- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.
neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.
sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...
Ah canım ya bunun sivilceyle alakası yok ki nasıl güzel pürüzsüz ciltliler de aynı kısmet olmadı mı olmuyor. Tanıdığım dünya güzeli bir kız var mesela gözleri yeşil saçlar dalgalı siyah saçlı ama beyaz tenli her görenin dönüp bir daha baktığı ama yok sevgilisi olmuyor.Kısmet işte tamamen.. O yüzden sivilceye filan bağlayıp kendini iyice stres yapma hayatı zindan etme. Yerinde olsam bunu düşnmez hayatımın başka noktalarına odaklanırdım bazen takılıp kaldığımız şeyler daha da sorunlu hale geliyor bırakınca düzeliyor.

Son düzenleme: