceler icin
evet tam baslamistim iyide olmustu biraz cildim ama hamile kaldimtedavide bitti doktorumda cok iyi di ama baska yere tasinmis :S
oraya git gel yapmam icinde iki ufak cocukla zor, beklemedeyim :S fakat yeni birsey deniyorum suanda aknelyse mi neydi kremin adi
burda konu acilmis linki yolim sana belki sana iyi gelir kullanan kisi 3 ay sonra süper sonuc almis resimlerde cekmis :) ehh bendeki de bir ümit bu kremle iyi sonuc alirsam dermaroller düsünüyorum ama tam da emin degilim ise yariyormu diye :S
sende bir bak buraya http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686555&highlight=ceylos
ALLAH bize SAFI isminle sifa versin...amin :)
Emziriyomusun canim.ben emzirdigim icin o kremi kullanamiyorum retinoid iceriyo ya ondan.doktor bana ilk cleocin t losynon ve eryacne jel verdi 2 ay kullandim dahada cogaldi sivilcelerim.iki hafta once gittim en son differin verdi buda retinoid türevi ama zararsizi dedi.emzirdiim icin bunlardan baska bsy veremem bidaha gelme dedi suan bi gelisme yok canim ya malesef
Buarada hamile kaldiginda hangi tedaviyi uyguluyordun.dermarolleri ne icin kullanacaksin sivilce icinmi.
dermaroller cukurlar icin düsünüyordum ama fiiisss :)
bana ilk bunlari vermisti Azax antibiotik, clindoxyl jel ve imex bunlari kulanirken birde laser isinlamasi mi neydi adi ama ciddi iyi gelmisti :)
tabi bunalri sen (ve baskalari doktora gitmeden) kullanma, hamile kaldiktan sonra imex merhemi kullaniyordum
tabi ama hergün sürmüyordum hamd olsun sorun cikmadi...
http://www.fusuntore.com.tr/ buraya bir göz at insaALLAH dermaroller tedavisini oku benim doktorumdu coook tatli ve ilgilenen bir bayan digerleri gibi hemen birseyler yazip göndermiyor en azindan...
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo
canım bence evde kendin bişeyler yapmaya uğrasma qüzel bi doktora git yani benim cok arkadasım var yüzleri cok berbattı ama tedaviden sonra bi kaç izden başka bişi kalmıyo evde yanlış bişi yaparsan daha kötü olabilir diye düşünüyorum uzmana danışmak daha faydalı sonucta vücudun en önemli yeri yüz o sebepden dikkatli olman daha doğru.
bence limon tek başına bi anlam ifade etmiyor maske anlamında bi kaç ürünle karıştırılırsa eyvallah.saraçoğlunun sitesinden bu soruna uygun lavanta buharı ve kürü tarifine denk gelmiştim yanlış yönlendirmemek adına yazmadm ama bi göz atın derim.34:
Yok canim evde bsy yapmiyorum zaten oneriler geliyo ama.dedigim gibi emzirdigim icin kullanabilecegim belli basli kremler var onlarda fayda etmiyo.cilt doktorum bunlar disinda baska bsy veremem bosuna gelme bidaha dedi.emzirme donemimin bitmesini beklemekten baska carem yok.buarada onerebilecegin iyi bi doktor varmi enazindan aklimda dursun
İmexi hamileligin boyunca hep kullandinmi icindeki antibiyotik bebeklerdeki sut disi ve kalici dislerde sararmaya sebep oluyomus varmi oyle bi problem.buarada dermaroller niye foss bende siilce gecsin onu dusunuyorum izler icin bide tca cross yontemini bi arastir iyi geliyomus
Aynı dert bende de var, cildim bir anda bozuldu. Makyaj yapmayıp dinlendireyim diye evden çıkamaz oldum. Gittikçe de artıyor inadına ergenler gibi.. Ergenken böyle değildi. En iyi hastaneler Acıbadem Amerikan hisar vs e ve prof.e Cerrahpaşa nın başkanına gittim.
İlaçlar ağır olduğu için kullanmak istemediğimden verdikleri krem işe yaramıyor. Lazer cilt kurumadan yapılmıyor vs vs tam çıkmazdayım() nasıl geçecek bilmiyorum.
Milletin en kötü cildi bebek gibi olurken nasıl oluyor da benim bu cildimi iyileştiremiyorlar anlamadım gitti(((
iyi geliyor canim
ama sivilce izlerini yok etmek icin
en iyi yontem baldir.
balla sekeri karistirip peeling yap cildine haftada bir.. ve uzerine bepanten cild kremi sür. eczaneden bulabilirsin cok uygun fiyati.
3-4 tl birsey olmasi lazim.
ama sekerin ve balin kil koklerini besledigini unutma,haftada bir olmak sartiyla 4 hafta uygula balli peelingi.
daha fazla yapma.
sevgiler
Sivilce izlerinden kastiniz lekelermi yoksa cukurluklarmi?yani bal cukurlarada iyi gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?