evett süreklilik önemli .... paylaşım için çok teşekkür ederiz.. yalnız şu çayla yapılan tonikde ben adaçayı ile bişeyler duymuştumda bu normal içtiğimiz rize çayıylda oluyormu yararrı, onumu önermiştiniz acaba ... çok sağolunCips,kola ve yağlı besinlerden uzak dursun. Ben kendi uyguladığım kürleri yazacağım, herkes cildimin çok pürüzsüz olduğunu söylüyor ve yaptığım bakıma borçluyum kesinlikle, umarım sizede faydası olur.
Öncelikle en çok işe yarayan uygulama; bal ve limon. Küçük bir kaba 3-4 tatlı kaşığı bal ve 3-4 damla limon koyun. Cildinize uygulayıp 15 dakika kadar beklettikten sonra durulayın. Ve bunu haftada en az 2 kere yapın. Sivilcelere karşı inanılmaz bir etkisi var.
İkinci uygulama; Çay suyunu pamuk ile cildinize uygulayın. Siyah noktalara birebir. Düzenli yapıldığı takdirde tabii.
Üçüncü uygulama; Zeytinyağı sabunu alın. "Selesta" marka sabunu öneririm. Her sabah düzenli olarak yüzünüzü bu sabunla yıkayın.
Dördüncü uygulama; Gül suyu. Pamuk ile cildinize uygulayın hem nemlendiriyor hem de cildi ferahlatıyor.
Krem olarak Gülçiçek gül aromalı kremi tavsiye ediyorum. Reklamı yapılan kimyasal ürünleri kullanmayın derim çünkü hiçbir etkileri yok. En güzeli doğal yöntemler.
evet evettt kızkardeşimdeee aynennn lisede ergenlikde hiççç bişey yoktuuu berrraktııı... taaki kredili yurtlarda 4 yıl kalana dekkkk.. cildiyeye de gitti ama basit kremlerle anlık düzelmeler yaşandı sadeceeee ..benim yüzümde normalda sivilce çıkmaz.ergenlikte bile tek tüktü.ancak üniversiteye ilk başladığımda sivilce patlaması yaşadım.kolay değil teksin,farklı bir şehir.farlı bir hava.yemek sistemin değişiyor.her neyse derken ben soluğu cildiyecide aldım.bana isoterxin verdi.yanındada La roche effaclar duo ve yüz temizleme jelini kullandım.çok düzenli kullandım ama.gece yatarken isoterixini sürdüm sabah yıkadım jel ile üzerine effaclar duo yı kullandım.2 ay sonra differin ile jel ve effaclar k ya geçtim.sivilcelerim bitti.şimdi ise küçük sivilceler için imex i kulanıyorum.ancak la rochenin jeline ve effaclar k ya devam.onları hergün düzenli kullanıyorum o kadar.makyaj mazemelerinden pudra fondöten veya kapatıcı kullanmıyorum. la rochenin jeline ve k sına hastayım.
pirinç sabunu dikkatimi çekti bacım....cilt doktoruna sadece kollarımda çıkan egzamalar için gitmiştim ve doktor cildimin çok sağlıklı ve güzel göründüğünü söylemişti, 30 yaşında olmama rağmen çok şükür henüz kırışıklıklarla tanışmadım hamilelik dönemimde lekelenmişti yüzüm ama sonradan geçti genelde herkes cildimi beğenir yaşımdan küçük göründüğümü söyler saçımdaki beyazlara rağmen.:). ben bol sıvı almaya ve güneşten cildimi korumaya dikkat ederim pudra fondöten, kapatıcı asla kullanmam sadece bir kere misha' nın bb kremini bir hevesle aldım birkaç kere sürdüm attım köşeye duruyor yüzümde birşey olunca rahatsız oluyorum.. bir de pirinç sabunu kullanırım ama benim cildim karma ve yağlı olmayan yanak çevrem de nemli bir cilt. her cilt tipine herkese uymayabilir o yüzden dikkat etmek lazım birşeyi denerken.
pirinç sabunu dikkatimi çekti bacım....
doğum lekeleri doğumdan sonra zamanla geçiyormu ki kendiliğinden
hımmmmmm bakayımmmm baya doğal öneri varrr kedimde yararlanacağım çok çok şükür bir sıkıntım yok kızkardeşim dertli amaaaa bende pahalı kremlerle temizlktense arkadaşın dediği gibi doğal ürünlerlee ve hattaaabenim hamilelikte 16. haftadan 20. haftaya kadar falan bayağı lekelenmişti burun çevrem 20. haftadan sonra kendiliğinden geçti. pirinç sabununu da tesadüfen aktarda görüp almıştım o zamandan beri kullanıyorum duş da dahil. doktoruma sormuştum kullanabilirsin demişti zaten.
evet evettt kızkardeşimdeee aynennn lisede ergenlikde hiççç bişey yoktuuu berrraktııı... taaki kredili yurtlarda 4 yıl kalana dekkkk.. cildiyeye de gitti ama basit kremlerle anlık düzelmeler yaşandı sadeceeee ..
evett süreklilik önemli .... paylaşım için çok teşekkür ederiz.. yalnız şu çayla yapılan tonikde ben adaçayı ile bişeyler duymuştumda bu normal içtiğimiz rize çayıylda oluyormu yararrı, onumu önermiştiniz acaba ... çok sağolun
En cok sevdigim ürün Avene nemli yüz maskesi, eczanelerde satiliyor. Kuru cildim var, hem aksam sürüyorum bolca maske gibi, tamamen cildim cekiyor icine, kalani masaj yapiyorum ve yatiyorum. Hemde normal krem olarak kullaniyorum, sabah ve aksam. Kislari daha cok kullaniyorum, yazlari bir sabah aksam aziycik kullansam yetiyor. Ve termal suyunuda cok seviyorum, makyajin üstüne bile sIkIlabiliyor (ben yine avene´inkini kullaniyorum), yazin serinlemek icinde sIkIyorum yüzüme, ayrica kizarikliklari yok ediyor.
bu avene termal suyu dediğiniz bildiğimiz mağden suyu spreyimi ve eczanelerdemi satılıyor hatta sarı kızında varmış doğal maden suyu spreyi çok aradım ama bulamadım marketlerde satılıyor diye okudum ama bulamadım birde fiyatı nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?