Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

Adamın iki evladına kol kanat germişler yıllardır analık babalık yapıyorlar, el de değil adamın annesi. Nasıl birşey istemesinler? Siz istiyorsunuz ki adamın hayatında sadece siz olun maddi olarak sadece siz beklentide olun. Ama bu adamın tartışmasız bir gerçeği var,çocukları.
Benim evladıma bir bardak su vereni başımın tacı ederim biraz mantıklı olun
Açıkçası ben de sizin gibi düşündüm. Öncelik evlattır kim ne derse desin. Çocukları ve çocuklarına bakan annesi için eğer durumu da varsa ev alması normal değil mi ?

Açıkçası ben de sizin gibi düşündüm. Öncelik evlattır kim ne derse desin. Çocukları ve çocuklarına bakan annesi için eğer durumu da varsa ev alması normal değil mi ?
Canım benim durumumuz olsa zaten en başta ben alırım güle güle otursunlar ama bizim zaten 60 bin kredi borcumuz var eşimde annesine ev almak için 100 bin kredi çekecek... Kira vermemeyi evim olması benimde hakkım ben neden istemiyorum. O kadar sıkıntı içinde çalışıyorum çabalıyorum borcumuz bitsin rahat edelim diye ben bu kadar sıkıntı çekip neden annesine ev alayım ki kendime 1 kuruş dahi yatırım yapamamışken ve eşimle sonumuz hiç aydınlık değilken...

Canım benim durumumuz olsa zaten en başta ben alırım güle güle otursunlar ama bizim zaten 60 bin kredi borcumuz var eşimde annesine ev almak için 100 bin kredi çekecek... Kira vermemeyi evim olması benimde hakkım ben neden istemiyorum. O kadar sıkıntı içinde çalışıyorum çabalıyorum borcumuz bitsin rahat edelim diye ben bu kadar sıkıntı çekip neden annesine ev alayım ki kendime 1 kuruş dahi yatırım yapamamışken ve eşimle sonumuz hiç aydınlık değilken...
Siz kredi çekmeyip ev için bir kuruş vermeyebilirsiniz çünkü zaten sonumuz aydınlık değil diyorsunuz.
Ama eşiniz çocukların rahatı için alacağım diyorsa engel olmayın. Yapabiliyorsa yapsın.

Peki size kredi Çek yardım et gibi birsey söyledi mi ?

oda haklı çocuklara bakmak kolay değil eywallah ama burda benim suçum günahım ne ki bende istemezdim böyle olmasını :KK43: köydeki evde kv değil eşimle eski eşinin tapusunu annesinin üzerine yapmışlar sadece..
eşim yapamam edemem diyemez demez çünkü işin içinde çocukları var dediğiniz gibi annesi çocuklarına baktığı için kendini ve ona karşı borçlu hissediyor.
Borçlu hissetmekte haklı değil mi?
2 çocuğu kaç yıldır babaanne bakıyormuş. Kadın keyfi birşeyde istemiyor,o ev yine çocuğuna, torunlarına kalacak.

Sizin açınızdan doğru olmayabilir, hali hazırda borcunuz varken, ev için kredi çekilmesi ona da katkı sağlamayı, kendisi ne yapıyorsa yapsın ne eşiniz. Sizin evlenirken eşya almamanız, birçok şeyden feragat göstermeniz, 2 çocuklu bir adamla evlenmeniz kendi tercihiniz. Yalan da söylemiş baştan ona rağmen evlenmişsiniz. Boşanmayı düşünüyorsanız evle ilgili hiçbirseye imza atmayın, kefil olmayın.

Siz kredi çekmeyip ev için bir kuruş vermeyebilirsiniz çünkü zaten sonumuz aydınlık değil diyorsunuz.
Ama eşiniz çocukların rahatı için alacağım diyorsa engel olmayın. Yapabiliyorsa yapsın.

