• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Cildime bakın ne halde:((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Metebatur

*Oğullarına aşık*
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.567
3.179
333
30 yaşıma girecem hala ergenlik sivilcelerinden kurtulamadım şimdi birde hamilelik var iyice çoğaldı resim atıyorum ki vahim durumu görün diye benim gibi olan ve düzelen kimse varsa lütfen yardımcı olsun:KK61:
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Fotoğraflar ters yüklenmiş ya neden oldu anlamadım

Beslenme sekliniz nasil? Karacigere faydali urunler tuketin bol bol. Cildiniz duzelir insallah. Hamile oldugunuz icin ilac kullanamazsiniz ama icten temizlenebilirsiniz, daha guzel olur..

Beslenme sekliniz nasil? Karacigere faydali urunler tuketin bol bol. Cildiniz duzelir insallah. Hamile oldugunuz icin ilac kullanamazsiniz ama icten temizlenebilirsiniz, daha guzel olur..
Karaciğere yağlanma var ondan olur mu bilmiyorum

:KK66::KK66:
Olur bence. Daha omce cildinizden dolayi doktora gitmediniz mi? Aman dikkatli beslenin. Bol bol c vitamini alin. Sebze yiyin. Gecer insallah
Doktora gidemiyorum 3 Yaşında bi oğlum var 2.5 yıl emzirdim:KK66: emzirmeyi kestim bir ay sonra ikinci Oğluma hamile kaldım yani bu süre içerisinde Dr gidemedim gitsem dahi bi işe yaramıcaktı herhangi bi ilaç kullanamam

Back
X