- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
engellemek de ona duygun olduğunu hissettirir değil miArada Günaydın mesajı yazarak sizi yedekleme tutuyor. Emin ol başkası vardır şu an ve ondan darbe yediğinde size döner sorunlarım vardı o yüzden arayamadim der. Belki de birine aşık olur sizi hiç umursamaz.
Hayat geçiyor tatlım o hayatını yaşarken sen kendini mahvediyorsun bilgine.. Ben olsam engellemem istediği kadar mesaj yazsın asla cevap vermem..
Bunlari yaparken "umursamaz olayim, ilgisini cekeyim, bana gelsin" niyetiyle yapma olur mu? Sonrasinda yine uzulebilirsin..canım karar verdim cevap yazmayacağım.cevapsız bırakacağım aramalarını da mesajlarını da hayatıma döneceğim
sizler sağolun burada yazmak kendime getiriyoru beni.
çok iyi anlıyorum seni kesinlikle kendimle ilgilenmem kendime bakmam lazım bunu onun ilgisini çekmek içn değil kendime olan saygımdan yapmalıyım sizlere söz veriyorum öyle yapıcam şu saniyeden sonra.geçen günlere göre fikirlerim daha net berrak içim rahat.haketmiyor o tipler temiz saf duyguları.Bunlari yaparken "umursamaz olayim, ilgisini cekeyim, bana gelsin" niyetiyle yapma olur mu? Sonrasinda yine uzulebilirsin..
Ne guzel bi sey, ilgi görmek sevmek sevilmek, sana bunu vermeyecegi cok belli olan, ustelik seni üzen biriyle "degisir, iyi olur" diyerek vaktini heba etme.. Rabbim karsina cok mutlu olacağın birini cikarsin insaAllah tez zamanda..çok iyi anlıyorum seni kesinlikle kendimle ilgilenmem kendime bakmam lazım bunu onun ilgisini çekmek içn değil kendime olan saygımdan yapmalıyım sizlere söz veriyorum öyle yapıcam şu saniyeden sonra.geçen günlere göre fikirlerim daha net berrak içim rahat.haketmiyor o tipler temiz saf duyguları.
Allah razı olsun ALLAH da senin karşına iyi insanlar çıkarsın çok sağol kardeşim.Ne guzel bi sey, ilgi görmek sevmek sevilmek, sana bunu vermeyecegi cok belli olan, ustelik seni üzen biriyle "degisir, iyi olur" diyerek vaktini heba etme.. Rabbim karsina cok mutlu olacağın birini cikarsin insaAllah tez zamanda..
Hiçbir şekilde mesaja aramaya cvp vermeyin yazmayı bırakırsa bıraksın bir süre sonda kafasına dank eder eşşek değilse2 gündür yine aramadı arada bir günaydın mesajı atıyor cevap veriyorum karşılığını da vermiyor çıldıracağım kızlar çıldıracağım
kesinlikle yazmayacağım evet yukarda söylenenlerin hepsi doğru bana saygı duymuyor aslında bu ekilde davranıyorsa buna sebep yine benim.insanlara izin verdiğim gibi davranıyorlar bana.benim önce kendime gelmem lazım.sonrasında onu davranıı zaten değiecekir.bana böyle davranamayacaktır.kednime değer vermeliyim.Hiçbir şekilde mesaja aramaya cvp vermeyin yazmayı bırakırsa bıraksın bir süre sonda kafasına dank eder eşşek değilse
cepte görüyor olabilir evet çoğu aramasını açtım saatlerce konutuk ona vakit harcadım.aptallık bende.iyi olur güzel bieylere balarız diye düünmüşüm saf düşünmüşüm aslında bana sen saf birine benziyorsun demişti.ne dmek buSeni cepte goruyor olabilir mi biraz kendinize deger verin
bilemiyorum ordan öyle görünüyor olabilirim dün sizi kırdıysam affola çok stresliydim bugün daha iyiyim kendime değer veriyorum kendime bakıyorum elin ne idüğü belirsiz herifi için kendimi üzmeye değmez ama saftirik yerine konulmak da üzücü tabisonra ben 12 yaşında biri kadar olgunsun deyince suçlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?