• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cildimin bozukluğuyla dalga geçen abla!!!

senin cildin problemli o geçer de
ablanın kişiliği problemliymiş
takma kafana
ben de bi ara çok kilo almıştım bi yakınım çook dalga geçerdi. yemekte tüm tabakları önüme iter anca doyarsın ye ye der alay ederdi
çok üzülr ağlardım ama şimdi anladım ki boşuna üzmüşüm kendimi ben değiştim ama o değişmedi kişilik meselesi
sen kendini üzdükçe strese girersin
iyi bir doktora görün cilt bakımına özen göster beslenmene de düzelir

Ben de senden farksızım canım. Sabahtan beri dudağımın üstündeki sivilceyi yok etmeye çalışıyorum, sinirlerim bozuldu baktım bi kaç tane daha çıkmış stresten.. :) 34 yaşında sözde ablaya insanlık öğretemezsin herhalde.. Abladır demeyim diyorum ama herkes hak ettiğini buluyor bigün.. Üzülme lütfen.. Sende bi tane abla var bende seninki gibi 3 tane var Allah muhtaç etmesin.

İnsanların başkalarını hassas oldukları noktalarından vurmalarını çok kınıyorum. Benimde problemli bir cildim var gözeneklerim geniş siyah noktalarım ve ara ara çıkan sivilcelerim. Ama herkesin bir kusuru var. Cildini bu kadar takma herkes ister pürüzsüz cildi olsunda olmuyor işte. Bende senin kulladığın ilaçtan kullandım bırakmak zorunda kaldım.

hepinize cevaplarınız için çok teşekkü ederim arkadaşlar. şimdi daha iyiyim.
özgüven sorunu diyen arkadaşlar için de şunu söyliyim.
evet ben kendimde özgüven problemim olduğunu kabul ediyorum ama bu bi kerede olmuş bir şey değil. zamanla insanların bende oluşturduğu bir durum. hayır kendimin çirkin olduğumun ve cildimdeki pürüzlerin de farkındayım. bu halimle barışık olmaya çalıştım hep ama şimdi kendinizi benim yerime koyun yıllarca evet yıllarca! hep uzaktan sevmişsiniz birilerini ne zaman birinden hoşlansanız onun sizin ilginizi fark ettiği anda size soğuk davranması, hatta size çirkin olduğunuzu ima etmesi (evet bu da geldi başıma ve zamanında bu konuyla ilgili başlık açmıştım) http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600699-hoslandiginiz-erkek-size-cirkin-derse.html sizde de özgüven problemi yaratmaz mıydı. en son ne zaman çıkma/sevgililik teklifi aldım hatırlamıyorum bile. o kadar zaman olmuş. bakımsız ya da paspal değilim. yani öyle kıllı, bıyıklı, yağlı saçlı, ter kokan bir kız olduğum gelmesin kimsenin aklına. laserime epilasyonuma da gidiyorum. kaşlarımı da aldırıyorum. sabah akşam yüzümü yıkayıp, toniklerimi sürüp, haftada 3 kez banyomu da yapıyorum. ter kokmamaya da özen gösteriyorum. şimdi de erkeklere karşı soğuk, sert davrandığım düşünülmesin, yerine göre gülümserim, kibar olmaya çalışırım zaten insan kırmayı sevmiyorum. argo konuşmaktan nefret ederim.

bi keresinde çok yakın arkadaşım olan bir kızın çok yakın arkadaşı olan bir çocuktan hoşlanmıştım. kız benimle ilgili görüşünü sorduğunda çocuğun kıza verdiği yanıt:
"yüzü gözü yamuk, nesinden hoşlancam" demiş :( üstelik sinirlenmiş çocuk benden bahsedilince.
çirkin şansı diyorlar da yok arkadaş her çirkinde de olmuyor o şans. kendimden biliyorum.

yüzü gözü yamuk diyebilecek kişilikte birinin senden hoşlanmaması senin için daha iyidir
çünkü bu kişiden kimseye hayır gelmez
insanların çoğu ne yazıkk ki kendini bilmiyor
biri senin ablan öbürü yüzü gözü yamuk diyen tip
Allah var diye düşünmüyo
yarın Allah onun yüzünü yamultursa ne yapacak bakalım
ayrıca bu sevgili işleri kısmete bakıyor dış görüntü bir yere kadar
ilk etapta erkeklerin daha güzel kızlara yöneldikleri doğru ama herşey dış görüntüyle olmuyor
Allahın yazmasıyla oluyor

benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.

neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.

sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...

eğer istanbulda oturuyorsan sana çok çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim seninle aynı sorunları yaşayan bir tanıdığım da gitmişti 1 senede yüzünde hiç birşey kalmadı.

canım seni çok iyi anlıyorum bende 26 yaşındayım ve liseden beri uygulamadığım tedavi yöntemi kalmadı:(((fakat senden şunu rica edeceğim yanağının resmini çekip koyabilirmisn cildine göre sana önerilerde bulunabilelim..ben şu anda ilaç tedavisi uyguluyorum doktorum bu şekilde benim resmimi istemişti sende buraya yüzün belli olmayacak şekilde koy bence çok etkili olacak canım

benim bir rahatsızlığım var. 11 yaşımdan beri yüzümden sivilce eksik olmuyor. yıllarca tedavi gördüm hiçbir sonuç alamadım yüzümde izler var, delik deşik. roaccutane kullandım 2 kez ama yine tekrarlıyor sivilcelerim. kendimi zaten güzel bulmuyorum hatta çirkinim bile diyebilirim. insan ilişkilerime de yansıyan bir durum bu. 26 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı hep platonik takıldım. platonik hoşlandığım çocuklar da onlardan hoşlandığımı anladıklarında soğuk davrandılar bana. bu da ciddi özgüven problemi yarattı bende.

