Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

Siz neden hala bu evliliği sürdürüyorsunuz?
Ortak bir çocuğunuz yok, size değer vermiyor,borç üstüne borç vs.
Eşinize sen kararını vermişsin deyip buraya yeter demenin bir çaresi olmayacak ki. İlle ayrılmam diyorsanız da 60 bin lira borcun üstüne 100 bin daha (ki faiziyle daha da katlayacak ) , bu borcu nasıl ödeyeceğiz vs. deseniz., tepkisiz kalmak her zaman işe yaramıyor ne yazık ki
evliliği neden sürdürüyorum sadece ne yapacağımı bilemiyorum destek göremiyorum iki arada bir derede kalıyorum yeri geliyor annemin bile beni istemediğini düşünüyorum korkuyorum :(
az önce yemekte ayak üstü sordum nasıl ödeyeceksin bu borcu ben borçsuz bir hayat istiyorum dedim.abilerinden 5 -10 destek alacakmış kız kardeşinden felan işte annenize ev alacaz yardım edin 3 5 diyecekmiş...kışa kadar borç hafiflermis o zamanda işten çıkar tazminat alır biraz daha borç kapatırmış felan felan felannn......

acaba boşar mı orasıda var evinde temizliğini yapan cinsel ihtiyacını karşılayan maddi olarak hiç bir şey talep etmeyip kendi kendini geçindiren biri var ken neden boşamak istesin ki...ayrılacağım inşallah çok istiyorum
Eski esine dönse sasirmam acikcasi.siz guclu birisiniz ayrilin

Eski esine dönse sasirmam acikcasi.siz guclu birisiniz ayrilin
eski eşine dönse bile eski eşi onu kabul etmez kesinlikle sanmıyorum kadın kendine tertemiz bir hayat kurmuş işi var evi var bekar çocuklarına bakan var... sanmıyorum asla kabul etmez...geçenlerde eski eşiyle ufak bir telefon görüşmem oldu görüntülü konuştuk kızıyla görüştürdüm...kadın kendi ağzıyla dedi iyi ki kurtulmuşum anası çok fena bir kadın beni zorla tesettüre soktular yapmadıkları kalmadı dedi....şimdi açılmış saçlarını yatırmış dövmeler yaptırmış bakımı yerinde....bencede iyi kurtulmuşşş kesinlikle dönmezzzz....ha dönerse de tabi beni alakadar etmez ama hiç sanmıyorum

aynen öyle kendimi bana her şeyin suçlusu sorumlusu benmişim gibi hissettiriyor mesela bardağı düşürüp kırıyor gene suçu bana atıyor böyle koymasaydın yada ıslak olmasaydı düşüp kırmazdım diye...kapıyı gösterdim bir kaç kez onlarda da silahla ailesini beni öldürmekle kendini öldürmekle tehtit etti artık beni manipüle etmesine müsade etmicem kapıyı gösterdikten sonra gene aynı tehtitlere devam ederse git yap diyeceğim bakalım yapabilecek mi her şey lafta onu kafasına koyan insan kimseyi dinlemez o an gider yapar sadece göz boyamak korkutmak...ama artık öyle olmayacak.
Bak cnm kendine yazık yazık etmişsin, evli iki çocuklu psikopat bir adama değmez, kurtulmaya bak bu adamdan , eğer korkuyorsan polis koruması talep et

eski eşine dönse bile eski eşi onu kabul etmez kesinlikle sanmıyorum kadın kendine tertemiz bir hayat kurmuş işi var evi var bekar çocuklarına bakan var... sanmıyorum asla kabul etmez...geçenlerde eski eşiyle ufak bir telefon görüşmem oldu görüntülü konuştuk kızıyla görüştürdüm...kadın kendi ağzıyla dedi iyi ki kurtulmuşum anası çok fena bir kadın beni zorla tesettüre soktular yapmadıkları kalmadı dedi....şimdi açılmış saçlarını yatırmış dövmeler yaptırmış bakımı yerinde....bencede iyi kurtulmuşşş kesinlikle dönmezzzz....ha dönerse de tabi beni alakadar etmez ama hiç sanmıyorum
Yazık yaaa, eski eşi de çok çekmiş belli, bu aile piskopat ve çok cahil, acil kaç ordan

haklısın boşanmayı istememek değilde aileden çevreden çekinmek diyelim...annemle konuşuyorum bunlar ufak tefek şeyler hallolur ben konusurum diyor mesela hani bizim buralarda aldatma şiddet felan olmazsa bu saydıklarım basit sebebler olarak gözüküyor o yüzden kafam karışık biraz bana sorsanız eski hayatımı çok özledim böyle devam etmek hergn kendimi yemek istemiyorum piskoloji felan bir şey kalmadı :KK43:
O zaman çevrenizin ne düşüneceğini neden umursuyorsunuz. Bu hayat sizin. Annenize bakmayın, arada kuşak ve bakış açısı farkı var belli ki.

mükemmel bir soru hepinizin yüreğine sağlık inşallah bu soruyu boşandım kızlar diyerek düzenlerim :KK200:
Kendi akıbetin için en radikal karar olacak emin olabilirsin. Sonra bırak kredi mi çeker, ev mi alır, borç bayağında mı yüzer, annesinin b*kunu mu yer ne yaparsa yapsın.

