çıldıracağım öldürecek bu adam beni stresten

E hiç görmedigin birini ne takıyorsun kafana..
Boşluktasın herhalde?
Her yerden sil gitsin...
Canı sıkılınca sana yazıyor demekki boşversene..

en iyi evre de göstermiş kendini. bitir kafanda.

Yazınınıkıyunca kendı 10 sene oncekı halım gozumun onune geldı 1 gun aradı 3 gun aramazdı bazen haftslarca arardım acmazdı sonra bende aramıyodum artık böle böle 7 yıl flort etmısım cahıllık ıste sonra bıgun ewıne gıttıgımde ayrı sehırlerde yasıyorduk baska bı kadınla bastım hatta su yazıyı yazarken ne kadarda cahılmısım dıye aklımdan gecırıyorum

canım beni,m çok geçmiş olsun peki bana tavsiyen nedir?

canım beni,m çok geçmiş olsun peki bana tavsiyen nedir?
Cok net tavsıyem var bırak salla sımdıkı aklım olsaydı 7 sene deıl 7 saat flört etmezdı ewet cok uzulmustum ayrılınca o kadar cok canım yanmıstı kı bıdaha kımseyı sewemem dıyordum sonra bırıyle tanıstım sankı 7 senede asadıgım herseyı 1 haftada unutturdu bana su an o kısıyle ewlıyım dıyorum kı bazen gercek ask buymus ıyıkı esım karsıma cıkmıs ewlenmısım

Bizim de öyleydi :) ne olduğumuz belli değil ama ortada bişey de var. En sonunda dayanamadım ben söyledim düşünce ve isteklerimi. Şimdi sevgiliyiz :) açık olmak gerek diye düşünüyorum. Erişkin insanlarız. Netlik iyidir hem. Onun isteği yoksa anlamış olursun ve ümit etmezsin boş yere. Varsa da tadından yenmez zaten :)

ama o kişi de sana böyle bir gün yazıp diğer gün sallıyor muydu?

Aynen öyle

canım karar verdim cevap yazmayacağım.cevapsız bırakacağım aramalarını da mesajlarını da hayatıma döneceğim
sizler sağolun burada yazmak kendime getiriyoru beni.
Ama herseferinde görüşüyor yine yaptığı munasebetsizlikleri anlatıyorsun bize.Bu türler böyle.Baglantini kes.Yszarsa cvp yazmaa. Öyle öyle ümidi keser.Sana yar olacak adam değil emeğine yazik.

Ondan beklenti içinde dahi olma.Nefret et.Gozunde düşür.Cunku değeri düşük bir adam zatennn.Hala ümit ediyor.Bit süre sonra unutursun..Bir kadını mutlu edecek bir adam değill.

arkadalar bana SEN SAF BİRİNE BENZİYORSUN demiti telefondan hem de yüzyüze hiç görmeden.ne demek saf dedim yani iyi niyetli dedi.kolay kandırılan anlamında demedim dedi.siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ukala işte elimde iyi oyuncak olursun demeye getiriyor.Bana fenalıklar geliyor.Kendi değerini düşürüyorsun
Unutacaksın emin olll.

ama o kişi de sana böyle bir gün yazıp diğer gün sallıyor muydu?
İlk başlarda her gün yazışıyorduk. Sonra seyrekleşti ama yine de devam ettik. Ben netlik olmasını istedim açıkçası. Biraz karışık işlerimiz de var malesef aşmamız gereken. Sonumuz ne olur bilmiyorum ama şu an kendimden, duygularımdan, onun duygularından eminim artık. Korkma direk konuş. Konuşurken; ben sana bir şeyler hissediyorum, sen bana karşı boşsan sorun değil ama en azından ne olduğunu bileyim minvalinde bir cümle kurmuştum ben. Hani olursa olur olmazsa çay demleriz misali o da boş olsam niye konuşayım demişti. Bu konuşmaların da ardından baya bir süre geçti sevgiliyiz diyebilmemiz için.

arkadalar bana SEN SAF BİRİNE BENZİYORSUN demiti telefondan hem de yüzyüze hiç görmeden.ne demek saf dedim yani iyi niyetli dedi.kolay kandırılan anlamında demedim dedi.siz ne diyorsunuz bu duruma?
Sen saflık yapıyorsun evet; bu konularından belli.Cok mu boşsun taktın bu adama.Duygusal açlık içinde misin yalnız misin..Bana yaz benle arkadaş ol onla olma..Sana yardımım bu şekilde olur.

bu adamın bana böyle davranması benim sevgiye layık olmayan değersiz biri olduğum anlamına gelmez değil mi? özgüvenimi zedeliyor yerle bir ediyor.uzak dursunlar hepsinin canı cehenneme.
Herhalde yani.Dusunceye bak.Sen pirim veriyorsun ona.Sen önem veriyorsun önem verme.Cunku adam değil insan değil.Seni mutlu etmez bu.Belli degil mi en başından

daslar kendimi geri cektim aramiyorum yazmiyorum asla zaten aramiyordum da o da sadece dun merhaba diye bir mesaj atmis o kadar yani devami gelmedi ben de cevap yazmadim
Peki ben bu sekilde davranirsam bu isin hic oluru olmaz mi
Ilerleyen zamablarda iyiye donmez mi

Arkadaşım yukarıda herkes bir şeyler anlatmış sana ama hala aynı takıntı. Ben böyle 1.5 sene bir ilişki yaşamaya ÇALIŞTIM. İlişkimde taktikler uyguladım. Şunu yapsam düzelir bunu yapsam düzelir diye. Sence bunun sonu var mı ? Bak yokmuş. Eninde sonunda pes edeceksin. Hiç bulaşma yoksa piskolojini bozar sonra da seni bi güzel postalar. Sana ne kadar ilgilenme desekte ilgileneceksin bende öyleydim AMA ÇOOOOK PİŞMANIM. Burda ki kadınları zamanında dinleseydim belkide bu kadar üzülmeyecektim ki çok şükür atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…