Peki size kredi Çek yardım et gibi birsey söyledi mi ?
Hayır söylemedi zaten bana o kadar kredi vermezler ama o kredi çektiğinde parası kredilere kesilecek mecburen benim maaş la geçineceğiz dolayısıyla aynı kapıya çıkıyor

2 çocuğu kaç yıldır babaanne bakıyormuş. Kadın keyfi birşeyde istemiyor,o ev yine çocuğuna, torunlarına kalacak.

Sizin açınızdan doğru olmayabilir, hali hazırda borcunuz varken, ev için kredi çekilmesi ona da katkı sağlamayı, kendisi ne yapıyorsa yapsın ne eşiniz. Sizin evlenirken eşya almamanız, birçok şeyden feragat göstermeniz, 2 çocuklu bir adamla evlenmeniz kendi tercihiniz. Yalan da söylemiş baştan ona rağmen evlenmişsiniz. Boşanmayı düşünüyorsanız evle ilgili hiçbirseye imza atmayın, kefil olmayın.
Evet benim tercihim ama eşimi sıkıntıya sokmak istemedim beraber yavaş yavaş kurarız evimizi düzenimizi dedim. Yardım etmemek gibi bir şansım yok sonuçta kredi çekince maaşı kredilere kesilecek benim maaş ımla geçineceğiz

Evde alabilir istediğinide yapabilir tabi ki ama kendi evinin düzenini sağlamadan bunları yapması zoruma gidiyor

neden... benim ilk evliliğim böyle bir şeyi kaldıramam rahat edemem yanlarında daha 1 senedir tanıyorum bu birinci sebep
oğlan 8 yaşında şuan 2 yaşından beri babaanesiyle yaşıyor onsuz yemek dahi yemez onu annesi gibi görüyor doğal olarak nasıl gelde benimle yaşa diyebilirim ki ? buda ikinci sebep
kız 13 yaşında oda 6 7 yaşından beri babaanesiyle oda alışmış kirli kıyafeti olsa diyemez bişi istese diyemez sonuçta ben bir yabancıyım ne kadarda samimi olsam çekiniyor buda üçüncü sebep
eşimle evliliğim zaten berbat birde çocukları tuz biber yapamam buda dördüncü sebep
son sebebe gelecek olursam; burdan söylediklerimden çocuklarla aramın kötü olduğunu vs düşünmenizi istemem aksine aramız iyidir onda bir sıkıntı yok ama birlikte yaşamak çok farklı şeyler..olmazz yani illa ki bir yerlerden kopar o çocukları üzmeye hakkımız yok...
Canim diger butun konularda sana katılıyorum ama sana bu konuda katılmıyorum. Çocuklu bir adamla evleniyorsan çocuklarını da kabul etmeyi göze almak zorundasın. Çocuklar beraber yaşamak isteyebilir, esin isteyebilir, babanne vefat edebilir veya al çocuklarını diyebilir

kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter :KK43: :KK43:
Bir kere muge anlida bir vidyo için muge de geline saydirmişdi. Kiz bilezik için arabadan inmiyordu. Ilk defa izleyince kizin yerine ben utanmişdim ama sonra hep alttan alan gelinlerin bozuk para gibi harcandiğini , ama ille o alinacak diye ayak diretenlerin de baş taci edildiğini gorunce insan bir acaba mi diyor. Acaba insanlara karşi hep anlayişsjz, gorgusuz mu olmak gerek? Doğru durust saygi gormek için ille son kuruşlarina kadar kendimize harcatmamiz mi gerek? Tabi once kendi insanliğimizi duşunmemiz gerek. Ama bu kadar da olmazki. Eşiniz hiç mi hesap bilmez? Hiç mi benim sorumlu olduğum ailem eşimle kurdugum ailedir. Ilk once onlari dusunmem gerek demez? Konuş bagiraral değil gerçekleri soyleyerek. Kalem kagitda ver yapsin hesabini. Borcunu.

