- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Anlamıyorum hiç akşam eve gelecek yine hiçbir şey olmamış gibi sizin başınıza hiç geldi mi böyle arkadaşım ne kötü biri ne de eşim hakkında tek kelime konuşurMadem bu adamdan bu kadar rahatsızsın neden boşamıyorsun yahu .
Bunaldım.
Boşanında kurtulun birbirinizden.
Sorumun cevabı sence bu mu ?Anlamıyorum hiç akşam eve gelecek yine hiçbir şey olmamış gibi sizin başınıza hiç geldi mi böyle arkadaşım ne kötü biri ne de eşim hakkında tek kelime konuşur
Ay ben Ebru'ya acıdım.
Ne kadar ayıp ne kadar gurur kırıcı misafirinize karşı.sizi çok kötü bi duruma düşürmüş.ne ki kızla derdi.kıza yemek yedirdin falan yaptığı hesaplara bak ben bile sinirlendim şuna.taviz vermeyin bu adama
Ben yüz vermedim o kendisi bu yüzü buldu zaten eve hiç benim misafirim gelmiyor ki hep onun çevresi evlendi evleneli 2 kere kendi tarafımdan misafir geldi çok üzüldüm gerçktnNe kadar saygısız bir adam eşiniz ya. Gittiğim yerde ev sahibi bana “eşim seni istemiyor” diyecek bende o eve bir daha adımımı atacağım. Niye bu kadar yüz verdiniz ki eşinize? Bi tek onun evi mi orası?
Gerçekten arkadaşım bile demiyorum ona o çok yakın benim için eşimin hiç böyle yakın arkadaşı yok onu falan kıskanıyor herhaldeHastalıklı sorunlu bir tip eşiniz
Gerçek dostmuş arkadaşınız buna bile göz yumduysa eşinizden bile daha yakın size
Bu size verilen bir değerdirBen yüz vermedim o kendisi bu yüzü buldu zaten eve hiç benim misafirim gelmiyor ki hep onun çevresi evlendi evleneli 2 kere kendi tarafımdan misafir geldi çok üzüldüm gerçktn
Ben de onun halasını sevmiyorum mesela evime geldi çatalıma kadar kusur buldu ağzımı açmadım misafir çünküİnsanın evine düşmanı gelse bu kadar çirkin davranmaz. Allah kolaylık versin bu adamla bir ömür
Şimdi bide haklıymış gibi trip atıyor!Bu size verilen bir değerdir
Arkadaşımın siyasi görüşünü beğenmiyor dünya görüşünü beğenmiyor yani onu hiç ilgilendirecek bişey bile değil.Bu kadar gıcık olmasının net bi sebebi var mı? Yaptığı çok saygısızca. Ne ayıp
Neden istemiyor
Arkadaşın onun kafasındaki ideal
Kadın tipine mi uymuyor amaç sizi yalnızlaştırmak mı
Bir de ben sizi başka şehre gelin gittiniz sanmıştım aynı şehirde Adamı ve ailesini bu kadar tanımadan evlenmen de ilginç
Evlenmeden önce melekler olan kayınvalide koca değişti işte ben eşimden böyle şeyleri hiç beklemiyordumYazık yaaa ebruuuuu gelmesin sana. Eşinin bu şekil davranması çok acayip psikoloğa falan görünsün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?