evliliği neden sürdürüyorum sadece ne yapacağımı bilemiyorum destek göremiyorum iki arada bir derede kalıyorum yeri geliyor annemin bile beni istemediğini düşünüyorum korkuyorum :KK43:
az önce yemekte ayak üstü sordum nasıl ödeyeceksin bu borcu ben borçsuz bir hayat istiyorum dedim.abilerinden 5 -10 destek alacakmış kız kardeşinden felan işte annenize ev alacaz yardım edin 3 5 diyecekmiş...kışa kadar borç hafiflermis o zamanda işten çıkar tazminat alır biraz daha borç kapatırmış felan felan felannn......
Kendiniz kendinize yetersiniz, kimsenin desteğine ihtiyacınız yok. Gül gibi çalışıp kendiniz geçinirsiniz, sevgi saygı görmediğiniz bir yerde kimsenin borcunu ödemek zorunda değilsiniz.

haklısın ailem var ama kaçarak evlendiğim için şuan küsüm maalesef.. çalışıyorum ama eşimde aynı iş yerinde..boşanırsam mecburen çıkarım bu işten...iş bulurum mesele değil...tek sıkıntım ailemle küs olmam..
Girmeyin hic kredi konularına madem ayrilmak gibi bir düşünceniz var. 60 bin borç zaten üzerinizde.
Alabiliyorsa kendi alsin krediyi ödesin.
Yarın öbürgün çocuğunuz olunca çok sıkıntı çekersiniz.
Barışın ailenizle,adamı da bırakin,anasıyla otursun.
Anlamadığım şu an nerde yaşıyorlar annesi ve çocuklar?

Kv makul bir şey söylemiş

Ev parasını eşyaya vs veririz diye düşünmüşsünüz

Kadın ev boşa gitmedin eve döndün istemiş kredi ödeyecek durum yoksa söylenir

Ama asla eşinize vermesin bir günde sıfırlanır altın alsın koysun kenara çocuklar büyüyünce lazım olur
Adam işten çıkıp işsizlik maaşıyla geçinip o bitince de iş bulup çalişacağinı düşünüyorken bence konu sahibi haklı damdan.
Konu sahibi ödeyecek o işten çıkınca bu borcu,evi de gecindirecek,işsizlik maaşı ne kadar ki,neye yetecek.

Girmeyin hic kredi konularına madem ayrilmak gibi bir düşünceniz var. 60 bin borç zaten üzerinizde.
Alabiliyorsa kendi alsin krediyi ödesin.
Yarın öbürgün çocuğunuz olunca çok sıkıntı çekersiniz.
Barışın ailenizle,adamı da bırakin,anasıyla otursun.
Anlamadığım şu an nerde yaşıyorlar annesi ve çocuklar?
aaynen kredi işine girmeyi hiç düşünmüyorum bulsun yapsın beni ilgilendirmez hem mutsuz edecek hemde gecemi gündüzüme katıp onun için çalışacam... çocukların annesi başka bir şehirde yaşıyor çocuklarla pek görüşmüyor. ben eşim kayınvalidem annem ve çocuklar aynı memlekette küçük bir ilçede yaşıyoruz çocukların annesi 3-4 saatlik bir mesafede.. çocuklar babaanneleriyle yaşıyor.

Adam işten çıkıp işsizlik maaşıyla geçinip o bitince de iş bulup çalişacağinı düşünüyorken bence konu sahibi haklı damdan.
Konu sahibi ödeyecek o işten çıkınca bu borcu,evi de gecindirecek,işsizlik maaşı ne kadar ki,neye yetecek.

Kredi çekmesin derken haklı

Ama kv de haklı çar çur edilecek

En temizi altın alsın kv dedim o yüzden

Borcumuzu öderdik dese belki bu tepki çıkmazdı ilk yorum olarak da eşya alırız deyince çat çur edileceği hissi oluştu bende

Kredi çekmesin derken haklı

Ama kv de haklı çar çur edilecek

En temizi altın alsın kv dedim o yüzden

Borcumuzu öderdik dese belki bu tepki çıkmazdı ilk yorum olarak da eşya alırız deyince çat çur edileceği hissi oluştu bende
Haklısınız ama şöyle bir durum var kayınvalidem bana bir çöp dahi almadı evime hediye dahi getirmedi...hani istemeyeceğimi biliyor en azından bir sorabilirdi kızım bir eksiğiniz var mı alalım vs... isteyecek olsam zaten en baştan annemden almam eşyalarımı...

Haklısınız ama şöyle bir durum var kayınvalidem bana bir çöp dahi almadı evime hediye dahi getirmedi...hani istemeyeceğimi biliyor en azından bir sorabilirdi kızım bir eksiğiniz var mı alalım vs... isteyecek olsam zaten en baştan annemden almam eşyalarımı...

Tabii bunları bilen, yaşayan sizsiniz

Ama ben de evli oğlumun eski eşinden olan torunlarıma baksam ve köydeki evimi satsam, “üstüne para koy da bize bir ev alalım” derim

Eşinizin durumu uygun değilse o da çekemeyiz kredi der ve konu kapanır

Yine ilk teklifim olan parayı altına yatırmak gelir aklıma

İki toruna bakmak kolay değildir diye düşünüyorum, anasının babasının sorumluluğunu almadığı çocuklar kv ye kalmış

Kadın gayet akıllı ablacım da ihale sana kalmış sanki🙄 2 çocuk, tonla borç, 5 para etmez bir herif sen niye evlendin ki😶

Back
X