Canim diger butun konularda sana katılıyorum ama sana bu konuda katılmıyorum. Çocuklu bir adamla evleniyorsan çocuklarını da kabul etmeyi göze almak zorundasın. Çocuklar beraber yaşamak isteyebilir, esin isteyebilir, babanne vefat edebilir veya al çocuklarını diyebilir
Benden önce babaları istemiyor ki onu napacağım?..

Bir kere muge anlida bir vidyo için muge de geline saydirmişdi. Kiz bilezik için arabadan inmiyordu. Ilk defa izleyince kizin yerine ben utanmişdim ama sonra hep alttan alan gelinlerin bozuk para gibi harcandiğini , ama ille o alinacak diye ayak diretenlerin de baş taci edildiğini gorunce insan bir acaba mi diyor. Acaba insanlara karşi hep anlayişsjz, gorgusuz mu olmak gerek? Doğru durust saygi gormek için ille son kuruşlarina kadar kendimize harcatmamiz mi gerek? Tabi once kendi insanliğimizi duşunmemiz gerek. Ama bu kadar da olmazki. Eşiniz hiç mi hesap bilmez? Hiç mi benim sorumlu olduğum ailem eşimle kurdugum ailedir. Ilk once onlari dusunmem gerek demez? Konuş bagiraral değil gerçekleri soyleyerek. Kalem kagitda ver yapsin hesabini. Borcunu.
Daha dün o videoya denk geldim izledim çok kıymetlidir o kız şuan buna eminim para pul istemedik sadece hoşgörü ve değer istedik ama başaramadık.. Vicdanımız var bizim ama vicdansızlara denk geliyoruz.. Borcunu gayet iyi biliyor ama diyecek bir şeyim yok yaşasın görsün..

Canim bu mevzuyu senin icin demiyorum sırf genel olarak. Yarin istiyorum da diyebilir bilemezsin. Annesi vefat etse nagpacak.
Anlıyorum haklısın.. Öyle bir mevzu geçmişti aramızda eşim demişti ki eğer annem ölürse abim bana bırakmaz çocukları.. Bilmiyorum gerçekten eşimin çocuklarını sevdiğini düşünmüyorum el ne der diye sahip çıktığını hissediyorum çocuklarına olan davranışlarından dolayı çocuk konusunda asla çocuk istemiyorum senden diyorum.

Kaynanaya gelene kadar bin tane sorununuz var bacım ya. Ne yaptım ailenle konuştun mu?
Annemle konuştum sıkıntıları biliyor ama oda düzeltme yoluna gidiyor ne bileyim boşanmak için çok ağır sebepler istiyor sanırım aldatma şiddet vs.. Kafam çok karışık annemimde beni istemediğini düşünmüyor değilim..

Annemle konuştum sıkıntıları biliyor ama oda düzeltme yoluna gidiyor ne bileyim boşanmak için çok ağır sebepler istiyor sanırım aldatma şiddet vs.. Kafam çok karışık annemimde beni istemediğini düşünmüyor değilim..

E sen evlenirken bu adama kaçacak cesareti gösterdiysen, anneni bosverdiysen, kendi ayakların üzerinde durabilecek cesareti de gostermelisin. Evlenirken adamın çocuklarını bile bile kaçmışsın, şimdi o çocukları istemiyorsun. Istememek en doğal hakkın ama bunu baştan düşünüp evlenmeyecektin. Evlendiysen de cozum yolunu tek başına düşünmelisin. Adam beni bırakmaz falan bırak bunları bence. Eski eşini bırakmış seni de pek hala bırakır. Bence sen boşanmak da istemiyorsun. Istemeyebilirsin bu sadece seni ilgilendirir ama o zaman şikayet de etmeyeceksin. Sen istiyorsun ki kayinvalideye gitme sorun çözülsün. Yarın o kayinvalideye bir şey olsa çocuklar yine sana gelecek. O zaman ne yapacaksın? Benim ilk evliliğim diyorsun ok ama bunu 2 çocuklu adamla yapmayacaktın o zaman.

Back
X