neyse konuyu uzatmıyım cildimle ilgili şu anda tedavim devam ediyor sivilce izlerim/delik deşik yüzüm. bir de zaten anlaşamadığım için konuşmadığım 34 yaşındaki ! ablam da bugün başka bir konudan tartışmaya başladığımızda konuyu alakasız bir şekilde "yüzün delik deşik git aynaya bak çirkin mahlukat" diye zaten hassas olduğum bir konuya getirdi. yemin ediyorum ağlıyorum şuan. ben onu Allah'a havale ediyorum. Cildim benim en hassas konum ve bu rahatsızlığımın ben de farkındayım tedavi de görüyorum.

sadece içimi rahatlatmak için açtım bu başlığı çünkü 1 saattir odamda ağlıyorum...

canım benim ablan çok büyük hata yapmış kullandığı sözler çok çirkin, üstelik yaşı da olgun olması gereken bir yaş... cilt bozukluğu gelir geçer ama yüreklerdeki çirkinlik kalıcıdır ayrıca hiç bir insan çirkin değildir. insanlara hassas olduğumuz konuları hiç belli etmemek gerek demek ki, kardeşin bile olsa kullanıyor. sen tedavine devam et ve cildinin çok düzeleceğine inan, inanırsan tedavinin etkisini daha iyi görürsün çünkü cilt stres, üzüntü gibi durumlardan çok etkilenir. tedavine inanır cildin için strese girmezsen emin ol düzelecek, ne kadar kafana takar, üzülürsen o derece kötü olur inan bana. şimdi o kadar çok yöntem var ki mutlaka biri iyi gelecektir. ablan sana o sözü söylediğinde keşke şunu deseydin; ben çirkin değilim sen çirkin bakıyorsun benim cildim düzelir ama senin bakışın düzelmez.... ama abla işte, söylenmiyor...

Ayol sekerim, derdin cilt olsun, caresi var guzel gostermenin. Ben de bugunlerde strasteyim, cildim b.k gibi ama sor bakalim kim fark ediyor? Kimse :34::34: Simdi ben, birazcik fiyati tuzluca bir fondoten + pudrasini kullaniyorum, YSL'den. Madem bu kadar mutsuzsun, kiy paraya al, pamuga don :34: Cilt isi kolay yani, yuzunde ciban olsa kapatirsin yemin ederim.

1.65 kisa mi sence? Uuzn/kisa gorunmenin boy/kilo orani ve topuklu ayakkabiyla alakasi var bence. Tanidigim bir kiz var isyerinde 1.62 ama bayagi ince, o yuzden milletin kafasinda ince+uzun imaji yaratiyor, bir de topuklu giyince iyice zarif duruyor. 1.65 hic kisa bir boy degil, ne diyorsun sen kardes?? 1.55 olanlar ne yapsin? Hos, plili bir etekle cek topuklu ayakkabi, mankene donersin, 1.65 kisa mi Allahin askina? :53: Bak sekerim, ben de senden 1 yas buyuk ve bekarim, ama o kadar ozguvensiz yazmissin ki....yani ben senin, ya da kimsenin cirkin oldugunu dusunmuyorum. Cildini makyajla, ustune 2 yeni kiyafet al, bir de parfum sur, bak aynaya bakmayui ne kadar isteyeceksin:34: Ne guzel bekarsin, parani kozmetik, parfum , elbiseye sacabilirsin :21::21:

Ablan canini en cok yakacak konu bu oldugunu bildigi icin belden asagi vurmus ve cok ayip etmis. Bir daha satasirsa koseye sinme, cevap ver sen de.

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki bana da teyzem her zaman hatırlatır ben rozasea hastasıyım yüzümde kızarıklık ve sivilce oluştu benimde sosyal ilişkilerim bozuldu ben gözlere bakarak konuşmasını seven biriyken artık insanların yüzlerine bakmamayı tercih ediyorum.erkek arkadaş konusunda senle aynıyız.
bana da teyzem her zaman gelir hastalığımla ilgili her zaman duymuş olduğu en can sıkıcı bilgileri gelir bana yetiştirir bense önceleri çok takıyordum ama şimdi yapacak bir şeyim yok kendime maksimum dikkat etmem gerekiyor teyzemi de Allaha havale ediyorum.
çocuklarının yüzünde kocaman kocaman sivilceler çıkıyor habire ilahi adalet anlıycan.
geçmiş olsun bu arada ablana da diyecek söz bulamıyorum Allah ıslah etsin.

Alibaba.com dan derma pen al canım................dermaroller dan daha etkiliymiş.....2 ayda bir kullanırsın izlerin hafifler

Canım benim Allah dermansız dert vermesin. Senin derdinin çaresi var. Yüzüne doku kokteyli yaptırırsın. Sonra da fraxel lazerle de soydurursun cildin kaymak gibi olur :16: Ablanın davranışına da diyecek söz bulamıyorum. Eminim güzel bir kızsındır. Sadece biraz özgüvenin eksik. Onu yükseltmekte senin elin de :34:

Back
X